REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Ieško Emilijos Puodžiukienės (TV3 koliažas)

Parėjus penkioms paroms po Emilijos Puodžiukienės dingimo, artimieji nenuleidžia rankų jos paieškoje. Moteris pradingo sekmadienį, kaip nurodė artimieji, išėjusi iš savo namų Didžiojoje Riešėje į susitikimą su drauge. Nesulaukusi draugės, moteris neaišku kur pradingo.

7

Parėjus penkioms paroms po Emilijos Puodžiukienės dingimo, artimieji nenuleidžia rankų jos paieškoje. Moteris pradingo sekmadienį, kaip nurodė artimieji, išėjusi iš savo namų Didžiojoje Riešėje į susitikimą su drauge. Nesulaukusi draugės, moteris neaišku kur pradingo.

REKLAMA

Apie jos dingimą artimieji pranešė policijai pirmadienį ir patys ėmėsi aktyvios paieškos. Jie pareigūnams nurodė, kad dingusi moteris turi atminties ligą, todėl neatmetama, kad ji galėjo pasiklysti.

Ieškojo sraigtasparnis

Antradienį moters ieškojo sraigtasparnis, pakeltas virš Bajorų. Ten buvo pranešta apie paskutinį užfiksuotą jos telefono signalą. Daugiausiai dėmesio paieškoje skiriama šioms vietovėms: Balsiai, Bajorų sodai, Didžioji Riešė.

Penktadienį su portalu tv3.lt bendravusi aktyviai močiutės ieškanti anūkė Ieva P. teigė, kad jie patys ieško savo giminaitės, nes pareigūnai kol kas paieškos nevykdo.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes pasamdėme privačius kinologus ir jie jau vakar dirbo, nors sako, kad pėdsakai atšalę. Bet lyg ir rado Bajoruose jos pėdsakų prie stotelės. Todėl tikima, kad ji išvažiavo, nes pėdsakai rodo ėjimą prie kalniuko ir grįžimą atgal. Toliau niekur šuo neranda. Tik prie namų pėdsakus.

REKLAMA

Mes kreipiamės į žmones, prašome atsiliepti bent kažką mačiusių. Galbūt ji prašė pavežti, ar matė ją kur nors einančią. Tikrai žmonės dažnai būna abejingi pamatę nesiorientuojantį, pasimetusį žmogų. Mes nieko nekaltinam, tik prašom pasakyti, jeigu matėte“, – tikino moteris.

Ji pasakojo, kad kartu su kitais artimais žmonėmis jie patys ieškojo močiutės aplinkiniuose miškuose, pakelėse, kur policija teigė užfiksavusi paskutinį telefono signalą.

„Šiuo metu Podžiukienės aktyvios paieškos priemonės (tikrinant, „šukuojant“ teritorijas) nėra taikomos, tačiau neatmestina tikimybė, kad atsižvelgiant į ikiteisminio tyrimo metu gaunamus duomenis, jų bus imamasi ateityje“, – portalui tv3.lt nurodė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Paulius Radvilavičius.

REKLAMA
REKLAMA

Turėjo susitikti su drauge

Moteris pasakojo, kad dingusios močiutės draugė nurodė, jog jos planavo susitikti sekmadienį. Tačiau draugei neatvykus ir neprisiskambinus Kaštonų stotelėje laukusiai E. Puodžiukienei, pastaroji ten ir liko laukti.

„Mes žinome, kad nesulaukusi daugės, močiutė išvažiavo į Santariškes jos ieškoti, klaidžiojo. Tada ji mano pamotei skambino, kad pavargusi yra, kad namo nori, klausė ar neieško jos, bet nutrūko pokalbis. Pamotė nespėjo jos paklausti, kur ji yra ir nepatikėjo, kad pasimetė.

Mes atmetam versiją, kad ji pati pasislėpė ir nenori būti surasta. Ji tikrai pasiklydo.

57 autobusu link Bajorų išvažiavo, bet kur iš ten ji ėjo, neaišku. Be to, sužinojome, kad autobuso vairuotojas pažadinęs ją išleido paskutinėje stotelėje, šalia miško. O kur ji ėjo ar važiavo toliau – niekas nežinoma. Nes ten dar gal bandė telefoną įsijungti, jos signalą ten ir užfiksavo.

Gal ją kažkas pavežė, gal matė. Dabar tariamės dėl naujų paieškos planų, nenurimsim, kol nerasim. Ieškosim ir kitose vietose, jeigu reikės“, - tikino skausmo apimta moteris.

Mačiusius ar turinčius informacijos apie ieškomą moterį prašoma skambinti policijos pareigūnams 112 arba telefonu 865405978.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų