REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Kiniškos monetos (nuotr. 123rf.com)

Fengšui yra tokia sąvoka kaip žmogaus pinigų spalva. Tai spalva, kuri kiekvienam iš mūsų individualiai gali atnešti materialinės padėties pagerėjimą, rašo tinklaraštis apie ezoteriką ineta.link.

21

Fengšui yra tokia sąvoka kaip žmogaus pinigų spalva. Tai spalva, kuri kiekvienam iš mūsų individualiai gali atnešti materialinės padėties pagerėjimą, rašo tinklaraštis apie ezoteriką ineta.link.

REKLAMA

Žmogaus pinigų spalva nustatoma pagal gimimo datą. Jeigu jūs gimėte nuo 1 iki 9 bet kurio mėnesio dienos, tai pagal dienos skaičių ir ieškokite savo pinigų spalvos.

Jeigu jūsų gimimo diena dviženklis skaičius, tai iš didesnio skaitmens atimkite mažesnįjį ir pagal gautą rezultatą ieškokite savo pinigų spalvos.

Gimę 11 ar 22 dienomis – tai laimingieji, kurie nuo gimimo apdovanoti didelėmis galimybėmis. Jiems bet kokia spalva yra jų pinigų spalva, tik su sąlyga, kad ta spalva jiems patinka.

Taigi nustatėte savo skaičių?

Sužinokite savo pinigų spalvą:

1 – geltona, oranžinė, auksinė, bronzinė;

2 – balta, žalia;

3 – mėlyna, violetinė, rožinė;

4 – pilka, šviesiai mėlyna;

5 – balta, pilka, geltona ir jų atspalviai;

6 – žydra, mėlyna, žalia, rožinė;

7 – violetinė, žalia, balta, alyvinė, rožinė;

8 – tamsiai žalia, juoda, tamsiai mėlyna;

9 – raudona.

Kaip išnaudoti savo pinigų palvą?

Kai renkatės aksesuarus, prisiminkite savo pinigų spalvą. Pasistenkite, kad daiktai, susiję su pinigais arba jų gavimu, būtų jūsų pinigų spalvos.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmiausiai tai piniginė, vizitinių kortelių dėklas, netgi pati vizitinė kortelė, rankinė, kosmetinė. Laikas nuo laiko galite stiprinti savo turto energiją apsivildami pinigų spalvos drabužius, pasirenkant manikiūro laką ar makiažo spalvas. Jūsų automobilis ar durys taip pat gali būti jūsų pinigų spalvos.

REKLAMA

Ypač tai svarbu, jeigu jūs automobilio pagalba uždirbate pinigus. Tik nereikia perlenkti lazdos – nereikia rengtis tik tokiomis spalvomis, kaip jūsų pinigų spalva ir naudoti tik tokį nagų laką ar makiažą.

Pirmiausia, yra dar ir kitos gyvenimo sferos, kurios ne mažiau svarbios, yra jūsų asmeninės kenksmingos ir naudingos, kurios gali skirtis ir gali būti kenksmingos. Antra, gero rezultato pasiekimui užtenka ir piniginės, rankinės ar vizitinių kortelių dėklo. Visame laikykitės sveiko proto balanso. Tik harmonijoje galima pasiekti tikrosios laimės visose gyvenimo srityse.

Publikacijos šaltinis: www.anomalija.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų