REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Tik nepradėkite, susidūrę su pirma kliūtimi, manyti, kad jums nieko neišeis, nepasiseks, neskubėkite nuleisti rankų. Kita vertus, neįsivelkite ir į avantiūras. Kol kas reikia kantriai laukti, taupant emocines, fizines jėgas ir pinigus.

Tauras Netikėkite tais, kurie skubės atverti akis, pranešti ką nors sensacinga. Viską tikrinkite, kitaip galite tapti paskalų auka ir be reikalo susipykti su mylimu žmogumi arba naudingu dalykiniu partneriu.

Dvyniai Ramiausia būtų laiką leisti namuose su artimaisiais. Netvarkykite svarbių dalykinių reikalų, nespręskite karjeros klausimų: painiavos, kliūčių pagausės. Pamąstykite apie senas pamokas (ir nebūtinai asmeniškai patirtas).

Vėžys Būkite atsargesni, ramesni, kad neįsiveltumėte į avantiūras, ginčus su artimais, mylimais žmonėmis, kad laiku mokėtumėte sau ar kitiems pasakyti „ne“. Ši diena paaštrins problemas šeimoje ir bendraujant su mylimu asmeniu tiems, kurie sprendžia meilės trikampio uždavinį.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Nesiimkite visų darbų nudirbti per vieną dieną: geriau mažiau, bet geriau. Tikėtina, kad skubėdami galite padaryti rimtų klaidų tiek ką nors veikdami, tiek spręsdami. Nedidelis apsirikimas gali sukelti nemalonumų laviną.

REKLAMA

Mergelė Kad ir ko imsitės, galite susidurti su pasipriešinimu tiek savo šeimoje, tiek darbe. Būkite išradingi ieškodami kompromisų, tačiau jie neturi virsti intrigomis. Likite sąžiningi visomis prasmėmis: atsiskleis bet koks sukčiavimas.

Svarstyklės Sudėtinga diena: būsite linkę nervintis dėl artimųjų problemų ir pinigų stokos, bet daugiausia tai bus išsigalvoti dalykai. Geriau likti namie, atsisakyti kelionių ir svarbių reikalų tvarkymo.

Skorpionas Galbūt ateis svarbus suvokimas, atsivers tiesa ir viskas stos į savo vietas. Neblogas laikas romantiškai kelionei ar meilės pasimatymui, jei nesiruošiate aiškintis santykių ar apgaudinėti.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Būsite linkę žavėtis neįgyvendinamomis idėjomis ir net blogiau: dėl utopinių tikslų galite imtis nepateisinamos rizikos, pažeisti įstatymą (savisaugos jausmas gali atostogauti.) Bendraudami pasistenkite neužgauti kitų savimeilės bei orumo.

Ožiaragis Pasistenkite į susidariusią situaciją pažvelgti iš šalies. Pasišnekėkite apie savo problemas su geru draugu. Išeitis gali ateiti netikėtai ir būti kitokia, nei manėte.

Vandenis Pasyvus laikas: ilsėkitės, nevarginkite savęs nei reikalų tvarkymu, nei bendravimu su žmonėmis, kurie jums nepatinka.

Žuvys Galite tapti kokio nors šokiruojančio, nepaprasto įvykio pagrindiniu veikėju ar bent jau gali tekti dėl to dalintis atsakomybę. Nebus lengva rasti teisingą sprendimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų