REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Varžovus mezon NKL traiškantys „Vyčio“ krepšininkai savo talentus perkėlė į virtuvę. Keturi ekipos žaidėjai išbandė save naujame amplua ir vienai dienai tapo virtuvės šefais.

Varžovus mezon NKL traiškantys „Vyčio“ krepšininkai savo talentus perkėlė į virtuvę. Keturi ekipos žaidėjai išbandė save naujame amplua ir vienai dienai tapo virtuvės šefais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Krepšininkai Zyplių dvare įsikūrusiame restorane „Kuchmistrai“ galėjo pasijusti kaip Lietuvos didžiosios kunigaikštystės didikai, mat būtent tokius tradicinius senovės patiekalus jiems buvo pavesta gaminti.

REKLAMA

Maisto gaminimas neapsėjo be kuriozų. Marijus Užupis sunerimo, kad po bulvių su kanapių sviestu nebenuvažiuos iki Kauno, o ekipos legionierius Brianas Wannamakeris apie kai kuriuos patiekalus apskritai išgirdo pirmąkart.

Krepšininkų nuotykiai virtuvėje ir Briano pažintis su kai kuriais mums įprastais maisto produktais – kassavaitinėje „Vyčio“ laidoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų