REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Seksuali moteris (nuotr. 123rf.com)

 Gigi Engle nusprendė atlikti šiek tiek neįprastą eksperimentą. Visą savaitę moteris kiekvieną dieną net po kelis kartus masturbavosi, o savo potyriais, pastebėjimais ir patarimais nusprendė pasidalinti su kitomis dailiosios lyties atstovėmis. 

7

 Gigi Engle nusprendė atlikti šiek tiek neįprastą eksperimentą. Visą savaitę moteris kiekvieną dieną net po kelis kartus masturbavosi, o savo potyriais, pastebėjimais ir patarimais nusprendė pasidalinti su kitomis dailiosios lyties atstovėmis. 

REKLAMA

„Iš pradžių maniau, kad kasdienis masturbavimasis bus itin lengvas iššūkis. Nebijau prisipažinti, kad anksčiau ir taip gan dažnai tuo užsiimdavau, tad nusprendusi padidinti šio veiksmo kvotą, nė kiek nesunerimau“, - rašoma Womenshealthmag.com.

„Kitaip kalbėjau po 7 dienų. Pasirodo, tai gan sudėtinga užduotis. Kodėl? Viskas telpa į 3 žodžius – laikas, neramumas ir gyvenimas. Esame be galo užsiėmę žmonės, be to, aš esu vieniša moteris, daug keliauju ir dažnai jaučiuosi pavargusi.

Būtent dėl to, kaip ir daugelis moterų, orgazmai atsiduria kažkur mano įsipareigojimų sąrašo gale.“

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau, kaip teigė pati Gigi, šio iššūkio imtis buvo verta. Per tas 7 nenutrūkstamos masturbacijos dienas moteris suprato, kiek daug ji dar nežino apie savo kūną ir jo teikiamus malonumus. Šiuo metu ji visai kitaip žiūri į masturbaciją. Netgi būdama sekso žurnaliste ir mokytoja, leidžiančia daug laiko eksperimentuojant, Gigi buvo sužavėta to, kas įvyko per tą savaitę.

REKLAMA

„Patariu visoms moterims tai išbandyti“, - sakė ji.

Štai keli dalykai, kurių moteris išmoko ir ką naujo atrado, masturbuodamasi visą savaitę.

Kuo daugiau orgazmų patiriate, tuo dažniau jų norite

„Jei atvirai, pirmos kelios nuolatinio savęs maloninimo dienos buvo šiek tiek užknisančios. Tačiau peržengus trijų dienų ribą, staiga suvokiau, jog aš negaliu sulaukti tos akimirkos, kada vėl būsiu viena“, - teigė Gigi.

Pasak moters, prieš pradedant šį eksperimentą, ji, kaip ir daugelis, mėgo patirti orgazmus, tačiau po kelių tokių dienų iš eilės ji sunkiai sulaukdavo akimirkos, kada vėl galės masturbuotis.

REKLAMA
REKLAMA

„Kuo daugiau orgazmų patyriau, tuo labiau jų norėjau. Po to jausdavausi atsipalaidavusi, leisdavau dienai tekėti įprasta vaga, tačiau su nekantrumu laukdavau kito susitikimo su savuoju vibratoriumi. Masturbacija prilygsta niežtinčios vietos pakasymui, kurią palietus, nebegali sustoti. Taip ir su šia į laisvę išleista seksualine energija“, - pasakojo Gigi.

Yra begalybė būdų, kaip liesti klitorį

„Esu įvaldžiusi kelis man tinkančios ir patinkančios masturbacijos būdus. Žinau net tai, kokie žaislai man padeda greičiau patirti orgazmą, tačiau greitai panorau šiek tiek paįvairinti visą šį procesą ir išbandyti naujus dalykus“, - sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nereikia nė minėti, kad kasdien net kelis kartus masturbuojantis klitoris tampa nebe toks jautrus. Po kurio laiko sugrįžta visi pojūčiai, tačiau jei per stipriai jį stimuliuojate, gali prireikti laiko jam atsigauti.

„Pastebėjau, kad slenkant dienoms prireikė daugiau laiko, kad pasiekčiau orgazmą. Tai reiškė, jog turėjau pakeisti savo masturbacijos būdą. Savaitės pabaigoje kartu su klitoriu ėmiau stimuliuoti savo spenelius, G tašką liesti kartu su klitoriu ir t.t. Tai privertė patirti tai, ko neteko niekada anksčiau“, - prisiminė moteris.

Orgazmai padeda miegoti

Pasiekus orgazmą į organizmą išskiriami gerai pasijusti priverčiančios cheminės medžiagos. Įrodyta, kad jos mažina skausmą, ramina ir padeda numalšinti neramumą. Tai turint omenyje, dieną užbaigti su orgazmu yra netgi būtina.

REKLAMA

„Savo trumpo eksperimento metu orgazmą bandžiau patirti skirtingu dienos metu, tačiau, pasirodo, kad geriausia masturbuotis yra vakare. Pastebėjau, kad po to geriau miegu, o mano protas ir kūnas yra atsipalaidavę“, - sakė ji.

Sunku rasti tam laiko

„Per tą savaitę supratau, kad vienai pabūti ir tam laiko rasti yra gan nelengva. Daugelis iš mūsų turi daugybę darbų ir įsipareigojimų, projektų, kuriuos reikia užbaigti, be to, norime visiems padėti. Pasirodo, turiu per mažai laiko, o masturbacija kartais užtrunka“, - teigė Gigi.

Ypač sunku moteriai buvo šią savaitę – savaitę, kuomet ji ir nusprendė atlikti šį keistą eksperimentą.

„Aš patyriau labai daug streso. Vieną akimirką netgi svarsčiau padaryti pauzę ir šį bandymą pratęsti kitą savaitę, tačiau likau sau ištikima ir dabar, kai ši savaitė jau baigėsi, supratau, kaip svarbu yra retkarčiais skirti laiko sau.

REKLAMA

Užduotys niekur nepabėgs, tačiau pirmiausia turime pasirūpinti savimi“, - pridūrė ji.

Kiekviena moteris turėtų turėti bent kelis vibratorius

Kadangi masturbacija yra toks nuostabus dalykas, visi turėtume tuo užsiimti, tačiau taip pat nepamiršti praplėsti ir savo žaisliukų kolekciją.

„Man patinka mano masažuoklis, kuris yra laiko patikrintas ir geriausiai bei greičiausiai man padeda pasiekti tikslą. Tačiau šią savaitę nusprendžiau praplėsti savo horizontą ir patirtis.

Jei yra vienas dalykas, kurio išmokau, tai moterys privalo investuoti į kelių sekso žaisliukų kolekciją. Taip pat būtina pirkti skirtingus prietaisus ir tai, jog tai darote, neturėtų būti gėdinga“, - sakė Gigi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Galite pradėti fantazuoti apie keistus dalykus

Kiekvienas turime fantaziją, kuri padeda įkaisti kraujui, tačiau šią savaitę Gigi greitai pabodo jos įprasta Idris Elba fantazija, todėl moteris turėjo „įjungti“ savo kūrybiškumą.

„Suvokiau, jog man patinka dalykai, apie kuriuos anksčiau nė nedrįsdavau pagalvoti. Teko pripažinti, kad įprastinė mano fantazija nebėra tokia karšta, kokia buvo anksčiau“, - sakė moteris.

„Galų gale savaitės pabaigoje suvokiau, kad didžiausia masturbacijos nauda yra ta, jog ji man padėjo praplėsti savo seksualinius horizontus į pagalbą nepasitelkiant kito žmogaus. Tai lyg savotiška meditacija, nes yra būtina susikaupti, atsikratyti kitų papildomų minčių ir visą dėmesį sutelkti į save.

Nors kasdienės solo sesijos su savimi priimtinos ne visiems, rekomenduoju tai išbandyti bent 3 kartus per savaitę. Jūsų kūnas, protas ir lytinis gyvenimas jums už tai padėkos.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų