REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraščio „Viktorijos virtuvė“ autorė įsitikinusi, kad faršo kepsnys - puiki idėja pietaujantiems arba vakarieniaujantiems. Siūlome dar vieną, kaip pati Viktorija sako, faršo kepsnio interpretaciją. 

Tinklaraščio „Viktorijos virtuvė“ autorė įsitikinusi, kad faršo kepsnys - puiki idėja pietaujantiems arba vakarieniaujantiems. Siūlome dar vieną, kaip pati Viktorija sako, faršo kepsnio interpretaciją. 

REKLAMA

Recepto autorė juokiasi sakydama, kad kepsnys pavyks tada, kai bus pagamintas iš tų produktų, kuriuos pavyks rasti šaldytuve. 

Taigi, pradėkime.

Faršo kepsnys su daržovėmis

Jums reikės: 

700 gramų kiaulienos faršo, 2 kiaušinių, 2 šaukštelių džiūvėsėlių, 1 šaukšto majonezo, 1 šaukštelio garstyčių, druskos, pipirų, 2 paprikų, 1 svogūno, 8 piebagrybių, 1 šaukšto pomidorų padažo. 

Faršą, kiaušinius, džiūvėsėlius, garstyčias, majonezą ir prieskonius gerai išmaišykite. Iš gautos masės kepimo formoje formuokite kepsnelius. Svogūną susmulkinkite kubeliais, papriką - juostelėmis, o pievagrybius - riekelėmis. 

REKLAMA
REKLAMA

Paruoštas daržoves sumaišome su sūriu, majonezu ir pomidorų padažu. Gautą masę paskirstykite ant kepsniukų ir kepkite orkaitėje 30-40 minučių 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai apskrus ir faršas iškeps. 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų