REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
Prancūzų kosmetikos „L'Occitane“ kalėdinis vakarėlis (nuotr. Fotodiena.lt)

Antradienio vakarą šventiškai išpuoštame sostinės restorane „La Boheme“  įvyko prancūzų kosmetikos „L'Occitane“ kvapnia magija dvelkiantis kalėdinis vakarėlis.

44

Antradienio vakarą šventiškai išpuoštame sostinės restorane „La Boheme“  įvyko prancūzų kosmetikos „L'Occitane“ kvapnia magija dvelkiantis kalėdinis vakarėlis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Išskirtinį renginį vedė ir šventinę nuotaiką visiems svečiams dalino antrojo kūdikio besilaukianti Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė. „Kalėdinė nuotaika į namus kasmet ateina ne nušvitus lempučių girliandoms ar papuošus eglutę, šventė prasideda kartu su artimiausiais žmonėmis", – šiais žodžiais renginį pradėjo žinoma moteris.

REKLAMA

 

Vakaro metu skambėjo Lietuvoje jau septynerius metus gyvenančios prancūzų aktorės ir dainininkės Clotilde Solange Rigaud dainos. Vilniuje įsikūrusi prancūzė, čia baigė ne tik muzikinio teatro studijas, bet ir vaidina filmuose, kuria dainas, įvairius projektus bei moko prancūzų kalbos. Praėjusių metų nacionalinio kino apdovanojimuose „Sidabrinė gervė“ C.S.Rigaud buvo nominuota, kaip Metų geriausia antraplanio vaidmens aktorė.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio metu svečiai susipažino su prancūzų prekės ženklo specialiai žiemos šventėms atnaujinta kolekcija „Terre de Lumiere“ (šviesos žemė - liet.), įvilkta į spindinčią auksinę pakuotę. Gurmaniški kvepalai dvelkia migdolais bei medumi. Aromatas neabejotinai pavergs saldžius aromatus mėgstančių gyvenimo gurmanių, norinčių sukurti neišdildomą įspūdį ir pabrėžti savo žavesį, sielas.

Vakaro dalyviams taip pat buvo pristatoma ir limituoto leidimo šventinė linija „Joyeuses Fêtes“. Naujasis aromatas – tai lyg rožinių gėlių pieva, kuri žiemos viduryje pražysta nuostabaus grožio žiedais, ore pasklinda magiškas, užburiantis kvapas. Šis aromatas būtent ir pranašauja į Provansą ateinančias gražiausias žiemos šventes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Vertingiausia dovana ta, į kurią buvo įdėta daug meilės. Kalėdinės karštinės metu linkiu nepamiršti, jog Kalėdos negali būti tiesiog supakuotos į dovanų popierių. Jos gyvena mūsų ir mylimų žmonių širdyse", – įsitikinusi I. Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

Žinomai moteriai šįmet buvo patikėta misija savo nuožiūra atrinkti ir paruošti „L'Occitane“ parduotuvėse dovanų rinkinius, skirtus mamai, tėčiui, mylimajai, mylimajam bei artimiausiai draugei. Dailios juostelės, šiugždantis šilkinis popierius, pakuotės, kurios primena saldainių dėžutes, akį traukiantys ryškiaspalviai burbulai, kuriuose slepiasi įvairių kolekcijų produktai, pasak Indrės, padės nudžiuginti dovanojančio artimąjį.

„Aš mėgstu dovanoti, manęs nevargina dovanų ieškojimas. Visus „L'Occitane“ kvapus kuo puikiausiai pažįstu ir mėgstu jau seniai, tad pasiūlyti savo dovanų variantus nebuvo sunku. Tikiuosi, rasiu bendraminčių, ir mano dovanų rinkiniai pakvips ne vienuose namuose", – šypsosi I. Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų