REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Porų suderinamumas (nuotr. 123rf.com)

Jei esate viena tų porų, kuri savo jausmus demonstruoja viešumoje, esate ne vieninteliai taip besielgiantys įsimylėjėliai. Viešai demonstruoti jausmus ypač gerai sekasi pagal Zodiako ženklą seksualiai suderinamoms poroms.

18

Jei esate viena tų porų, kuri savo jausmus demonstruoja viešumoje, esate ne vieninteliai taip besielgiantys įsimylėjėliai. Viešai demonstruoti jausmus ypač gerai sekasi pagal Zodiako ženklą seksualiai suderinamoms poroms.

REKLAMA

Jei nežinote ar esate tokia pora, ar tokią porą turite savo draugų tarpe, kitą kartą būdami kartu atkreipkite dėmesį į tai, ar jie vienas kitą dažnai liečia, ilgesingai žiūri vienas į kitą, dalinasi bučinukais ir dažnai apsikabina.

Tačiau tame nėra nieko blogo. Pasak tam tikrų mokslinių tyrimų, bučiniai ir apsikabinimai teikia daugiau naudos, nei taurė vyno.

Tačiau yra ir tokių žmonių, kurie teigia, jog toks vešas jausmų demonstravimas jiems nėra priimtinas, bet viskas pasikeičia, kai jie sutinka jiems skirtąjį asmenį.

Atrodo, jog aplink tą porą nėra jokių žmonių, jie glaustosi taip, lyg būtų vieni ir apsupti žvakių šviesos. Nereikia to gėdytis, nes parodyti, jog mylite savo antrąją pusę, yra gerai, be to, tai taip pat naudinga ir protinei bei fizinei sveikatos būklei.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbant apie astrologiją ir apie tai, kaip savo jausmus demonstruoja tam tikri Zodiako ženklai, galima labai daug ką pasakyti.

Asmenybės bruožai atskleidžia daugiau, nei kasdieniame laikraštyje perkaitytas horoskopas. Žinant tam tikro žmogaus Zodiako ženklą bus nesunku nuspėti, kaip jis ar ji elgiasi santykiuose ir ar jiems patinka viešas jausmų demonstravimas.

REKLAMA

Štai sąrašas Zodiako ženklų porų, kurios negali vienas nuo kito atitraukti rankų ir žvilgsnių, net kai yra viešumoje.

Jautis ir Mergelė

Šios poros visuomet bus prilipusios vieni prie kitų. Kadangi šie Zodiako ženklai priklauso Žemės ženklų grupei, jie automatiškai vienas kitą supranta, nujaučia vienas kito mintis geriau, nei kas kitas. Turint tokį stiprų ryšį, sunku vienas nuo kito atitraukti rankas.

Dėl viešo jausmų demonstravimo jie nieko padaryti negali. Taip giliai suprantant savo antrąją pusę yra tiesiog neįmanoma nesibučiuoti, nesilaikyti už rankų ar neapsikabinti kiekvieną kartą, kai juodu yra kartu. Galima teigti, jog tiek Jautis, tiek Mergelė, kai yra kartu, tampa vienu asmeniu.

REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai ir Skorpionas

Tai daug aistros turinti pora. Iš pradžių gali atrodyti, jog juodu yra šiek tiek keisti, nes Dvynių ir Skorpiono ženklų atstovai ne tik negali vienas nuo kito atitraukti žvilgsnių, jie vienas kito tiesiog trokšta ir savo norus įgyvendina prisilietimais, be to, jiems nesvarbu, ar tai daroma paslapčia, ar viešumoje.

Jiems abiems nerūpi kitų nuomonė. Kai Dvyniai ir Skorpionas laiką leidžia kartu, tarp judviejų įsižiebia elektra, sustiprėja emocinis ryšys, kuris gali bet kada prasiveržti.

Vėžys ir Žuvys

Vėžiui ir Žuvims labai svarbios jų emocijos ir gilūs jausmai, kuriuos atpažinti nėra sudėtinga. Jei jie myli, jų meilė karšta ir nuoširdi, be to, jie nebijos to pasakyti garsiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tai, jog jie visuomet nori liesti vienas kitą ir mylėti, yra beveik automatiška. Negavę bent šiek tiek romantikos, jie tampa priklausomi vienas nuo kito. Kiekviena jų kartu praleista diena yra pati geriausia jų gyvenime.

Ožiaragis ir Avinas

Tiek Ožiaragis, tiek Avinas iš prigimties yra linkę būti lyderiais, dėl to nori vadovauti. Šios dominuojančios savybės kartais sukelia labai daug bėdų, bet aptikus vienas kito švelniąją vietą ir leidus retkarčiais perimti lyderiavimą į savo rankas, jie ima viešai demonstruoti savo jausmus.

Dominavimas tampa meile ir ją jie yra linkę demonstruoti bet kur, kur tik gali. Toks valdžios siekis tik dar labiau sustiprina jų santykius.

REKLAMA

Svarstyklės ir Šaulys

Šios poros yra žinomos dėl savo begalinės energijos, meilės, spontaniškumo ir itin ekstremalaus viešo jausmų demonstravimo, tačiau jie nieko dėl to negali padaryti. Juodu jaučia tokį neuždraustos laisvės jausmą, kad kiekvieną dieną tai automatiškai virsta vienas kitam demonstruojama meile.

Atsiradus tinkamai akimirkai, jie nebijo su partneriu bučiuotis žmonių knibždančiame parke. Jei jie nori atsisėsti vienas kitam ant kelių ir taip išbūti visos vakarienės metu, tame jie nemato jokių problemų. Niekas jų nesulaikys nuo jausmų demonstravimo.

Liūtas ir Vandenis

Šios poros itin mėgsta demonstruoti savo jausmus ir meilę, nes jie vienas kitu tiesiog žavisi. Jie tokie skirtingi, kad santykiuose tai tampa šiokia tokia malonia intriga.

Noras suprasti vienas kitą ir interpretuoti ilgainiui taps noru visuomet būti šalia vienas kito ir liestis, bučiuotis, apsikabinti. Jiems nerūpi, ar tuo metu juos kažkas stebi ir jie tame nemato jokios problemos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų