REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinginių čeburekai pasiteisins ir nepaliks abejingų. Tuo įsitikinusi tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė, gerbėjus feisbuke lepinanti grupėje „Gamink su Audrone“. 

Tinginių čeburekai pasiteisins ir nepaliks abejingų. Tuo įsitikinusi tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė, gerbėjus feisbuke lepinanti grupėje „Gamink su Audrone“. 

REKLAMA

Reikės: 

5 tortilijų, 300 malto faršo ( kiaulienos ir pjautienos), 1 kiaušinio, mėsos prieskonių,  smulkiai pjaustyto svogūno, druskos, aliejaus kepimui.

Sumaišiau maltos mėsos faršą su kiaušiniu ir prieskoniais. Ant vienos tortilijos pusės padėjau faršą (plonu sluoksniu). Tortilijos šonus sutepiau vandeniu ir perlenkiau pusiau, o šakute užspaudžiau kraštelius.

Kepiau tortilijas keptuvėje su aliejumi, vis pavartydama (neabejokite, faršas tikrai iškepa ). Iškepusius čeburekus sudėjau ant popierinių servetėlių.

Viskas. Tinginių čeburėkai iškepti, labai labai skanūs ir visai neriebūs.

Skanaus

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų