REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Labai daug informacijos galime pasiskaityti ne tik apie tai, kaip elgtis moterims, bet ir kaip elgtis vyrams. Dažniausiai nurodomas tikslas - kad moteris būtų rami, laiminga ir dar labiau atsidavusi namams, vyrui, vaikams.

Labai daug informacijos galime pasiskaityti ne tik apie tai, kaip elgtis moterims, bet ir kaip elgtis vyrams. Dažniausiai nurodomas tikslas - kad moteris būtų rami, laiminga ir dar labiau atsidavusi namams, vyrui, vaikams.

REKLAMA

Paskutiniu metu sutinku daug moterų, kurios sako - nesąmonė visa tai. Pasikalbėkime.

Mokykimės iš moterų ir vyrų

Jei esi moteris, būti moterimi mokykis iš moters. Logiška, ar ne? Jei esi vyras, būti vyru, mokykis iš vyro. Savo profesiniame kelyje sutikau daug mokytojų, kurie, būdami vyrais, mokė moteris gyventi moteriškai. Aš tikiu, kad galima labai vaizdžiai papasakoti viską ir labai daug žinoti.

Visgi, mane stebina, kai vyrai imasi rašyti apie gimdymą ir žindymą. Jie tik stebėtojai viso to. Kad kai pati mokiausi, įvairius pagal lytį surūšiuotus mokymus labai greitai atmečiau. Ir atradau vieną sistemą, kuri tinka visiems.

REKLAMA
REKLAMA

Tai - Dmitrijaus Trockio "Matrioškos sistema", apie kurią galite patys susirasti labai daug informacijos. Jei nerasite, rašykite man, atsiųsiu ką nors gero.

REKLAMA

Ar mums reikia artumo?

Taip. Vienareikšmiškai. Moteris yra labai prieraiši, todėl ji gali labai ilgai kalbėtis su bičiulėmis. Kai tokius pokalbius klauso vyras, jis mano, kad moterys kuoktelėjo. Nes jos vėl ir vėl kalba apie tą patį.

Spiralinis kalbėjimo būdas, grįžimas vis prie tos pačios, moterį stipriai jaudinančios temos - visiškai normalu. Moteriai santykiai yra labai svarbūs. Todėl, jei norite ramybės - negyvenkite su jokia moterimi. Mes visos vienodos.

Kodėl moteris skambina vyrui?

Priežasčių gali būti labai daug. Viena jų - moteris yra nebrandi, jos psichikos amžius siekia antrąjį septynmetį, ji išgyvena nesaugumą, todėl vėl ir vėl nori pasitikrinti. Ir tai vyrus gali vesti iš proto. Ir labai gerai. Nes su stipriu vyro pasipiktinimu moteris turi realią galimybę užaugti ir tapti suaugusia moterimi.

REKLAMA
REKLAMA

O jai nėra reikalo skambinėti vyrui į darbą kelis kartus per dieną, nes ji ne tik kad turi ką veikti, bet ir turi savo gyvenimą, kuriame vyras kartais net neegzistuoja. Sveika, pilnavertė moteris nepageidauja, kad jai skambintų vyras iš darbo ir domėtųsi, kaip ji gyvena. Ji yra pakankamai didelė, kad išlauktų savo vyro artumo iki vakaro.

O kai kas nors nutinka malonaus ar nemalonaus, moteris pati praneša, prašo vyro anksčiau grįžti iš darbo ar slaugyti ją sergančią namuose. Moteris nori, kad kartais vyras tiesiog būtų šalia. Be patarimų, be pamokymų.

Kodėl moteris nori kalbėtis su vyru?

Išmeskime iš galvos mokymus, kurie moterį nuolat piešia kaip mažą mergaitę, kuri randa priežasčių 3 kartus per dieną skambinti vyrui į darbą. Nes... Vyras su mergaite irgi neturi priežasties augti. Jis tampa tėveliu ir sensta anksčiau laiko. Moteris - mergaitė turi liguistą poreikį nuolat kalbėtis su vyru įvairiausiomis temomis, lyg pamirštų, kad vyras - tai ne jos draugė. Kalbėkime su draugėmis, o su vyru, jei dar jį turime, puoselėkime unikalų artumą, kurio su niekuo kitu nei patirsime, nei pakeisime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moterys nebemoka atvirai, tiesiai ir aiškiai pasakyti savo jausmų - o prisiimti atsakomybę už savo jausmus ir juos rodyti yra vienintelė moters pareiga prieš vyrą. Moterys klaidinamos, kai jos mokomos kalbėti vienaip, o iš vyrų tikėtis visai kitos prasmės supratimo. Suaugęs vyras klaiksta, kai vietoj pasakymo "aš tokia alkana, sutepk man, prašau, sumuštinį", moteris pasirenka pasakyti "gal tu nori valgyti?".

Nes šis klausimas visai nereiškia, kad valgyti nori ji. Jis reiškia, kad jei vyras būtų alkanas, ji būtų pasiruošusi tą alkį numalšinti. Ar neatrodo juokinga, kai suaugusios moterys mokomos tokių kvailų dalykų, beprasmių žaidimų?

Tiek daug energijos eikvojame veltui, o galėtume padaryti daug gerų darbų. Suprantu vyrus, kurie nuo moterų - mergaičių nusisuka. Nes jie nori lygiavertės partnerės, o ne dar vieno vaiko.

REKLAMA

Visaip kaip ir brandžios moterys: nori vyro, o ne dar vieno berniuko. Ir jei esi vyras, tai dar nereiškia, kad tau reikia būti žmonos mokytoju. Lai ji mokosi iš kokios ją įkvepiančios moters. Nes visi tavo mokymai yra tiesiog moters išlankstymas pagal tavo komfortą. Ir ji nebus atsipalaidavusi moteris šalia tamsta mokytojo. Ką tu su ja veiksi?

Kodėl moteriai reikia komplimentų?

Nes ji susigalvojo, kad yra vis dar maža mergaitė, kuriai nuolat reikia pastiprinimų, patvirtinimų. Parodykit moterį, kuri nežino, kaip atrodo. Kodėl ji taip dažnai to klausia vyro? Mielosios, ar susimąstome, kokius žaidimus žaidžiame? Nuo kada vyrai yra stilistai ir spalvų žinovai?

REKLAMA

Ir nuo kada mūsų išvaizda daro įtaką vyro charakteriui ir jo atsakomybei prieš šeimą? Tokios fantazijos gali užliūliuoti nebent tuos miegančius individus, kurie nenori pamatyti realybės ir nenori nieko daryti bei keisti. Ironizuodama sakau: vyrai pažįsta dvi spalvas - baltą ir juodą. Todėl skubėk greičiau užaugti ir pati žinok, kada ir kaip atrodai. Ir įvyks stebuklas: vyras ne šiaip sau pils savo tuščius komplimentus į tavo tuščią savivertės stiklinę, o vyras ims žavėtis ir gėrėtis tavimi. Gal net tyliai.

Nes saldžius komplimentus moka dalinti lovelasai. Ištikimas vyras, kuris nemoka net ir flirtuoti, neturi įpročio sakyti komplimentų. Ir tai tik į gera. Ir patikėk, ta vyro nuoširdi ir tyli būsena bus vertingesnė už visus anksčiau pasakytus gražius ir nelabai komplimentus. Tiek vyro būsena dėl moters, tiek moters būsena dėl vyro yra geriausia, ką mes vienas kitam galime duoti. net neduodami specialiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kodėl moteriai reikia saugumo?

Kai mokymuose nuskamba pasakymas, jog moteris visada yra gležna maža mergaitė, man pradeda kvepėti infantilumu. O gal to moko moterys, kurios nenori pasenti? Branda yra nuostabi ir žavi. Susimąstau: koks sveikas brandus vyras nori mylėtis su nepilnamete? Ir į ką panašūs būna santykiai, kai mes, vietoj tapimo suaugusiais, stipriname žmonių berniukų ir mergaičių vaidmenis?

Pramerkime akis: moteriai reikia asistavimo, reikia arbatos puodelio į lovą, kartais net moterį verta pavalgydinti kaip mažą vaiką. Tačiau svarbiausias saugumas, kurį moteris jaučia, mato ir girdi - tai vyro buvimas šalia su ja visokia. Moteris jaučiasi tik tada saugi, kai vyras mokosi atlaikyti visokias jos būsenas, kai vyras jos neatstumia, kai vyras nekeičia savo sprendimo būti jos vyru net tada, kai nėra nuotaikos, ateina liga ir pan. Moteris "durniuoja", o vyras daro tai, ką reikia daryti.

REKLAMA

Tik už tokį vyrišką atsidavimą ir atsakomybę moteris gerbia ir vertina vyrą. Ir jaučiasi saugiai. Ir rimsta jos protas, tad dėkingumo būsena moterį užvaldo vis dažniau ir dažniau.

Kodėl mums reikia komfortiškų namų?

Todėl , kad moteris nėra kumelė ir jai reikia kur kas daugiau nei tvarto. Moteriai namai yra jos karalystė. Tik nesiklaidinkite vyrai: jei jūs padėsite moteriai gyventi patogiuose jai ir vaikams namuose, tai dar nereiškia, kad ji norės amžiams juose ir pasilikti.

Moteris yra ne tik lytis. Ji yra siela, atėjusi į šią Žemę su savo užduotimi ir paskirtimi. Todėl jei jūsų žmona nėra naminė moteris, arba priimkite tai, arba atsitraukite. Jei tu, vyre, sakai žmonai - nenoriu, kad tu dirbtum savo mėgiamą darbą, nes man smagiau tave matyti namuose, esi visiškas egoistas ir net nesuvoki, kad ši moteris yra ne tik tavo žmona, bet ji yra kitiems žmonėms svarbi asmenybė.

Ir tau teks išmokti ja dalintis. Ir jei tu, pažiūrėjęs į jos akis, matai mažą mergaitę, norinčią kurti pasaulį aplink save, nepamiršk apsidairyti: pasaulis yra kur kas didesnis nei tavo lėkštė, tavo rūbų spinta, namai ir tavo kiemas. Vyras, kuris skatina moterį skristi, gauna atpildą iš dangaus. Pasitikėk. Juk ir tu skrisi su ja. Ir tau patiks.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų