REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Luisas Padronas  (nuotr. Instagram)

Dešimtis tūkstančių eurų kosmetinėms operacijoms išleidęs vyras supanašėjo su elfu. Vaikystėje bendraamžių skriaudžiamas Luisas Padronas (25) tapo didžiuliu elfų, angelų ir fantastinių būtybių pasaulio gerbėju.

24

Dešimtis tūkstančių eurų kosmetinėms operacijoms išleidęs vyras supanašėjo su elfu. Vaikystėje bendraamžių skriaudžiamas Luisas Padronas (25) tapo didžiuliu elfų, angelų ir fantastinių būtybių pasaulio gerbėju.

REKLAMA

Vėliau jis nusprendė tapti kuo panašesnis į vieną iš savo pamėgtų veikėjų, gyvenančių paslaptingame pasaulyje, o įkvėpimo sėmėsi iš įvairių filmų, tokių kaip „Labirintas“ ir „Nesibaigianti istorija“.

Norėdamas atrodyti kaip elfas, Luisas šviesino odą ir plaukus. Kas mėnesį jam tepami specialūs kremai, plaukų dažai ir SPF100 kremas nuo saulės, o visas šis ritualas atsieina beveik 5 000 eurų.

Negana to, nosies korekcijai, riebalų nusiurbimo ir viso kūno plaukų šalinimui, akių spalvos pakeitimui Luisas nepagailėjo dar 32 000 eurų.

REKLAMA
REKLAMA

Argentinos mieste Buenos Airėse gyvenantis vaikinas dėl neįprastai atrodančios išvaizdos nuolat palydimas žvilgsniais, bet, pasak jo, jam nerūpi, ką apie jį mano kiti ir nežada sustoti tol, kol visiškai netaps tikru elfu.

REKLAMA

Netolimoje ateityje vaikino laukia operacija, kuriose metu bus nusmailintos Luiso ausys, sudėti širdies formą primenantys plaukų implantai bei pailgintos kūno galūnės. Vaikinas nori būti 195 cm ūgio.

Įvairių fantastinių veikėjų atributiką pardavinėjantis Luisas sakė: „Noriu būti elfas, angelas ir fantastiškas veikėjas. Mano tikslas – būti nepanašiam į žmogų, atrodyti trapiam, grakščiam ir nežemiškam. Turiu savo grožio idealą ir siekiu atrodyti kaip jis. Noriu, kad mano ausys taptų smailios, žandikaulis būtų ryškesnis, taip pat laukiu kada galėsiu atlikti veido ir akių vokų patempimo operacijas, padėsiančias įgauti katės akis. Taip pat svarstau apie raumenų implantus. Girdėjau, kad yra tokia procedūra, padedanti tapti aukštesniu. Planuoju pašalinti keturis šonkaulius, kad juosmuo taptų lieknesnis, o figūra – išraiškingesnė.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo pat paauglystės žmonės į mane spoksodavo, tad dabar esu prie to įpratęs. Man patinka sulaukti jų žvilgsnių, o į išsakomą nuomonę nekreipiu dėmesio. Net kai nesu persirengęs elfu, žmones į mane keistai žiūri. Jau penkerius metus turiu ilgus baltus plaukus, esu aukštas, o kontaktinių lęšių pagalba vizualiai pasididinu akis. Norėdamas paryškinti tam tikrus bruožus, naudoju makiažą, o dėvimi drabužiai yra stilingi ir antikvariniai. Save priskirčiau transrūšims. Jaučiuosi lygiai taip pat, kaip ir translyčiai asmenys. Noriu tapti tuo, kuo jaučiu esąs viduje. Nesitikiu, kad žmonės supras, tačiau noriu, kad mano pasirinkimas būtų gerbiamas. Fantastika mane daro laimingą, o kadangi augdamas neturėjau daug draugų, visą laiką praleidau įsivaizduojamose vietose.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sunki vaikystė

Dar ankstyvoje paauglystėje Luisas pamilo fantastines knygas ir visa, kas su tuo susiję. Vaikinas kentėjo patyčias, nes rengėsi kitaip, nei jo bendraamžiai ir dažėsi plaukus.

Prieš baigiant mokyklą, Luisas prisipažino, kad jo keistumą pažįstami vis dėlto pamėgo, tad nusprendė ir toliau išsiskirti iš minios.

„Vaikystėje iš manęs juokdavosi ir tyčiodavosi. Norėdamas visa tai pamiršti pasinerdavau į fantastinius filmus, tokius kaip „Labirintas“ ir „Nesibaigianti istorija“, bei knygas. Per tą laiką daug kas pasikeitė. Vyresnieji paaugliai mane pamėgo, nes buvau kitoks. Būtent tai paskatino mane tapti tuo, kuo jaučiausi. Pradėjau persirenginėti, bet to nepakako“, - teigė Luisas.

REKLAMA

Būdamas keturiolikos jis žinojo, kad tikrai gulsis po peiliu, kad pakeistų išvaizdą. Praėjus šešeriems metams jam atlikta pirmoji operacija.

„Tai buvo žingsnis, padėjęs nuspręsti, ko noriu gyvenime. Gijimas buvo skausmingas ir lėtas, tačiau džiaugiuosi nauja savo išvaizda. Nerūpėjo skausmas, nes tik jį iškentęs galėjau priartėti prie savo svajonės“, - pasakojo Luisas.

Fantastiškos būtybės išvaizdai pasiekti prireikė daugiau nei keturiasdešimt užpildų ir botokso injekcijų, viso kūno plaukų pašalinimo, lazerinio odos balinimo ir strazdanų panaikinimo. Vaikino natūraliai rudos akys operaciniu būdu tapo skaisčiai mėlynos, tačiau ši procedūra sukėlė skausmingų šalutinių poveikių.

REKLAMA

„Operacija atlikta nenaudojant anestezijos ir buvo labai skausminga. Po jos teko naudoti akių lašelius ir nešioti tamsius akinius. Tapau šviesai jautriu vampyru. Iš pradžių net žvaigždžių stebėjimas danguje kėlė nepakeliamą skausmą, bet po trijų dienų vėl pasijutau normalus. Nežinau, kokią įtaką ši operacija turės ateityje. Akių spalva vis dar nepasikeitė į tą, kurios siekiau. Šiuo metu jos yra pilkos, bet tikiuosi, kad viskas bus kaip svajoju, nes liko keturios procedūros“, - sakė Luisas.

Jo neįprasta išvaizda surado darbą. Luisas dirba modeliu, pardavinėja fantastinę atributiką. Be to, jam kartais mokama už pasirodymus tam tikrose televizijos laidose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaikino gyvenimo būdas reikalauja daug pajamų. Kas mėnesį 5 000 eurų Luisas išleidžia priežiūros priemonėms ir jau ritualais tapusioms procedūroms.

„Nemanau, kad tai laikina manija. Toks yra mano gyvenimo būdas. Realybė, mano nuomone, yra žiauri, tačiau fantastinis pasaulis pilnas vilties, meilės, draugystės ir gerų jausmų. Tai man padeda jaustis geriau. Fantastiniame pasaulyje neužtenka viduje jaučiamų jausmų. Išorė turi atspindėti tai, kas esi. Tai pakeitė mano gyvenimą į gerąją pusę“, - pasakojo Luisas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų