REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Naminis kebabas (nuotr. 123rf.com)

Kebabai priskiriami greitojo maisto kategorijai, tačiau, sutikite, dauguma iš mūsų juos mėgsta. Jei nenorite pirkti kebabinėse ar pakelės užeigose, suskubkite naminį, šviežutėlį ir gardžiai kvepiantį kebabą pagaminti namuose. Užtruksite neilgai, tačiau rezultatas pranoks lūkesčius. 

33

Kebabai priskiriami greitojo maisto kategorijai, tačiau, sutikite, dauguma iš mūsų juos mėgsta. Jei nenorite pirkti kebabinėse ar pakelės užeigose, suskubkite naminį, šviežutėlį ir gardžiai kvepiantį kebabą pagaminti namuose. Užtruksite neilgai, tačiau rezultatas pranoks lūkesčius. 

REKLAMA

Jums reikės: 

6 vienetų tortilijos, 500 gramų mėgstamo faršo (kiaulienos, jautienos arba vištienos), svogūno, pomidorų, tarkuoto sūrio, pekino kopūsto arba paprastų salotų, mėgstamų prieskonių (tinka paprikos milteliai, įvairių prieskonių mišinys), šiek tiek druskos, pipirų. 

Padažui sumaišykite 4 šaukštus majonezo, 2 šaukštus vandens, skiltelę česnako, druskos. Jei mėgstate aštriau - naudokite mėgstamus aitriuosius prieskonius. 

Gaminimas:

Faršą su smulkintais svogūnais ir prieskoniais iškepkite karštoje keptuvėje. 

Dėkite tortilijas ant paviršiaus, sulaistykite padažu, dėkite norimą kiekį faršo, tada - pekino kopūstus. Ant viršaus nepagailėkite plonai pjaustytų pomidorų, prieskonių, dar kartą - padažo. Galite pagardinti tarkuoto sūrio.

REKLAMA
REKLAMA

Užlenkite apačią, šonus, susukite į foliją, kad valgant neimtų lašėti padažas. 

Kepkite orkaitėje apie 10-15 minučių. Taip pat juos pašildyti galite keptuvėje be riebalų, tačiau atidžiai stebėkite, kad neimtų degti viena arba kita kebabo pusė. 

REKLAMA

Skanaus! 

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų