REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Pareigūnai parodė rastą dingusio Aivaro Kilkaus motociklą (TV3 koliažas)

Teisėsaugos pareigūnams kol kas nepavyko surasti daugiau nei prieš mėnesį be žinios dingusio baikerio Aivaro Kilkaus.

29

Teisėsaugos pareigūnams kol kas nepavyko surasti daugiau nei prieš mėnesį be žinios dingusio baikerio Aivaro Kilkaus.

REKLAMA

Netrukus po A. Kilkaus dingimo buvo surengtos didelės paieškos, jose dalyvavo Viešojo saugumo tarnyba, gyventojai. Prieš savaitę Trakų rajone, Aukštadvario miestelyje buvo patikrinti du šuliniai – vienas 22 metrų gylio, kitas – 3 metrų gylio. Ieškomas žmogus nerastas.

A. Kilkus spalio 15 dieną, apie 17 val., motociklu išvyko iš namų Vilniuje ir negrįžo, jo buvimo vieta nėra žinoma. Buvo skelbta, spalio 15-osios popietę vyras galėjo būti pastebėtas Trakuose, Trakų rajone ar Senojoje Varėnoje. Varėnos rajone rastas A. Kilkaus motociklas.

Tyrimą kontroliuojantis prokuroras yra sakęs, jog „visiškai įmanoma“, kad be žinios dingusio vilniečio byloje suimtas įtariamasis galėjo turėti bendrininkų.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš porą dienų dingusio vyro širdies draugė pasidalijo širdį veriančia žinute.

„Mėnesis nežinios, nerimo, nusivylimo, beviltiškumo, bejėgiškumo, skausmo ir n visko. Bet aš niekada nepasiduosiu, tikėsiu ir darysiu viską iki tos paskutinės žvaigždės danguje“, - socialiniame tinkle rašė moteris.

REKLAMA

Prokuroras anksčiau tikino, kad tikrinamos įvairios versijos.

„Ta paieška nebūtinai turi būti vykdoma vaikštant konkrečiai žvalgant vietoves, bet ir kitais būdais. […] Renkami duomenys, kur gali būti, renkamakonkreti informacija, analizė atliekama jų ir atitinkamai pagal tai sprendžiama, ten gali būti ar negali būti ieškomas asmuo“, - lakoniškai komentuoja prokuroas Ramūnas Šileika.

Nors pareigūnai kol kas papildoma informacija, ar naujomis dingimo versijomis nesidalina, prokurorai pasakoja, kad kasdien gauna įvairių pranešimų apie dingusį baikerį ir juos nuolat tikrina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų