REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 19 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Lapkričio 19 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jei teiktų tvarkyti svarbius reikalus, neskubėkite, nes galite padaryti rimtų klaidų. Mažiau nervinkitės patys ir nenervinkite tų, nuo kurių priklauso reikalo sėkmė.

Tauras

Draugai padės išvysti tai, ko jūs nematote, tad verta atidžiau išklausyti jų nuomonę, jei ji skiriasi nuo jūsų.

Dvyniai

Tai nebus lengva diena: pernelyg dėl visko jaudinsitės, be reikalo graudinsitės. Deja, nesitikėkite, kad visiems rūpės jūsų problemos, tad mažiau skųskitės, ypač draugams.

Vėžys

Nebūkite labai įsitikinę savo teisumu, pasitikrinkite prieš ką nors teigdami, ką nors aiškindami ar mokydami. Ypač pirmą dienos pusę būsite linkę į daug ką reaguoti agresyviau, taip galite išprovokuoti konfliktą.

Liūtas

Būkite taupesni bei saikingesni: galite įsigyti visai nereikalingų daiktų. Tiesa, sutuoktiniui nešykštėkite ir nepriekaištaukite dėl išlaidų.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Likite realistai, kai aptarinėsite planus, žadėsite, įsipareigosite. Venkite ginčų ir labiau pasisaugokite viešajame transporte.

Svarstyklės

Mažiau reikškite pretenzijų savo tėvams. Verčiau pamąstykite, kaip galite pagelbėti artimiesiems, ką gero galite nuveikti šeimos labui. Nepalanku tvarkyti dalykinius reikalus, užsiimkite užleistais darbais namuose.

REKLAMA

 

Skorpionas Meilė padaro laimingus, įkvepia nuostabiems dalykams. Tai kam pykti su tais, kurie jus myli? Neskubėkite įtarinėti mylimo žmogaus, jei išgirsite ką nors netikusio.

Šaulys Tramdykite pareigos ir užuojautos jausmus: galvokite, kam padedate, nes vėliau galite dėl to gailėtis. Galimi nemalonumai dėl užvilkintų, atidėtų, pamirštų darbų.

Ožiaragis Pažadai bus sunkiai vykdomi, dėl to jūsų planai gali suirti. Nesitikėkite, kad pavyks teisingai numatyti aplinkinių elgesį: senas draugas, patikimas partneris gali nuvilti, o atsitiktinis – pagelbėti. Būkite tolerantiškesni partnerių nuomonei.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis Vargu ar pavyks išspręsti jums svarbų klausimą, bet dėl to nesukite galvos. Tai ne pats geriausias metas nervintis: jūsų netikusios nuotaikos greitai persiduos sutuoktiniui bei aplinkiniams.

Žuvys Apgaulinga diena: neįvertinsite pavojų, patikėsite melagiu ar imsite įtarinėti niekuo dėtą draugą, sutuoktinį. Vakaras neblogas priimti svečius ar patiems išvykti paviešėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų