REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
72
„Misija: vestuvės“ atrankoje: gražuolė su negalia, „2 barai“ dalyvio Juozo mylimoji ir daugiavaikės mamos

Šeštadienį nuo ankstaus ryto iki vėlyvos popietės pramogų ir poilsio centre „Belmontas“ vyko finalinė netrukus TV3 ekranuose pasirodysiančio naujo formato realybės šou „Misija: vestuvės“ finalinė atranka.

72

Šeštadienį nuo ankstaus ryto iki vėlyvos popietės pramogų ir poilsio centre „Belmontas“ vyko finalinė netrukus TV3 ekranuose pasirodysiančio naujo formato realybės šou „Misija: vestuvės“ finalinė atranka.

REKLAMA

Nors projekto kūrėjai atskleidžia, kad sulaukė šimtų susidomėjusiųjų anketų, į finalinę atranką susirinko trisdešimt išskirtines gyvenimo istorijas papasakojusių būsimų nuotakų.

Moterų prisistatymus vertino specialistų komisija, kuriai teko užduotis išrinkti laimingąjį dvyliktuką.

Jau šią žiemą TV ekranuose pasirodysiantis realybės šou „Misija: vestuvės“ kvies įvairaus amžiaus moteris pasinaudoti išskirtine galimybe ne tik pakeisti savo išvaizdą ir atsikratyti visų kompleksų, bet ir laimėti savo idealią vestuvių šventę. Toks ir yra naujojo šou pagrindinis prizas –vestuvės nuo A iki Z. Nuostabia gamta ir subtilia prabanga stebinantis „Belmontas“ pasirinktas neatsitiktinai – būtent čia viena laimingoji ir kels savo vestuvių puotą.

Realybės šou sumanytoja ir prodiuserė, laidų vedėja Vaida Skaisgirė tikino, kad atrinkti labiausiai pokyčių ir dalyvavimo projekte nusipelniusias nuotakas buvo kaip niekada sunku. „Vos paskelbus atrankas sulaukėme daugybės anketų, kuriose moterys pasakojo tokias gyvenimo istorijas, apie kurias dažnai sukami kino filmai. Todėl ir kai kurioms pasakyti ne – labai sunki užduotis. Džiaugiuosi, kad galutinį sprendimą priėmė specialistų komisija“, - sakė V. Skaisgirė.

REKLAMA
REKLAMA

Finalinės atrankos komisiją sudarė tikri savo srities profesionalai: „Estetus“ klinikos vadovė Nora Lapinskienė, Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos klinikos „SV“ gydytojai Saulius Vikšraitis ir Ernest Zacharevskij, Implantologijos ir estetinės odontologijos klinikos „Neodenta“ vadovė Eglė Kunčiuvienė, gydytojas odontologas Darius Kunčius, modelis, grožio prekių parduotuvės KLIPSHOP.LT atstovė Viktorija Gasaitienė bei V. Skaisgirė.

REKLAMA

Atrankoje dalyvavo net kelios dešimtys įvairaus amžiaus būsimų nuotakų, tarp kurių – penkiasdešimtmetį perkopusi moteris, vaiko tėvo palikta būsima nuotaka, iš naujo išmokusi vaikščioti, įspūdinga gražuolė, neturinti plaštakų, keturių vaikų mama ir daugybė kitų įdomių asmenybių.

„Atrankoje ne kartą norėjosi išspausti ašarą – taip mane paveikė šių moterų papasakotos istorijos. Esu įsitikinusi, kad televizijos žiūrovams bus ne ką mažiau įdomu ne tik jas išgirsti, bet ir pamatyti gyvenimus pakeisiančius pokyčius, kuriuos siūlo šis projektas“, - tikino V. Skaisgirė.

REKLAMA
REKLAMA

Projekte dalyvauti nusprendė ir šią vasarą realybės šou „2 Barai“ išgarsėjusio Juozo sužadėtinė Darija. Ištikimiausi projekto gerbėjai prisimena – Juozas ir Darija dar visai neseniai išgyveno tikrą santykių krizę. Tačiau dabar, panašu, jiedu kaip niekada įsimylėję. Juozas net atlydėjo merginą į atranką.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų