REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Jausitės vis geriau, o suklupti lygioje ar nelygioje vietoje galimybių bus vis mažiau. Visgi dar porą dienų atsargumas pravers – kam tos traumos ar avarijos? Tikrasis rudens darbymetis dar neprasidėjo, bet pirmoje savaitės pusėje suktis reikės sparčiau. Prasideda geras metas kelionėms.

Avinas. Jausitės vis geriau, o suklupti lygioje ar nelygioje vietoje galimybių bus vis mažiau. Visgi dar porą dienų atsargumas pravers – kam tos traumos ar avarijos? Tikrasis rudens darbymetis dar neprasidėjo, bet pirmoje savaitės pusėje suktis reikės sparčiau. Prasideda geras metas kelionėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Kasdienių darbų, žinoma, nestigs, bet, atrodo, su jais susitvarkysite labai sklandžiai. Bus svabūs ir asmeniniai santykiai, tačiau dabar iniciatyva, ko gero, priklausys anai pusei. Visgi panašu, kad priimti tai, kas siūloma, bus ir smagu, ir net naudinga.

REKLAMA

Dvyniai. Dalykiniai reikalai gali gerokai šlubuoti, ypač antroje savaitės pusėje. Jeigu tuo metu neskubėsite, nesikarščiuosite, tai ir klaidų nepadarysite. Taip pat dabar geras metas rūpintis savo ir artimų žmonių sveikata. Atrodo, vis dar trauks, vilios sportinio tipo pramogos.

Vėžys. Gali būti, jog rudens pramogų sezonas įtrauks kaip reikiant ir beliks tik nepraleisti progų bei galimybių. Žinoma, kasdienių darbų irgi bus, bet didelio sklandumo čia nesitikėkit, ypač antroje savaitės pusėje. Tęsiasi palankus metas svarbiems darbams namie.

Liūtas. Bus daug visko: tęsiasi geras metas ką nors naudingo ir gražaus nuveikti namie – kad čia būtų gražiau, jaukiau, o namiškiai laimingesni. Ir reikės, ir patiks daug judėti ir daug bendrauti su įvairiais žmonėmis. Ir, svarbiausia, savaitės viduryje jums prasidės rudens pramogų sezonas.

Mergelė. Sėkmė priklausys nuo to, į kurią sritį sutelksite dėmesį. Jeigu namų, šeimos reikalams – vargu ar ji bus didelė, bent kol kas. O štai piniginiai, turtiniai reikalai ims klostytis vis geriau ir geriau. Labai geras metas tiems, kurie mokosi ar kitais būdais plečia savo akiratį.

Svarstyklės. Reikalai gerėja – fizinių jėgų bus vis daugiau, noro bei galimybių įveikti kliūtis, pasiekti savo – taip pat. Atrodo, ir piniginiai reikalai klostysis vis geriau, galima tikėtis apčiuopiamos naudos. Tik judėti reikėtų atsargiai, ypač antroje savaitės pusėje. Ir kalbėti apdairiau.

Skorpionas. Būsite labai mieli, jausmingi ir kūrybiški, dėl to asmeninio žavesio gerbėjų gretos tik didės. Puikiai seksis tiems, kurių veikla susijusi su meno, grožio dalykais, komfortu – visa tai kurti bus vienas malonumas. Tiktai piniginiai reikalai gali šlubuoti, ypač antroje savaitės pusėje. Tačiau tik kol kas.

Šaulys. Energijos, veiklumo smarkiai padaugės savaitės viduryje, tačiau didinti greitį dalykinėje srityje vargu ar pavyks – iki savaitės pabaigos sąlygos kažin ar bus palankios. Svarbesniems piniginiams reikalams puikiai tiks pirmoji savaitės pusė, o draugams ir namams – antroji.

Ožiaragis. Darbe aplinkybės klostysis vis geriau, todėl jeigu neforsuosite reikalų pačioje savaitės pradžioje, vėliau viskas eisis vis geriau ir vis sklandžiau. Labai daug džiaugsmo suteiks artimi draugai – kartu ką linksmo ir smagaus nuveikti bus išties lengva.

Vandenis. Į darbą vilioti gali ne tiek profesinė sėkmė, kiek tam tikros smagios, malonios aplinkybės, kurių šiuo metų laiku būna vis daugiau. Žinoma, jei profesija susijusi su meno, grožio dalykais, tikėtina sėkmė ir pripažinimas. Tęsiasi palankus metas ieškoti nuotykių kelionėse.

Žuvys. Darbe darbai gali klostytis sunkiai, sprangiai, ypač antroje savaitės pusėje. Jeigu iš tiesų taip nutiks, beliks tik neskubėti ir viską atidėti kitai savaitei – tada viskas susitvarkys savaime. Tęsiasi puikus metas kelionėms, kurių metu ir pailsima, ir pasimėgaujama šio gyvenimo malonumais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų