REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vos 21-erių sulaukęs rusas Kirilas Tereškinas nusprendė, kad pats metas išgarsėti visame pasaulyje. Ir tą ji nusprendė padaryti itin keistu būdu - užsiauginti didžiausius rankų raumenis. Šio tikslo jaunuolis siekia valgydamas ne vištienos krūtinėlę su grikiais, o į save pumpuodamas itin pavojingą anabolinį steroidą sintolį.

REKLAMA
REKLAMA

Šis preparatas yra pagamintas iš aliejaus, alkoholio ir lidokaino. Dėl galimybės tapti šių laikų popajais pamišę žmonės jį leidžiasi tiesiai į raumenį, kurį nori neproporcingai padidinti.

REKLAMA

Būtent dėl keistų, neadekvačiai atrodančių raumenų, užaugintų tokiu būdu, sintolį vartojantys sportininkai praminti kultinio animacinio personažo Popajaus vardu. 

Jeigu originalusis Popajus turėjo milžiniškus dilbius, K.Tereškinas nusprendė, kad jam labiausiai reikia masyvių bicepsų ir tricepsų.

Jaunuolis net nevargsta eiti į sporto salę ar sveikai maitintis. Šią vasarą baigęs tarnybą Rusijos kariuomenėje K.Tereškinas puolė prie anabolinių steroidų, kurie jo rankas išaugino iki masiškos 60 centimetrų apimties.

REKLAMA
REKLAMA

„Tam, kad pasiektum tokį dydį, į save turi susileisti litrus preparato. Tikrai tingiu nuolat sportuoti ir kimšti į save maistą. Noriu pasiekti greitą rezultatą. Kultūristai man pavydi“, - didžiuodamasis giriasi rusas.

Jis savo rankoms net suteikė pravardę - meiliai jas vadina bazukomis. K.Tereškinas kasdien į internetą įkelia trumpus vaizdo siužetus, kuriuose perduoda linkėjimus draugams ar tiesiog giriasi neproporcingais raumenimis. Nors dabar jis teigia besijaučiantis puikiai, pati pradžia buvo sunki.

„Pirmą kartą pavartojus sintolio kūno temperatūra šoktelėjo iki keturiasdešimties laipsnių. Maniau, kad mirsiu“, - neslepia jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tada raumeningasis popajus atsidūrė kariuomenės ligoninėje, bet net ir tai jo nesustabdė ir neprivertė nors akimirką pagalvoti, ar elgiasi protingai.

Nestabdo jo negatyvūs ir komentarai ar įspėjimai - baigęs dirbtinai pūsti bicepsus jis planuoja transformuoti ir savo pečių raumenis.

Ruso planų nesugriauna net pavojingi signalai iš gydytojų.

„Jis gali nebevaldyti savo rankų ir tapti invalidu“, - perspėja Jurijus Serebrianskinas.

Tuo tarpu profesionalus sunkiaatletis Kirilas Sychevas mano, kad jaunuoliui būtina psichologinė pagalba.

REKLAMA

„Jam reikia visokeriopos medikų pagalbos. Ne tik tam, kad išoperuotų jo rankas ir išvalytų kraują, bet ir tam, kad padirbėtų su jo galva“, - tiesiai rėžė sportininkas.

K.Tereškinas tikrai ne pirmasis, sugalvojęs tokiu būdu išauginti aliejaus pilnus raumenis - prieš jį tokį būdą bandę sportininkai greitai pamatė, kuo tai gali baigtis.

Italui Greggui Valentino rankos plyšo, o brazilui Romario Dos Santosui Alvesui vos nebuvo amputuotos rankos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų