REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Melissa (nuotr. facebook.com)

Anglė Melissa Braithwaite (27) pasidalijo ypač atvira, tačiau ne vienai moteriai artima istorija. Ji pasipasakojo apie po nėštumo pašlijusį seksualinį gyvenimą.

9

Anglė Melissa Braithwaite (27) pasidalijo ypač atvira, tačiau ne vienai moteriai artima istorija. Ji pasipasakojo apie po nėštumo pašlijusį seksualinį gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jųdviejų su Jamie‘iu romantiški santykiai trunka jau beveik trylika metų. Tačiau jau daugiau nei du metus pora visiškai nebesimyli. Melissos ir Jamie seksualinė trauka dingo gimus kūdikiui. Moters potraukis seksualiai suartėti grįžo jau seniai, tačiau apie tai pasikalbėti su vyru be galo sunku...

REKLAMA

Mokykloje susipažinę Melissa ir Jamie susitikinėti pradėjo dar paauglystėje. Ilgus metus puoselėję karštus jausmus, šiandien prie vienas kito neprisiliečia. „Savo rankas mudu laikome per atstumą nuo vienas kito. Buvome beprotiškai įsimylėję. Net apsigyvenome kartu dar būdami vos 16-kos“, – pasakoja moteris.

Net tuomet, kai 2014-aisiais Melissa pastojo ir po jųdviejų pažinties buvo praėję devyneri metai, aistra nebuvo išblėsusi. „Pirmus tris nėštumo mėnesius mylėjomės kaip įprasta. Net gi dažniau – kokius tris kartus per savaitę. Vėliau lytiškai suartėdavome vis rečiau – du kartus, o paskui ir kartą per savaitę. Mums tiesiog sunkiau sekdavosi rasti patogią poziciją“, – atviravo moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau gimus Rosai ši jųdviejų santykių pusė visai pašlijo. „Jamie man labai padėjo ištverti gimdymą. Tai truko septynias su puse valandos ir aš neišliejau nei ašaros. Visgi Jamie gimdymo procesas šiek tiek šokiravo, jis sakė, kad niekada nebuvo matęs nieko panašaus. Tačiau tai jį privertė dar labiau mane gerbti“, – pasakojo Melissa.

Iškart po gimdymo moteris suprato, kodėl nejaučia potraukio vyrui – prireikė laiko, kad susinormalizuotų hormonai. Taip pat, kaip nauji tėveliai, Jamie ir Melissa visą savo dėmesį atidavė kūdikiui. „Vyras dukrai skyrė labai daug dėmesio. Kuomet naktimis Rosą paguldydavau jos lovytėje, Jamie‘s susukdavo dukrą į antklodę ir atsinešdavo į mūsų lovą. Tad suartėti neturėjome jokios galimybės“, – prisiminimais dalijosi Rosos mama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dienomis Melissa daugiausia laiko praleisdavo maitindama dukrą ir pildydama visus jos poreikius. Taip pat moteris išgyveno mažakraujystę – nuolat jausdavosi pervargusi, tad vos tik radusi laisvą minutę užmigdavo.

Pajutusi, kad yra pasiruošusi lytiškai suartėti, ji ėmėsi visų priemonių, kad pažadintų Jamie‘io seksualinę trauką, tačiau negelbėjo niekas. „Galvojau, kad jis tiesiog jaučia pareigą manęs neskubinti. Net džiaugiausi dėl tokio jo supratingumo“, – pasakojimą tęsė moteris.

Visgi praėjus metams po mergaitės gimimo tėvai jau buvo pripratę prie įpročio nesimylėti. „Mes apie tai net nekalbėdavome kaip apie problemą. Bijodavau, kad prabildama apie jo erekcijos nebuvimą, įžeisiu“, – sakė moteris.

REKLAMA

Bijodama apie tai kalbėti ir su draugėmis, Melissa ėmė ieškoti atsakymo internete. Paaiškėjo, kad tokia problema kamuoja ne ją vieną.

„Pradėjau skaityti kitų moterų istorijas. Supratau, kad kalbėti apie tai yra tabu, nes „vyrams taip nutikti negali“. Paaiškėjo, kad vyrai apie tai išvis vengia kalbėti. Tai nėra viena iš baro temų. Ilgą laiką viskas, apie ką aš galvojau buvo maitinimas krūtimi. Nustojau tik prieš septynerius mėnesius, tad Jamie‘is turbūt jautėsi visai atstumtas“, – atviravo moteris.

Praėjus keliems mėnesiams svarstymų Melissa vieną naktį susikaupė ir paklausė Jamie‘io, kodėl ši nebenorintis mylėtis. „Jis tiesiog atsakė, kad ilgai dirbo ir pavargo. Be to, bijojo, kad mums mylintis gali nubusti Rosa. Tačiau man atrodė, kad jis tiesiog išsisukinėja“, – pasakojo ji.

REKLAMA

Melissa pradėjo įtarinėti, kad Jamie‘is rezga romaną: „Jis visada buvo toks nuoširdus ir ištikimas. Giliai širdyje žinojau, kad niekada neišduotų. Tačiau jaučiausi jam nepatraukli, todėl mane apėmė paranoja. Kaskart gavusi progą šnipinėdavau jo telefone. Neradau jokių įrodymų – buvo gėda...“

Melissa labai troško apie tai su kažkuo pasišnekėti, tačiau nedrįso: „Melavau savo draugėms, kad mudu ir vėl grįžome į senas vėžias. Buvau nusivylusi savo situacija. Tuomet internete radau tinklapį, kuriame daug vyrų ir moterų diskutuodavo įvairias problemas. Visgi atsakymo į mane kamuojantį klausimą neradau“.

Ši problema tęsiasi jau du su puse metų, tačiau pora vis dar nesimyli. „Maniau, kad po trylikos mūsų pažinties metų jis įgys drąsos apie tai pasikalbėti. Tačiau akivaizdu, kad tai neįvyks. Aš tiesiog nebežinau, ką daryti. Štai, kodėl viešai pasakoju savo istoriją. Galbūt kažkas galės man padėti“, – pagalbos šaukėsi Melissa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų