REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dauguma neįsivaizduoja nė dienos be vaisių. Vieni juos renkasi lengviems pusryčiams ar vakarienei, kiti – gaiviam desertui. Žinoma, kiekvienas turi savo mėgstamiausią, kuris atskleidžia ne tik skoninius pomėgius, bet ir charakterio bruožus!

Dauguma neįsivaizduoja nė dienos be vaisių. Vieni juos renkasi lengviems pusryčiams ar vakarienei, kiti – gaiviam desertui. Žinoma, kiekvienas turi savo mėgstamiausią, kuris atskleidžia ne tik skoninius pomėgius, bet ir charakterio bruožus!

REKLAMA

Obuoliai – ekstravertams

Juos mėgsta drąsūs, savimi pasitikintys ir bendrauti mėgstantys žmonės. Jie greitai pritampa prie naujos aplinkos ir aplinkinių.

Dažniausiai gyvena itin aktyviai, užsiima įvairiomis veiklomis, jų visur gausu. Kai reikia priimti kokį nors sprendimą, elgiasi impulsyviai, negalvoja apie pasekmes. Nors ir neturi puikių organizacinių gebėjimų, geba būti puikiais komandos lyderiais. Nepasimeta susiklosčius keblioms situacijoms, nevengia atsakomybės, geba greitai reaguoti ir motyvuoti kitus.

Bananai – švelnioms asmenybėms

Šiems vaisiams pirmenybę teikia ramūs, švelnūs ir tolerantiški žmonės. Jie labai supratingi ir empatiški. Niekada nesielgia savanaudiškai, kitais netgi rūpinasi labiau negu savimi.

REKLAMA
REKLAMA

Deja, tokioms asmenybėms stinga pasitikėjimo savimi ir apskritai meilės sau. Dėl patiklaus būdo pikti žmonės jomis naudojasi, o bananų mėgėjai atleidžia skriaudas netgi aršiausiems priešams. Jie tiesiog per geri, kad galėtų už save pakovoti. Apskritai konfliktai tokiems žmonėms kelia siaubą, todėl visada stengiasi sugyventi taikiai.

REKLAMA

Vynuogės – diplomatijos asams

Tai labai elegantiški ir orūs žmonės. Juos tarsi gaubia nematoma karališkumo aura. Visada žino, kaip elgtis, ką sakyti, o ką verčiau nutylėti. Nors yra itin diplomatiški, viduje kartais siaučia audros, kurių žūtbūt neparodo aplinkiniams. Jeigu kas nors ir išsprūsta, tai labai greitai susitvardo.

Vynuogių mėgėjai – tikri estetai, vertinantys visokeriopą grožį ir skiriantys dėmesio net smulkiausioms detalėms.

Vyšnios – šeimos žmonėms

Jas dažniausiai mėgsta tie asmenys, kurių gyvenimas nelengvas. Nežinia, ar dėl savo būdo, ar dėl likimo išdaigų, jie dažnai patiria įvairių sunkumų.

REKLAMA
REKLAMA

Puikiai prisitaiko prie gyvenimo pakilimų ir nuopuolių, dėl kiekvienos nesėkmės nekelia dramų. Netgi į labai asmeniškas problemas geba pažvelgti iš šalies ir priimti teisingus sprendimus. Nematyti rūpesčių padeda ir itin laki vaizduotė. Dar viena saugi oazė – šeima. Vyšnių mėgėjams ji ypač svarbi. Artimųjų apsuptyje jie gali būti labai nuoširdūs, mylintys partneriai ir tėvai bei būti savimi.

Mangai – kietiems riešutėliams

Juos mėgsta labai tvirto būdo ir kryptingi žmonės. Jie turi aiškią viziją ir žino, kaip ją įgyvendinti. Nemėgsta kitų nurodinėjimų ir manipuliacijų.

Trokšta patys priimti sprendimus, mokytis iš savo patirties. Pasižymi aukštu intelektu, puikiu analitiniu mąstymu. Kartais aplinkinius stebina nutrūktgalviškais sprendimais, nepamatuota rizika. Kad ir kaip būtų keista, ji dažniausiai pasitvirtina. Visai kitokie mangų mėgėjai būna šeimoje. Būdami šalia mylimo žmogaus jie tampa lankstesni ir nuolankesni.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apelsinai – valingiesiems

Šie vaisiai patinka kantriems, gebantiems save kontroliuoti ir paklusti kitų taisyklėms asmenims. Net kai kažkas labai nepatinka, tokios asmenybės geba atsiriboti nuo sunkumų ir padaryti tai, ką privalo. Mąsto ir dirba gana lėtai, bet labai kruopščiai bei apgalvotai.

Yra labai atsakingos ir atsidavusios savo veiklai. Bendrauja droviai ir nedaugžodžiauja. Tai itin patikimi bičiuliai. Įsimylėję atsiduoda visa širdimi, partneriui nieko negaili. Yra labai taikūs, todėl itin vengia konfliktų.

Persikai – besimėgaujantiems gyvenimu

Juos itin mėgsta žmonės, mokantys 100 % išnaudoti jiems suteiktas gyvenimo galimybes. Nebijo rizikuoti, pasirodyti keistuoliais, neišmanėliais, priiminėti nepopuliarių sprendimų.

REKLAMA

Gyvenime vadovaujasi širdimi ir intuicija. Aplinkiniai persikų gerbėjus mėgsta, nes jie labai draugiški, šilti ir lengvai bendraujantys. Sakoma, šie žmonės tokie charizmatiški, kad traukia tarsi magnetas, nors ir sunku pasakyti, kodėl. Persikus mėgstantys asmenys labai vertina artimuosius ir greitai atleidžia skriaudas.

Ananasai – greituoliams

Ananasų mėgėjai – tikri degtukai. Jie greitai įsiplieskia, greitai ir užgęsta. Labai skuba priimdami net svarbiausius sprendimus. Jeigu suklysta, ilgai neliūdi ir ieško sprendimų. Jei kažkas pasiseka, pernelyg nesureikšmina, tiesiog priima tai kaip savaime suprantamą dalyką.

Tai drąsūs žmonės, nebijantys netikėtumų. Netgi iš kebliausios situacijos geba pasimokyti ko nors vertingo. Ananasų mėgėjai pasitiki savimi, bet visada paiso ir aplinkinių nuomonės, nelipa kitiems per galvas. Nors draugystes mezga lėtai, bet radę brangų žmogų saugo jį visą gyvenimą.

REKLAMA

Papajos – drąsuoliams

Nesvarbu, ką likimas paruošė šiems žmonėms, jie viską pasitinka narsiai. Yra apdovanoti gebėjimu viską labai blaiviai įvertinti. Tai praktiškos, žemiškos ir racionalios asmenybės.

Taip pat pasižymi puikiu humoro jausmu, moka pasijuokti iš savęs ir būtent šia savybe labai žavi priešingos lyties atstovus. Papajų mėgėjai vertinami dėl jų geraširdiškumo, dosnumo, tolerantiškumo. Jie geba sutarti su visais žmonėmis. Intuityviai jaučia, kur ir kokiu laiku geriausia atsidurti, todėl kartais vadinami lydimais sėkmės.

Kriaušės – nepastoviems

Šie žmonės labai iniciatyvūs, jų galvoje verda šimtai puikių sumanymų. Į naują veiklą neria stačia galva, su dideliu entuziazmu ir užsidegimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Deja, tas pats užsiėmimas greitai pabosta. Jiems reikia greito rezultato, antraip viską meta ir keliauja toliau. Ieško galimybių lavinti protą, mėgsta diskutuoti su labiau patyrusiais, keliauti, skaityti ir kitaip šviestis. Tokie pat nepastovūs ir asmeniniuose santykiuose. Įsimyli labai greitai, dega didžiule aistra, bet nemoka išsaugoti santykių. Todėl jiems reikalingas ypač tvirtas partneris, skiriantis daug pastangų santykiams puoselėti.

Arbūzai – optimistams

Arbūzų mėgėjai išties moka džiaugtis gyvenimu. Jie pastebi net menkiausias smagias smulkmenas, supantį grožį kasdienėse detalėse. Netgi patyrę sunkumų nesiskundžia, stengiasi viską kuo greičiau išspręsti. Vengia ginčų ir neigiamų emocijų. Labai renkasi su kuo bendrauti, nes prastai jaučiasi tarp neigiamų žmonių.

REKLAMA

Jeigu tenka su tokiais susidurti, visada stengiasi keisti jų mąstymą, parodyti, kad pasaulis kur kas geresnis, negu jiems atrodo. Ko nors imdamiesi į tai įsitraukia visa galva, labai mėgsta už tai būti įvertinti.

Slyvos – niurzgliams

Šiuos vaisius dažniausiai mėgsta pesimistai. Jie į viską žiūri pernelyg rimtai, todėl prisikuria nebūtų problemų. Tokioms asmenybėms sunku atsipalaiduoti, kartais viską palikti likimo valiai ar tiesiog pasijuokti iš savęs. Užtat jos apdovanotos dideliu kūrybingumu. Būtent jį patariama naudoti užklupus sunkiausioms akimirkoms – padės išbristi iš negatyvo liūno.

Įdomu • Viena obelis per metus subrandina vidutiniškai 400 vaisių. • Aukštyn kojomis laikomas ananasas noksta greičiau. • Pasaulyje kasmet suvartojama apie 100 mlrd. bananų. • Japonijoje ir Kinijoje arbūzas – populiari dovana einant į svečius. • Didžiausia slyvų tiekėja – Kinija. Ten užauginama apie pusė viso slyvų kiekio pasaulyje. • Mangai giminingi anakardžiams ir pistacijoms. • Kasmet nuo medžių krintantys kokosai užmuša arba labai rimtai sužaloja apie 150 pasaulio žmonių.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų