REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Akimirkos iš kelionės į Paryžių  (nuotr. asm. archyvo)

 Jei jums atėjo netikėta mintis, jokiu būdu neignoruokite jos, nes tai gali būti nuoroda į kažką ypatingo. Tuo įsitikino ponia Ilona Žukauskienė iš Lazdijų rajono, kuri pasikliaudama savo nuojauta netikėtai laimėjo įspūdingą kelionę į romantiškąjį Paryžių!

19

 Jei jums atėjo netikėta mintis, jokiu būdu neignoruokite jos, nes tai gali būti nuoroda į kažką ypatingo. Tuo įsitikino ponia Ilona Žukauskienė iš Lazdijų rajono, kuri pasikliaudama savo nuojauta netikėtai laimėjo įspūdingą kelionę į romantiškąjį Paryžių!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteris atvirauja, kad jai 50-ojo gimtadienio išvakarėse staiga toptelėjo mintis, kad reikėtų žvilgtelti į televizijos, kurios kliente yra dešimtmetį, interneto svetainę, ar yra kokių naujų akcijų ir pasiūlymų kanalams atnaujinti. Ir voulia – čia kaip tik kvietimas dalyvauti žaidime.

REKLAMA

Lazdijiškė sako anketą užpildžiusi beveik automatiškai ir visiškai nieko nesitikėdama, tačiau jau visai netrukus sulaukė fantastiškos žinios – taip, ji yra viena iš 15-os laimingųjų, kuriems šiemet Viasat dovanoja kelionę į gražiausius Europos miestus!

“Tikrai be galo nustebau, kad man taip pasisekė. Ir dar taip magiškai sutapo su mano jubiliejumi. Kaip netikėti, kad kartais išties dalykai įvyksta ne veltui?! Kelionė į Paryžių buvo nuostabi dovana mudviem su vyru, tad dabar visiems sakom, kad laimėti tikrai realu, tik reikia bandyti ir dalyvauti ”, - neslėpė džiaugsmo moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Ilona, kaip ir jos vyras Romas abu – miškininkai, tad poros profesija iki šiol diktuodavo ir kelionių maršrutus. Pora tvirtina dažniau rinkdavęsi keliones į gamtą, o miestus aplankydavo tik pakeliui. Tačiau šį kartą kelionė į išgirtąjį Paryžių jiems tapo nustebinusiu atradimu. “Šis miestas išties įspūdingas – didingas, baltas, nors ir didelis, tačiau visiškai neniūrus. Puikus oras įspūdį tik dar labiau sustiprino. Daug kartų per televiziją matytos žymiosios vietos tikrovėje atrodo daug didingiau ir įspūdingiau, ypatingai garsusis Eifelio bokštas, Versalio rūmai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O plaukiant upe miesto centro grožis atsiskleidžia dar žaviau. Labai smagu buvo matyti, kad visos Paryžiaus žaliosios erdvės, labai gyvos. Jei kituose miestuose ne visi žali plotai taip laisvai prieinami, tai čia bet kuriame jų daugybė žmonių, šeimų su vaikais bendrauja, rengia iškylas, žaidžia ar tiesiog jaukiai ilsisi. Tokios tarsi mini romantiškos oazės”,– paryžiečių aktyvumu stebėjosi moteris.

Bene labiausiai kelionėje porą sužavėjo neatskiriamas Paryžiaus kultūros perlas – Mulen Ružas. “Šį spektaklį tiesiog būtina pamatyti bent kartą gyvenime. Verta atsisakyti vieno kito muziejaus, tačiau nueiti į Mulen Ružą – privalu.

REKLAMA

Jis yra visiškai kitoks, nei esame įpratę matyti televizijoje. Tai neapsakomo įspūdžio teminis spektaklis, su stulbinančiais cirko numeriais, fantastiškais šokiais, dainomis, nepakartojamo grožio muzika. O kokia scena, kostiumai, pasirodymų profesionalumas!”, – nepamirštamais įspūdžiais dalijosi moteris.

Visą puokštę atradimų lazdijiškiams paskanino ir pasaulyje išgirta prancūzų virtuvė – šampanas, dieviški prancūziški raguoliai, įvairiausi vynai, sūriai bei unikali svogūnų sriuba. O kur dar žavios lauko kavinukės, įvairialypė žmonių minia aplink ir romantika kvepiantys parkai. P. Ilona sako, kad atmosfera šiame mieste iš tiesų unikali ir su niekuo nepalyginama.

Neretai toks įspūdis apie šį miestą pateikiamas ir daugybėje filmų, kuriuos, beje, p. Ilona sako labai mėgstanti žiūrėti per televiziją. Tiek ji, tiek jos vyras, kaip tikri miškininkai, dažnai renkasi ir įvairius kanalus apie gamtą bei dokumentiką, kurie leidžia nusikelti bei iš arčiau patyrinėti gražiausius pasaulio kampelius, gyvūniją, istoriją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų