REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Kristupas Albužis (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Populiariausio TV3 vasaros realybės šou „2 barai“ dalyvis Kristupas Albužis projekte ne tik pelnė televizijos žiūrovų simpatijas bei tapo nugalėtoju, bet ir laimėjo žvaigždės kontraktą, kuris, panašu, vaikinui žada daug naujovių ir išbandymų. Žinomu televizijos veidu svajojantis tapti vaikinas atvirai papasakojo apie pokyčius gyvenime, naujus projektus, ateities svajones ir savo autoritetus.

32

Populiariausio TV3 vasaros realybės šou „2 barai“ dalyvis Kristupas Albužis projekte ne tik pelnė televizijos žiūrovų simpatijas bei tapo nugalėtoju, bet ir laimėjo žvaigždės kontraktą, kuris, panašu, vaikinui žada daug naujovių ir išbandymų. Žinomu televizijos veidu svajojantis tapti vaikinas atvirai papasakojo apie pokyčius gyvenime, naujus projektus, ateities svajones ir savo autoritetus.

REKLAMA

Šių metų vasarą vykusio realybės šou „2 barai“ nugalėtoju tapęs klaipėdietis K. Albužis laimėjo sutartį su TV3 televizija. Jau visai netrukus televizijos žiūrovai jaunuolį vėl išvys į ekranus sugrįžtančiame kultiniame kriminaliniame seriale „Pasmerkti IV“.

Į realybės šou ėjai jau turėdamas planų iškovoti pergalę, ar viskas išėjo tiesiog netikėtai?

REKLAMA
REKLAMA

Iš pradžių apie šį projektą nieko nežinojau, mama pasiūlė pabandyti. Kai nuėjau į atrankas, pačioje pradžioje nesitikėjau net patekti. Tik kai perėjau vieną atranką, sekė kita ir tada pradėjau daugiau galvoti. Patekęs į projektą jau galvojau, kaip laimėti. Niekada savęs per daug nenuvertinau, ėjau ten su aiškiu tikslu. Norėjau laimėti, taip ir išėjo.

REKLAMA

Norėjai laimėti tiesiog dėl azarto, siekdamas populiarumo, ar jau turėjai numatęs tolesnę viziją, svajojai sulaukti daugiau pasiūlymų ir galbūt siekti karjeros televizijoje?

Tik dėl to ten ir ėjau. O į populiarumą aš žiūriu kiek kitaip. Manau, kad jis turi būti užtarnautas, kad reikia padaryti kažką gero, kažką sukurti, kad būtum vertas to populiarumo. Laimėjau projektą, bet aš dar nesijaučiu kažką pasiekęs. Tiesiog aš iš visų realybės šou dalyvių laimėjau daugiausia simpatijų, o dabar laukia tas tikrasis darbas, dabar prasidės tikroji kova dėl išlikimo televizijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pasikeitė tavo gyvenimas laimėjus „2 barus“? Ar pasikeitė dienotvarkė atsirado naujų veiklų?

Didžiausias pokytis tai, kad persikrausčiau iš Klaipėdos į Vilnių. Aišku, galėjau važinėti, bet tai būtų nelabai praktiška. Dabar jaučiuosi išėjęs iš komforto zonos – visai kitas miestas, bet manau, man dabar to reikia. O šiaip nejaučiu, kad pasibaigus projektui kažkas būtų labai pasikeitę, tik tiek, kad žmonės atpažįsta gatvėje. Bet pats to nesureikšminu. Tiesiog supratau, kad tai, ką aš padariau yra lašas jūroj palyginti su tuo, kas dar manęs laukia. Stengiuosi galvoti apie ateities planus.

Greitai televizijos žiūrovai tave pamatys kitame kontekste. Naujame serialo „Pasmerkti IV“ sezone tapsi aktoriumi. Ar negąsdina nauji išbandymai?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aktorystė, nors nieko panašaus nestudijavau, man tikrai nesvetimas dalykas. Norėčiau dirbti aktoriumi, visą laiką man tai atrodė įdomu. Manau, kad ir dabar viskas turėtų būti gerai. Pavyzdžiui, kad ir draugų kompanijoje man patinka kažką parodijuoti, aš jaučiu, kad tai gali būti mano arkliukas. Tiesiog man reikia šiek tiek praktikos. O šiaip nieko nebijau. Praeitais metais buvau išvažiavęs į Graikiją dirbti animatoriumi. Važiavau ir nežinojau, kas manęs laukia, visiškai vienas, be jokios patirties. Didžiulis stresas, bet tik tada, kai esi visiškai išstumtas iš komforto zonos, gali pamatyti, kokios tavo galimybės yra iš tikrųjų. Ten išvažiavęs supratau, kad galiu daug padaryti.

REKLAMA

Žinome, kad tau bus patikėtas ne tik vaidmuo, bet ir turėsi galimybę pabūti vedėju. Kokią laidą vesi?

Tai internetinė laida apie serialo užkulisius, parodysime serialą iš kitų pusių. Bus pasakojama apie aktorių asmeninį gyvenimą, parodoma, kaip gimsta serialas, nepamirštant ir režisieriaus, scenaristo. Manau, kad daug klausimų kyla ir serialo žiūrovams, tad mes tiesiog pasistengsim į juos atsakyti. Galbūt viską pateiksime švelnia humoro forma. Bus ir juoko, ir dramų.

Koks darbas televizijoje tave domina labiausiai: aktorius, vedėjas, o galbūt net režisierius?

Iš tikrųjų norėčiau prisiliesti prie visų šio amato pusių. Vien kai buvo projektas, aš labai stebėdavau kūrybinės grupės darbą, man labai įdomu būdavo, stengdavausi kuo daugiau padėti, sužinoti. Viskas įdomu, kad ir režisūra. Aš pats mėgstu pabrainstormint, man visada gerų idėjų kyla, patinka jas realizuoti. Ateityje norėčiau prie visko prisiliesti, bet dabar mano pagrindinis tikslas gerai susidoroti su paskirtu vaidmeniu ir laida. Reikia pasistengti pačiam daugiau prisidėti, kad būtų kuo daugiau ir mano indėlio.

REKLAMA

Svajoji siekti karjeros televizijoje. Tad turbūt nori tapti visiems atpažįstamu veidu?

Žinoma, tikrai norėčiau. Tik kaip sakiau, neakcentuoju to populiarumo. Kiti labai nori, kad jį žinotų, kad prašytų parašo, aš tiesiog norėčiau ateity sukurt kažką gero. Galbūt atrodo, kad dabar per daug fantazuoju, bet būtų labai faina ateity palikti kažką po savęs.

Galbūt turi autoritetą, į kurį norėtum lygiuotis televizijos ekrane?

Man Justinas Jankevičius tikrai labai patinka. Teko su juo pabendrauti, tikrai fainas. Jo kelias į televiziją nebuvo lengvas, jis daug praėjo, bet užtat, kiek dabar daug veikia – projektas po projekto. Man žavu žiūrėti, kad žmogus tiek sugeba.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Esi komunikabilus, nebijai scenos. Ar yra kokių savybių, reikalingų dirbant televizijoje, kurių, manai, tau dar trūksta?

Iškalbos, reikia plėsti žodyną. Kartais norisi kažką labai protingo pasakyti, bet būna, pritrūksta sudėtingesnių žodžių. Dėl to dabar planuoju pradėti skaityti knygas, o ne tuščiai švaistyti laiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų