REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Astrologija 123rf.com

Lapkričio 15 horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Lapkričio 15 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Gali tekti užsiimti dalykais, kurių nemėgstate, atlikti darbus, kurie iš pažiūros nenaudingi, tačiau šiandien viskas į naudą, kas padeda nusipurtyti slegiančios, kaustančios praeities, tingulio, neryžtingumo. Pasistenkite atsiteisti su skolininkais ir susitaikyti su įtakingais priešais.

Tauras

Nebloga diena šį tą pakeisti savo požiūryje į veiklą, karjerą, kad ji suteiktų ne tik didesnį pasitenkinimą, bet ir naudos. Labai nepersistenkite žadėdami duoti ar imdami, visur jauskite saiką.

Dvyniai

Sėkmės metas, ypač siekiantiems pakilti karjeros laiptais. Puikus laikas svarbiems pokalbiams su vadovybe, įtakingais žmonėmis. Šiandien gauti finansiniai, profesiniai pasiūlymai bus naudingi.

Vėžys

Planuokite, ieškokite pagalbininkų. Pasikliaukite draugais, mylimu žmogumi, taip pat bendradarbiais: net aštrios pastarųjų pastabos bus naudingos. Beje, laimingas atsitiktinumas, gera žinia gali daug ką į gera pakeisti jūsų veikloje.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Palanku tvarkyti keblius veiklos reikalus konfidencialiais būdais. 

Mergelė

Imkitės rizikingų dalykinių reikalų, susitikite su svarbiais žmonėmis. Palanku su vadovu aptarti jūsų veiklos bei uždarbio perspektyvas. Jei esate susipykę su mylimu žmogumi ir norite susitaikyti, pasistenkite ką nors naudinga dėl jo nuveikti.

REKLAMA

Svarstyklės

Geras laikas tvarkyti juridinius, piniginius, turto reikalus. Neatsisakykite padėti draugams, bet ir nesidrovėkite patys paprašyti pagalbos. Puikus metas dalykiniams susitikimams su užsieniečiais.

Skorpionas

Nebūkite patiklūs, neskubėkite žadėti, skolinti ar patikėti tuo, ką išgirdote. Tvarkydami svarbų reikalą niekuo nepasikliaukite: elkitės taip, kaip sako vidinis balsas. Palanki proga slaptiems susitarimams, ypač jei tai susiję su jūsų saugumo stiprinimu.

Šaulys

Būsite įtaigūs, tad venkite bendrauti su savanaudiškais asmenimis ar žmonėmis, mėgstančiais kitus mokyti. Šeimoje nedemonstruokite ambicijų: būkite kuklesni, paslaugesni. Problemas derėtų spręsti draugiškai arba per draugus. Puikus metas pasikviesti bičiulį į namus.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Daug ką lems mokėjimas įgyti aplinkinių simpatijas, pasitikėjimą. Tik nesivelkite į avantiūras nei tvarkydami dalykinius reikalus, nei jausmų srityje. Būkite atidesni savo vaikų poreikiams, interesams, įsitikinimams.

Vandenis

Puiki diena vadovaujantiems, veikliems: sėkmingai sutvarkysite įstrigusius reikalus. Gera proga susitikti su būsimu darbdaviu. Beje, daug suspėsite nuveikti ir namuose.

Žuvys

Nieko nėra amžino, tad sukruskite priešus paversti draugais bei sąjungininkais. Taikykitės, ieškokite bendrų interesų. Palanku nupirkti dovaną mylimam žmogui.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų