REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šakių „Vyčio“ komandos centras Edvinas Jezukevičius praėjusį savaitgalį sužaidė geriausias sezono rungtynes, o tai jam atnešė naudingiausio Mezon NKL savaitės žaidėjo titulą.

Šakių „Vyčio“ komandos centras Edvinas Jezukevičius praėjusį savaitgalį sužaidė geriausias sezono rungtynes, o tai jam atnešė naudingiausio Mezon NKL savaitės žaidėjo titulą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Geriausiai E. Jezukevičiui sekėsi rungtyniauti mače su Jonavos ekipa. Tąkart krepšininkas per 23 minutes pelnė 31 tašką (12/15 dvit., 7/8 baud. met.), atkovojo šešis kamuolius, išprovokavo septynias pražangas ir surinko 37 naudingumo balus.

REKLAMA

Vilniečiui tai buvo geriausias sezono pasirodymas, o iki geriausių karjeros rungtynių (40 naud. bal.) pritrūko trijų naudingumo balų.

Solidus E. Jezukevičius buvo ir šeštadienį vykusiose rungtynėse su Klaipėdos „Neptūno-Akvaservis“ komanda. Tąkart centras per 22 minutes pelnė 18 taškų (3/6 dvit., 3/4 trit., 3/4 baud. met.), atkovojo šešis kamuolius ir surinko 20 naudingumo balų.

E. Jezukevičius akivaizdžiai įnešė solidų indėlį į tai, kad jo komanda savaitgalį iškovotų dvi pergales ir išsilaikytų turnyro lentelės viršūnėje.

REKLAMA
REKLAMA

Jo savaitgalio vidurkiai – 24,5 taško, šeši atkovoti kamuoliai ir 28,5 naudingumo balo.

Tinklalapis „nklyga.lt“ apžvelgia kitus keturis krepšininkus, kurie taip pat pateko tarp savaitės naudingiausiųjų.

Augustas Šuliauskas, „Palanga“ (16 tšk., 7,5 rez. perd., 3,5 atk. kam., 25,5 naud. bal.)

Šis 22-ejų metų vilnietis praėjusį savaitgalį taip pat sužaidė geriausias sezono rungtynes. Krepšininkas rungtynėse su KTU komanda per 37 minutes pelnė 16 taškų (7/7 dvit., 0/2 trit., 2/2 baud. met.), atkovojo du kamuolius, atliko aštuonis rezultatyvius perdavimus ir surinko 28 naudingumo balus. Jo vedami palangiškiai savaitgalį laimėjo abu kartus – 78:72 prieš Joniškio „Delikatesą“ ir 79:75 prieš minėtą Kauno klubą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žygimantas Šimonis, „Sūduva-Mantinga“ (20,5 tšk., 9,5 atk. kam., 6,5 rez. perd., 26,5 naud. bal.)

Marijampolės komandos puolėjas savaitgalį ne tik sužaidė geriausias karjeros rungtynes, o ir flirtavo su trigubu dubliu. Penktadienio susitikime su „Telšių“ ekipa Ž. Šimonis per 38 minutes pelnė 24 taškus (5/7 dvit., 4/7 trit., 2/2 baud. met.), atkovojo 13 kamuolių, atliko aštuonis rezultatyvius perdavimus ir surinko 37 naudingumo balus. Pastarasis rodiklis – krepšininko karjeros Mezon-NKL pirmenybėse rekordas.

Ž. Šimonio vedama Marijampolės komanda savaitgalį triumfavo abejose rungtynėse – telšiškiai nukauti 86:61, o su Vilniaus „Perlu“ marijampoliečiai susitvarkė 81:59.

REKLAMA

Ignas Labutis, „Sūduva-Mantinga“ (20,5 tšk., 7,5 atk. kam., 3,5 rez. perd., 26 naud. bal.)

Tai buvo dar vienas solidus vieno naudingiausių Mezon NKL pirmenybių žaidėjų I. Labučio savaitgalis. Marijampolietis stabiliai gerai rungtyniavo abejose rungtynėse – tiek kovoje su „Telšiais“, tiek mače su „Perlu“ puolėjas surinko po 26 naudingumo balus. Rezultatyviau jis žaidė susitikime su Žemaitijos komanda, kai pelnė 22 taškus (11/12 dvit., 0/3 trit). Rungtynėse su „Perlu“ I. Labutis pasižymėjo universalesniu žaidimu – atkovojo devynis kamuolius ir atliko šešis rezultatyvius perdavimus.

REKLAMA

Arūnas Mikalauskas, „Neptūnas-Akvaservis“ (14,5 tšk., 8 atk. kam., 4,5 rez. perd., 25,5 naud. bal.)

„Perlo“ komandos gynyba kelią į naudingiausiųjų penketuką atvėrė ir kitam žaidėjui – Klaipėdos „Neptūno-Akvaservis“ puolėjui A. Mikalauskui. Jis susitikime su vilniečiais per 30 minučių pelnė 12 taškų (2/3 dvit., 0/2 trit., 8/10 baud. met.), atkovojo devynis kamuolius, atliko penkis rezultatyvius perdavimus ir surinko 27 naudingumo balus. Šias rungtynes klaipėdiečiai laimėjo 83:74.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų