REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Simona Starkutė  (nuotr. Eimanto Genio)

Drąsiais įvaizdžiais renginiuose stebinanti Simona Starkutė šiuo savo asmenybės bruožu nuoširdžiai džiaugiasi. Juodos spalvos gyvenime vengianti manekenė tikisi, kad jos akį traukiantis stilius gali įkvėpti kitus žmones nebijoti išsiskirti iš minios ir atrasti save.

36

Drąsiais įvaizdžiais renginiuose stebinanti Simona Starkutė šiuo savo asmenybės bruožu nuoširdžiai džiaugiasi. Juodos spalvos gyvenime vengianti manekenė tikisi, kad jos akį traukiantis stilius gali įkvėpti kitus žmones nebijoti išsiskirti iš minios ir atrasti save.

REKLAMA

Daugelis galėtų pagalvoti, kad atvirais, margaspalviais drabužiais besipuošiantis modelis tokiu būdu siekia dėmesio, tačiau Simona tv3.lt pasakoja, kad standartus ji laužo jau seniai.

„Aš tuos ledus bandžiau laužti jau prieš dešimt metų. Aš prisimenu kai prieš trejus metus nešiojau spalvotą ir skirtingais ornamentais puoštą paltą, mane visi lygino su artiste, kuri pabėgo iš cirko. Po kelerių metų prie manęs priėjo manimi besižavinti stilistė, kuri panoro mane nufotografuoti, sakydama, kad mano stilius spalvingas, drąsus ir kitoks“, - prisimena S. Starkutė.

Modelis pasakoja, kad anksčiau ji buvo kur kas drąsesnė. Šiandien ją varžo pastovumas ir bėgantys metai.

„Dabar esu konservatyvesnė, mažiau keliauju. Gal ir amžius nebe tas (nusijuokia). Bet kai buvau jaunesnė, eksperimentams pasiduodavau daug lengviau. Tačiau aš mėgstu įvairumą, savitą stilių. Aš visada esu už spalvas, įvairius derinius, ornamentus – už visa, kas kelia nuotaiką. Stengiuosi vengti juodų drabužių. Ši spalva man yra elegantiška, tačiau man ji nėra įdomi, todėl ją renkuosi retai“, - pripažįsta pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA

Vertindama praeivių stilių Simona pirmiausiai atkreipia į ryškias aprangos detales. Labiausiai ją paperka drąsūs įvaizdžiai.

„Man yra absoliučiai didelis pliusas, kai mergina yra nusidažiusi rausvos, žalios ar mėlynos spalvos plaukais. Tai yra maistas akims. Nors daugelis lietuvių yra vis dar konservatyvūs ir jiems sunku išlipti iš nusistovėjusių stereotipų, atsiranda vis daugiau drąsuolių. Aš visada sakau – laužykite visus standartus ir nebijokite būti kitokie. Atraskite savo stilių, tačiau, svarbiausia, gerai jauskitės“, - pataria modelis.

REKLAMA

Simona pasakoja, kad kasdien renkasi gana paprastą stilių ir tik įvairūs pramoginiai renginiai jai tampa išskirtine proga pasipuošti, kuomet savo įvaizdžiui sukurti ji gali skirti kelias valandas.

„Esu labai užimtas žmogus ir aš tiesiog neturiu laiko kasdien skirti kelių valandų tam, kad atrodyčiau tobulai susitvarkiusi, stilingai apsirengusi. Renginiai man tampa akimirkomis, kuomet galiu atsiskleisti. Stengiuosi, kad mano apranga būtų ir patogi, ir graži, ir stilinga. Tiesa, tai ne visada pavyksta. Dažniausiai renginyje dėl grožio tenka pakentėti, praktiškumo ten būna mažai“, - atskleidė modelis.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar drąsūs ir net kartais šokiruojantys drabužiai renginiuose yra kruopščiai suplanuotas ėjimas, Simona tikina, kad taip rengiasi dėl savo profesijos.

„Aš niekada nieko neplanuoju. Rengiuosi taip, kaip tą dieną jaučiuosi ir kaip man atrodo geriausiai. Ir jei kažkam mano atviras išėjimas šokiruoja, tegul. Laikausi tos nuomonės, kad esu modelis ir aš tai galiu sau leisti. Jei mano profesija būtų kitokia, tikėtina, kad daug ko sau neleisčiau. Su mada dirbantiems žmonėms galima daug kas. Šia taisykle vadovaujuosi savo gyvenime“, - pasakojo S. Starkutė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų