REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sulieknėti trokšta kiekviena, tačiau ką daryti, kai pritrūksta motyvacijos, laiko ir noro? Tokiu atveju jums gali padėti profesionalai, kurie tiksliai žino, kaip padėti ir kokių pirmųjų veiksmų imtis. 

Sulieknėti trokšta kiekviena, tačiau ką daryti, kai pritrūksta motyvacijos, laiko ir noro? Tokiu atveju jums gali padėti profesionalai, kurie tiksliai žino, kaip padėti ir kokių pirmųjų veiksmų imtis. 

REKLAMA

Sandra - jauna mama, trokštanti sulieknėti. „Nors tikslas dar nepasiektas, bet jau dabar jaučiuosi puikiai! Su dideliu noru vykstu apsipirkinėti, nes nebereikia pirkti drabužių, kurie paslėptų visą kūną“, - taip apie savo rezultatus ir patirtį su Kilo.lt atsiliepia jauna mama Sandra (vardas pakeistas).

Nors mokyklos laikais Sandra lankė šokių mokyklą ir galėjo pasigirti itin liekna figūra, išvykus svetur ir pradėjus dirbti, nereikalingi kilogramai greitai pradėjo augti.

Moteris pripažįsta, kad tikrai nesimaitino tinkamai, tad nuo 55 kilogramų svoris greitai pakilo iki 65. O nėštumo metu ji priaugo dar 35 kilogramus.

REKLAMA
REKLAMA

„Po gimdymo praėjus metams buvau visa meškutė. Svoris buvo 95 kilogramai. Pradėjau bandyti visais būdais sulieknėti, išbandžiau įvairiausias dietas, tabletes, tačiau numestas svoris greitai grįždavo.

REKLAMA

Vėliau susiėmiau ir pradėjau sveikai maitintis, bėgioti. Pasiekiau 68 kilogramus ir buvau labai laiminga. Bet tai truko neilgai.

Dėl netinkamo lieknėjimo ir savęs kankinimo nebeatsispyriau saldumynams ir vėl priaugiau 10 kg. Tada ir nusprendžiau išbandyti Kilo.lt mitybos ir sporto programas“, - pasakoja Sandra.

Pradėti gyventi sveikiau Sandra pasiryžo kartu su vyru, kuris taip pat jau pasiekė puikių rezultatų. Ji teigia, kad dviese prisižiūrėti buvo tikrai paprasta: „Vienas kitą palaikome ir skatiname siekti geresnių rezultatų, ruošiamės vestuvėms, tad yra dėl ko stengtis“.

REKLAMA
REKLAMA

Moteriai sudarytas 1500 kcal mitybos planas, su nurodymais valgyti tenka 5 kartus per dieną.

„Sudarytos programos man labai patiko ir mitybos plano nėra sunku laikytis, nes vieną dieną per savaitę galima valgyti viską, ką noriu Sudarytas mitybos planas yra puikus, nepatikę patiekalai jau kita dieną buvo pakeisti pagal mano norus ir alkana nesijaučiau niekados.

Kartais net sunku suvalgyti visą reikiamą porciją“, - džiaugiasi 13 kilogramų per kelis mėnesius atsikračiusi Sandra.

Pakausta apie sporto programą, Sandra atskleidžia, kad sportas jai tapo atsipalaidavimo būdu. Ji sportuoja 3 kartus per savaitę ir kaip pati teigia, rezultatas akivaizdus.

Artėdama prie užsibrėžto tikslo, Sandra taip pat džiaugiaisi aplinkinių reakcija. „Gaunu daug komplimentų, klausimų, kaip man tai pavyko, tad neabejodama rekomenduoju Kilo.lt planus. Jau dabar nemažai draugų prisijungė dėl mano ir vyro rekomendacijų ir nei vienas nesigaili!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų