REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Horoskopas 123rf.com
18

Lapkričio 14 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Būsite linkę pasiduoti kraštutinumams, pasistenkite nieko neteisti, nesmerkti ir venkite kategoriškai palaikyti kurią nors vieną konfliktuojančią pusę. Netinka ir priimti atsakingų sprendimų (tiek dalykinių, tiek asmeninių): būsite gana šališki, be to, stigs teisingos, geranoriškos informacijos iš aplinkinių.

Tauras

Kur nereikia, būsite įtarūs ir pernelyg patiklūs ten, kur reikia saugotis, mat magės rizikuoti, veltis į svetimas problemas, konfliktus. Neskubėkite padėti, kol neišsiaiškinote, ar nenukentės jūsų dalykiniai bei asmeniniai interesai. Tai blogas laikas skolinti ar skolintis pinigų.

Dvyniai

Laukia puiki diena: kad ir kas nutiks jums bei aplinkiniams, rasite tinkama išeitį. 

Vėžys

Galima tvarkyti įstrigusius dalykinius reikalus: jums nestigs energijos, ryžto. Tik nesiimkite spręsti šeimos problemų, dar labiau apsunkinsite padėtį.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Rasite žmonių, galinčių pagelbėti, patarpininkauti. Tiesa, galite nukentėti per kvailus draugus, tad neskubėkite keisti savo nuomonės, net jei visi aplink jus vienu balsu tą patį tvirtins.

REKLAMA

Mergelė

Pats laikas nuo visų atsiriboti, atsipalaiduoti ir susitelkti tik į save. Mėgaukitės poilsiu: veiklai netinkamas laikas. stigs atidos vairuojant, skaičiuojant, rašant, per tai galite nukentėti.

Svarstyklės

Nebūkite tikri, jog viską žinote ir suprantate. Nuojauta pasikliaukite, tačiau reikaluose stenkitės minimaliai rizikuoti.

Skorpionas

Mokėkite pasitenkinti tuo, ką turite: nesivelkite į avantiūras dėl pinigų. Nekurkite finansinių planų, nesiskolinkite ir neskolinkite. Blogas laikas ir pinigams investuoti.

Šaulys

Neskubėkite sakyti nei „ne“, nei „taip“. Kritiškiau vertinkite ir išgirstas naujienas: net draugai be piktos valios gali suklaidinti.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Verta mažinti apetitą: negausite to, ko norite, ne viskas klostysis taip, kaip planuojate. Negeras laikas reikšti ir iniciatyvą, vis vien kaip nors ji bus apribota. Daugiau dėmesio skirkite namams, šeimai.

Vandenis

Nors jausitės ryžtingi ir energingi, aktyviai reikštis negeras laikas: ne viskas bus taip gerai, kaip tikitės, tiesa, ne taip jau blogai, kaip jums bus grasinama. Tad išgirdę gerą pasiūlymą, nepaprastą pažadą (tiek dalykinį, tiek asmeninį) nepasiduokite euforijai.

Žuvys

Būkite atidūs skaičiuodami pinigus, rašydami meilės žinutę, ką nors veikdami rankomis, vairuodami automobilį: labai tikėtinos ne tik klaidos, bet ir avarijos. Su kolegomis nesiginčykite, verčiau padėkokite už jų nuomonę, pastabas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų