REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Zodiakas 123rf.com

Lapkričio 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Lapkričio 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiandien neblogai seksis kurti komfortą, grožį, užsiimti aplinkos dizainu, amatais. Tiktų pradėti praktikuoti naują gyvenimo būdą, lankyti sporto klubą, įsigyti mielą naminį augintinį. Jeigu negaluojate, tuoj pat eikite pasitikrinti sveikatos.

Tauras

Šiandien daug ką lems jūsų bendravimo stilius, gebėjimas flirtuoti. Santykiai, partnerystė, kurią šiandien užmegsite, turės tęsinį. Tačiau šiandien labai nepalanki diena tvarkyti finansinius reikalus - gali būti, kad jus pasivys finansinė nesėkmė, po kurios neteksite didelės pinigų sumos.

Dvyniai

Nevenkite finansinių ir verslo eksperimentų, jeigu turite pakankamai žinių, pasvėrėte savo galimybes. Rimtų problemų nekils, jeigu viskas puikiai parengta, yra rėmėjų. Sustiprės meilės, erotikos jausmai.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Tikriausiai teks bendrauti su įtakingais asmenimis, užsieniečiais, rengti publikacijas, interviu arba tame procese dalyvauti, vykti į konferenciją, priėmimą. Turbūt aiškiai žinosite, ką norite toliau veikti, ko siekti ir jūsų mintys apie tai suksis.

REKLAMA

Liūtas

Protinė ir fizinė įtampa neleis jums atsipalaiduoti. Galbūt teks išspręsti nemažą problemą ar dilemą. Tikėtina reikšminga žinia paštu arba telefonu. Protingo žmogaus patarimas jums išties pravers.

Mergelė

Šiandien nesunkiai pritrauksite bendraminčius, kuriuos žavi ir traukia tos pačios idėjos. Išvien galite nemažai nuveikti. Šiandien užmegzta pažintis vystysis į artimesnę draugystę. Nebloga diena įsilieti į naują komandą.

Svarstyklės

Šiandien venkite triukšmingų susibūrimų, emocinės įtampos. Tikėtinas ypatingas meninis įkvėpimas, mistinės įžvalgos ar šiaip didelis jautrumas, intuityvumas.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Tai turėtų būti maloni diena, žadanti komplimentų, dėmesio. Norėsis vidinio ir išorinio grožio, bus siekiama jį kurti ir puoselėti. Turėtų sektis suplanuoti reikalai. Gana palankus metas ir naujovėms, pažadams bei įsipareigojimams.

Šaulys

Šiandien tikriausiai sulauksite praktiškų asmenų pagalbos, patarimų. Galite susigundyti nepigiu pirkiniu arba pasitaikys proga naudingai investuoti, papildomai užsidirbti, susitarti dėl kredito, nuomos, pageidaujamų mainų, honoraro ar kt.

Ožiaragis

Būsite nusiteikę tartis, derėtis, rašyti, naršyti, susirašinėti, priimti įvairią informaciją, tvarkyti dokumentus. Jūsų mintys bus išklausomos labai geranoriškai ir yra vilties, kad kiti prisidės prie jų realizavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Šiandien jums geriausiai seksis suktis artimiausioje aplinkoje, spręsti savas ir namiškių problemas. Pasistenkite, kad mikroklimatas šeimoje būtų kuo draugiškesnis, nes dėl jaunaties šios dienos situacija ilgam užsifiksuos.

Žuvys

Šiandien naujai pažvelgsite į verslo galimybes, ypač jei tai susiję su kūryba, renginių organizavimu. Gali puikiai pasisekti, jei ruošiatės pristatyti projektą, kreiptis į rėmėjus ar pasirodyti prieš publiką. Nenuvils ir meilės pasimatymas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų