REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pabodo įprasti makaronų receptai? Savaitgalį išbandykite naujus makaronų paruošimo būdus, kurie nereikalaus daug laiko ir didelių pastangų!

Pabodo įprasti makaronų receptai? Savaitgalį išbandykite naujus makaronų paruošimo būdus, kurie nereikalaus daug laiko ir didelių pastangų!

REKLAMA

Makaronai su permazano sūriu ir česnaku

Reikės: 1 šaukto alyvuogių aliejaus, 4 supjaustytų česnako skiltelių, 2 puodelių vištienos sultinio, 1 puodelio pieno, 2 šaukštų sviesto, 250 g pasirinktų makaronų, juodųjų pipirų, ketvirtadalio puodelio permazano sūrio, petražolių.

Gaminimas: Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi, nustatykite vidutinę kaitrą ir pakepinkite česnakus apie 1 – 2 minutes. Puode sumaišykite keptus česnakus, vištienos sultinį, pieną, sviestą, makaronus ir įdėkite pipirų. Uždėkite puodą ant viryklės ir virkite 18 – 20 minučių, kol makaronai taps minkšti. Pabarstykite permazano sūriu ir patiekite makaronus pabarstę petražolėmis.

Makaronai su cukinijomis ir pievagrybiais

Reikės: 450 g pasirinktų makaronų, 450 g plonai supjaustytų pievagrybių, 2 nuluptų ir supjaustytų cukinijų, 2/3 puodelio žirnių, 2 supjaustytų česnako skiltelių, 2 žiupsnelių čiobrelių, juodųjų pipirų, trečdalio puodelio sutarkuoto permazano sūrio, ketvirtadalis puodelio grietinėlės.

REKLAMA
REKLAMA

Gaminimas: pasirinkite didesnį puodą ir į jį sudėkite makaronus, pievagrybius, cukinijas, žirnius, česnako skilteles, čiobrelius ir du puodelius vandens, pabarstykite druska ir pipirais. Viską virkite 8 – 10 minučių. Išvirus, pabarstykite permazano sūriu ir užpilkite grietinele. Pateikite nelaukdami, kol makaronai atvės.

REKLAMA

Meksikietiški makaronai

Reikės: 1 šaukšto alyvuogių aliejaus, 450 g pasirinkto faršo, 2 puodelių makaronų, 2 puodelių salsos padažo, pusės puodelio vištienos sultinio, 6 šaukštų pomidorų padažo, 1 pomidoro, 1 puodelio kukurūzų, 1 puodelio pupelių, 1 puodelio sūrio ir 1 avokado.

Gaminimas: Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi ir pakepinkite mėsos faršą 3 – 5 minutes. Pasirinkite didesnį puodą ir sumaišykite makaronus, salsos padažą, vištienos sultinį ir pomidorų padažą. Uždenkite puodą ir virkite apie 13 – 16 minučių. Sumaišykite pomidorų padažą, kukurūzus, pupeles ir įpilkite į puodą. Sumaišykite makaronus su mėsa, pabarstykite sūriu, papjaustykite avokado.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų