REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Liemenėlės pasirinkimas (nuotr. 123rf.com)

Jei visą laiką manėte, jog yra tik dvi krūtinės rūšys – didelė ir maža – pasiruoškite būti priblokštos. Pasak liemenėlių gamintojų, moterų krūtys būna net 7 skirtingų tipų.

6

Jei visą laiką manėte, jog yra tik dvi krūtinės rūšys – didelė ir maža – pasiruoškite būti priblokštos. Pasak liemenėlių gamintojų, moterų krūtys būna net 7 skirtingų tipų.

REKLAMA

„Produktų dizaino metu supratome, jog norint surasti idealiai tinkančią liemenėlę, visų pirma reikia žinoti, koks šio apatinio drabužio stilius tinka natūralioms moters krūtims“, - teigė Ra‘el Cohen, „ThirdLove“ įmonės dizaino ir produktų vice prezidentė.

Nors visos krūtinės yra savaip gražios, žinant savo krūtinės formą taps lengviau išsirinkti apatinį trikotažą.

Nesimetriško dydžio krūtys

Tokią krūtinę turi moterys, kurių viena krūtis yra didesnė. Skirtumas gali būti vos pastebimas arba ryškesnis.

REKLAMA
REKLAMA

Labiausiai jums tiks liemenėlės, kuriose yra kišenėlės paminkštinimams įdėti. Taip galėsite suvienodinti krūtis.

Varpo formos krūtys

Tokią formą dažniausiai įgauna sunkesnės krūtys. Viršuje jos yra siauresnės, o einant į apačią išplatėja.

REKLAMA

Gražiausiai tokia krūtinė atrodys papuošta kuo daugiau uždengiančia ir platesnių petnešėlių liemenėle. Kadangi ši krūtinė yra sunkesnė nei kitos, krūtys spaudžia pečius, dėl ko petnešos gali nukristi ir sukelti papildomas bėdas.

Į skirtingas puses

Krūtinė nuo viršaus turi švelnų nusileidimą, o speneliai žiūri į skirtingas puses.

Labiausiai tiks pakeliančios ar marškinėlių stiliaus liemenėlės, dar labiau paryškinančios natūralią jų formą, bet tuo pat metu suartinančios krūtis.

Esanti šonuose

Taip apibūdinama krūtinė, tarp kurios yra didelis tarpas, o speneliai žiūri truputį tiesiau, tačiau ne visiškai į skirtingas puses.

REKLAMA
REKLAMA

Šiai krūtinei labiausiai tinka „balconette“ tipo liemenėlės, kurios turi daugiau medžiagos, apglėbia krūtis ir taip panaikina tarp krūtų esantį didelį tarpą.

Nedidelė krūtinė

Tokios krūtys nuo viršaus į apačią šiek tiek susiaurėja, yra gan nedidelės.

Geriausiai joms tinka liemenėlė gilia iškirpte, kurioje gali būti šiek tiek krūtis pakeliančios medžiagos. Tokio tipo liemenėle sustums krūtis arčiau ir sukurs iškirptės iliuziją.

Lašelio tipo krūtinė

Ši labai panaši į varpelio formos krūtis, tačiau žvelgiant iš šono turi kiek švelnesnę „nuokalnę“.

Joms taip pat tinka liemenėlės gilia iškirpte. Pastaroji ir kaušeliai pakelią krūtis ir taip užpildo šiek tiek tuštesnę viršutinę jų ertmę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apvalios

Tokios krūtys yra vienodai pilnos tiek viršuje, tiek apačioje, dažniausiai taip atrodo chirurginiu būdu padailinta krūtinė.

Gražiai atrodysite užsidėjusi prancūziško stiliaus liemenėlę, išryškinančią jų dailią formą, tačiau apvalios krūtys yra lyg ovalus veidas, kuriam tinka bet kokia šukuosena, taigi jums gerokai pasisekė, nes komplimentų susilauksite dėvėdama bet kokio tipo liemenėlę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų