REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
„X Faktoriaus“ dalyvio Dovydo pasirodymas (nuotr. Vido Černiausko)

„X Faktoriaus“ dalyvis Dovydas atskleidė skaudžiausią savo gyvenimo pamoką, iš kurios pasimokyti siūlo visiems jauniems žmonėms.

11

„X Faktoriaus“ dalyvis Dovydas atskleidė skaudžiausią savo gyvenimo pamoką, iš kurios pasimokyti siūlo visiems jauniems žmonėms.

REKLAMA

Visa istorija prasidėjo prieš aštuonerius metus, kai Dovydas dar mokėsi 11 klasėje. Būdamas 17 metų jis per internetą susipažino su mergina iš Amerikos. Kad ir kaip skambėtų juokingai, moksleivis ją įsimylėjo, prasidėjo kelias valandas trunkantys pokalbiai, kurie peraugo į seksą per „Skype“ programą. Keliais metais vyresnė moteris kaip mat apsuko jaunuolį aplink pirštą.

„Jūs neįsivaizduojate, kokia ji nuoširdi atrodė. Mes nuolat kalbėdavome per „Skype“, ji tapo mano draugė, mes labai suartėjome. Ji net pažinojo mano mamą. Taip, žiūrint iš šios perspektyvos, aš buvau labai naivus ir patiklus“, – sako Dovydas.

Dovydas neslepia, kad mokykloje buvo itin populiarus vaikinas ir įprastas merginų dėmesys jo nebetenkino. Gražuolė amerikietė, kuri žavėjosi juo per „Skype“ programėlę, buvo kur kas įdomiau. Dovydo ir amerikietės bendravimas truko trejus metus. Išvykęs studijuoti į sostinę, vaikinas sulaukė šantažuotojo laiško, kuriame buvo kadrai iš jo pokalbių su amerikiete. Juose Dovydas buvo nuogas. Vaikinas atsisakė mokėti, tada šantažuotojas pradėjo rašyti Dovydo mamai. Vaikinas kreipėsi į policiją. Paaiškėjo, kad laiškai yra siunčiami iš Tailando, o Lietuvos teisėsauga ten yra bejėgė. Susekti šantažuotoją nebuvo jokių šansų.

REKLAMA
REKLAMA

„Net sapnuoti nesapnavau, kad ši gražuolė mane mausto aplink pirštą ir kad aš tapau nelegalaus pornografinio verslo auka. Visą laiką ji bendravo su manimi taip, lyg būtų mane įsimylėjusi“, – pasakoja vaikinas.

REKLAMA

Per ketverius metus Dovydas patyrė ne vieną šantažo ataką. Jam nuolat buvo siunčiami laiškai su prašymu susimokėti pinigus, kitaip apie nuogo atvaizdą išvys visas pasaulis. Dovydas atsisakydavo tą daryti, nepasidavė spaudimui.

„Stresą patyriau ne tik aš, bet ir mano šeima. Mano draugams taip pat būdavo siunčiami laiškai, prašoma pervesti pinigus už tai, kad nebūtų paviešintos mano nuotraukos. Mes visi nuogi esame vienodi, visi mylimės, norime meilės. Tačiau kai tai yra paviešinama internete viešai, nėra labai malonu“, – aiškina vaikinas.

Vaikino patarimas kitiems – niekada nemokėti šantažuotojui, o kreiptis į teisėsaugą. „Jaunystė yra toks laikas, kai yra labai lengva kažkuo susižavėti net nepasigilinus, koks yra kitas žmogus. Tai yra naivus, pašėlęs laikas. Esu pavyzdys, kad jaunimas turėtų pasisaugoti. Ypač neaiškių santykių per internetą. Saugokitės atvirumo, nerodykite visiems savo nuogo kūno. Tai gal išlįsti bet kokiu gyvenimo periodu kaip vaiduoklis“, – sako Dovydas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų