REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Greta Lebedeva  (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Greta Lebedeva pramogų pasaulyje geriausiai buvo žinoma kaip grupės „Kitokios“ narė, tačiau visai neseniai sportas merginos gyvenime pradėjo užimti daugiau vietos, nei scena.

43

Greta Lebedeva pramogų pasaulyje geriausiai buvo žinoma kaip grupės „Kitokios“ narė, tačiau visai neseniai sportas merginos gyvenime pradėjo užimti daugiau vietos, nei scena.

REKLAMA

Akivaizdu, kad daug laiko sporto salėje praleidžianti G. Lebedeva pasižymi dailiomis kūno formomis. Trenere dirbanti jauna moteris savo pavyzdžiu nusprendė įrodyti, kad visi pokyčiai yra žmogaus rankose.

Savo socialiniame tinkle „Facebook“ Greta pasidalino nuotraukų koliažu, kuriame akivaizdžiai matyti, kad per kelis metus žinoma mergina užsiaugino stangrų užpakaliuką, išryškino pilvo presą ir bendrai sutvirtino savo kūną.

„Pastangos niekada nenueina veltui. Daug kas suverčia kaltę genetikai, o aš sakau – sportuok, siek savo tikslo, matyk rezultatus ir tai taps tavo didžiausia motyvacija tobulėti!“, - savo figūros pokyčius komentavo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Sporto entuziastė taip pat atskleidė, kad prieš trejus metus ji svėrė 47 kilogramus, o šiandien ji džiaugiasi 57 kilogramų svoriu.

G. Lebedevos dailios figūros paslaptis

„Iš spaudos, žiniasklaidos labai dažnai sulaukiu klausimo, kurgi ta mano dailios figūros paslaptis? Daugelis net prašo įvardyti geriausios dietos receptą. Atsakau, kad kažkokių griežtų dietų nesilaikau. Anksčiau prieš varžybas tekdavo maitintis pagal tam tikras trenerių rekomendacijas. Valgydavau, daugiausia, baltyminį maistą – vištieną, žuvį, ryžius, varškę, bananus. Ir dabar mitybai skiriu nemažai dėmesio – renkuosi daržoves, salotas, troškintą, virtą maistą, dedu įvairių prieskoninių žolelių, natūralaus aliejaus. Smagu, kai maistas ir skanus, ir sveikas.

Visiškai ne mitas, kad gražiam, stangriam kūnui reikia gerti daug vandens, tad mano rankinėje visad puikuojasi ir natūralaus mineralinio vandens buteliukas. Norėdama išlaikyti puikias formas, tiesiog daug sportuoju, užuot leidusi vakarus prie kompiuterio ar televizoriaus, mieliau apsilankau sporto salėje. Tiesa, prie figūros puoselėjimo prisideda ir kosmetinės priemonės. Naudoju anticeliulitinį, kūno įvyniojimams skirtą gelį, kuris sustangrina odą, padeda sumažinti apimtis ir žinoma kovojant su visų merginų ir moterų siaubu celiulitu. Prieš išbandydama anticeliulitines priemones tikrai nemaniau, kad kosmetika gali duoti tokį efektą. Buvau labai maloniai nustebinta!“, - anksčiau yra pasakojusi G. Lebedeva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų