REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Astrologija (nuotr. 123rf.com)
30

Lapkričio 6 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Tęskite pradėtus darbus, derybas, bet atsisakykite to, kas trukdo, stabdo judėjimą pirmyn. Galima pagunda, kuriai bus sunku atsispirti. Vargu ar nesigailėsite jai pasidavę.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Išsiaiškinkite santykius su žmonėmis, kurie jums svarbūs ar kaip nors įsipareigoję, pakovokite dėl aktualaus reikalo. Pokalbis su įtakingu asmeniu veikiausiai bus naudingas.

REKLAMA

Dvyniai

Galbūt išsiaiškinsite dalyką, kuris ilgai nedavė jums ramybės. Saugokitės nelegalių aferų, įtartinų asmenų, intrigų, venkite alkoholio. Jeigu galite, pravartu atostogauti ar bent jau gerai pailsėti.

Vėžys

Kai kurie neįvykdyti įsipareigojimai, neužbaigti darbai, konkurencija kels įtampą. Tačiau pastangos įveikti problemas bei kontroliuoti situaciją nebus bevaisės: tikėtina, kad pasieksite savo.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tikriausiai daug nuveiksite srityje, susijusioje su materialiniais reikalais, nuosavybe, verslu, pinigais. Galite sudaryti nuomos arba komercinę sutartį, kurios sąlygos buvo aptartos jau anksčiau.

Mergelė

Šiandien teks tvarkyti skubius reikalus, tartis dėl aktualių klausimų su įvairiais žmonėmis. Veikli, įdomi diena ir prabėgs ji kaip viesulas. Galite paveikti kito žmogaus apsisprendimą, pakreipti įvykius norima linkme.

Svarstyklės

Jeigu darbe sąžiningai ir uoliai padirbėsite, negalėsite savęs dėl nieko kaltinti. O aplaidieji kolegos gali patirti nemalonumų. Jeigu atostogaujate, pravartu labiau pasirūpinti savimi, šeima, namais, sodyba.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Galimi renginiai, kuriuose turėsite dalyvauti, nepriklausomai nuo savo norų. Galbūt teks prisiimti atsakomybę už vaikų (ne)auklėjimą. Vakare kils noras atsipalaiduoti, linksmintis. Jauskite saiką.

Šaulys

Teks rimtai padirbėti, pasinaudojant įgyta patirtimi bei įgūdžiais. Regis, įtampą kels nemenkas darbo krūvis, reikalavimai. Tačiau gali būti ir taip, kad darbe viskas vyks iš inercijos, o nerimą kels sveikatos tyrimų rezultatai.

Ožiaragis

Sunku bus išlaikyti emocinę pusiausvyrą, jei kiti nė neketins paisyti jūsų patarimų, poreikių. Tačiau jums gali pavykti kai ką įtikinti savo teisumu. Pravartu spręsti teisines problemas, tvarkyti susijusius su studijomis bei partnerystės reikalus.

REKLAMA

Vandenis

Galbūt mėginsite sutvarkyti užsitęsusį finansinį reikalą, susitarti dėl kredito, paskolos, draudimo ar kt. Galite susidurti su reikliais ir kompetentingais žmonėmis. Pasistenkite nesutrikti, tęskite tai, ką manote esant reikalinga.

Žuvys

Neblogai seksis tvarkyti kelionių dokumentus, juridinius reikalus, ruošti publikacijas, užsiimti mokslo veikla, megzti ryšius su užsieniečiais, tačiau rezultatas nebūtinai bus greitas ir lengvai pasiekiamas. Prireiks daugiau pastangų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų