REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Horoskopas (nuotr. Fotolia.com)

Šeštadienio horoskopas: keli zodiako ženklai turėtų itin suklusti

Lapkričio 04 horoskopas 12 zodiako ženklų:

36

Lapkričio 04 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Tikriausiai seksis įgyvendinti planus, susijusius su mokslu, kultūra, užsieniu. Gali atsinaujinti sena meilė ar draugystė.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiandien stokosite dvasinės pusiausvyros, o tai atsilieps jūsų santykiams su meilės ar darbo partneriais, ir situacija gali darytis įtempta. Nerizikuokite ten, kur jus traukia vien tik neprotingos ambicijos ar iliuzijos.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandien teks pasirūpinti daugybe reikalų. Galbūt draugai įtrauks jus į naują veiklą arba į kolektyvines pramogas. Galima tikėtis malonių pasiūlymų. Pildysis kai kurie jūsų troškimai. Saugokite piniginę.

Vėžys

Prieštarausite patys sau, susipainiosite mintyse ir planuose, tuo sukeldami abejones ir aplinkiniams. Jei imsitės aktyvios iniciatyvos ir veiksite bekompromisiai, viskas gali pakrypti ne taip, kaip jums norėtųsi.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tikriausiai ši diena bus kupina veiklos ir emocionalių kalbų. Yra pavojus pervertinti savo jėgas ir galimybes, kitiems sukelti nepagrįstas iliuzijas. Būkite šiek tiek kuklesni. Pasisaugokite sukčių, manipuliatorių.

Mergelė

Tikėtini rūpesčiai, susiję su nekilnojamuoju turtu, transportu. Nepatartina užsiimti turtiniais reikalais bei pirkti elektros prekes. Apskritai, saugokitės elektros iškrovos, avarijų. Neleiskite jausmams užgožti sveiko proto.

Svarstyklės

Lengvai ir lanksčiai bendraudami šiandien jūs sugebėsite naudingai sutvarkyti ne vieną reikalą, susitarti dėl smulkmenų. Pavojinga svaigintis alkoholiu, narkotikais: tai gali stipriai sutrikdyti jūsų sveikatą, pridaryti problemų šeimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Kai kuriuos norus šiandien įgyvendinti bus gana sunku, nes kliūtys augs lyg grybai po lietaus. Galimi techniniai gedimai, šeiminiai konfliktai. Kita vertus, atsiras trokštančių jus pralinksminti, priglausti prie širdies.

Šaulys

Šiandien jus vilios nuotykiai, žaidimai. Ieškodami meilės malonumų būsite išradingi ir apsukrūs. Panašu, kad jūsų viltis pateisins patinkantis žmogus. Kita vertus, pajutę lengvą grobį, pigią pramogą, galite pasielgti neatsakingai. Neverta rizikuoti.

Ožiaragis

Pravartu iš peties paplušėti, jeigu privalote neatidėliodami užbaigti kai kuriuos reikalus.

Vandenis

Gali tekti aiškintis santykius su antrąja puse bei dalykiniais partneriais. Nesistenkite kitų įtikinti tuo, kuo patys netikite. Būkite pasirengę koreguoti kai kuriuos planus.

Žuvys

Galimos permainos asmeniniuose santykiuose arba išryškės problemos, susijusios su kelione, kūrybiniais planais. Aktuali bus ir pinigų tema. Tikriausiai pastebėsite, kad gana neatsakingai išlaidavote, skolinotės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų