REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Feisbuko tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė Audronė Zemenskienė tv3.lt skaitytojams siūlo prisiminti vaikystės skonį. Recepto autorei jis siejasi su tarkuotų bulvių kukuliais. Norite išmėginti? Pirmyn! 

Feisbuko tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė Audronė Zemenskienė tv3.lt skaitytojams siūlo prisiminti vaikystės skonį. Recepto autorei jis siejasi su tarkuotų bulvių kukuliais. Norite išmėginti? Pirmyn! 

REKLAMA

„Jie tokie skanūs, tad, tikriausiai, būtų sunku atsispirti neparagavus. Jeigu ir jums bulviniai kukuliai primena vaikystę arba seniai juos valgėte, netingėkite ir tuo pat pagaminkite“, - rašo ponia Audronė ir dalijasi receptu. 

Reikės: 7 - 8 bulvių, 1 kiaušinio, druskos, 1 v.š.krakmolo.

Bulves sutarkavau ir nusunkiau. Skystyje susidariusį krakmolą sudėjau į bulvių tarkius. Į bulvių tarkius įmušiau kiaušinį, pagardinau druska ir formavau kukuliukus. Į verdantį ir pasūdytą vandenį įpyliau krakmolo ir sudėjau kukuliukus.

Juos viriau apie 15 min. Štai ir viskas. Vaikystės patiekalas pagamintas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų