REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Zodiakas (nuotr. Fotolia.com)

Avinas Ši diena vers galvoti apie permainas. Galbūt apsispręsite konkrečiam žingsniui verslo, politikos ar kt. srityje, investuosite, imsite kreditą arba ruošite dokumentus kažkokiam patikrinimui. Geras pažįstamas gali duoti vertingą patarimą.

12

Avinas Ši diena vers galvoti apie permainas. Galbūt apsispręsite konkrečiam žingsniui verslo, politikos ar kt. srityje, investuosite, imsite kreditą arba ruošite dokumentus kažkokiam patikrinimui. Geras pažįstamas gali duoti vertingą patarimą.

REKLAMA

Tauras Tikėtina, kad šiandien bendrausite su nepažįstamais ar įžymiais asmenimis, užsieniečiais arba gausite žinių iš užsienio, mokslo įstaigos, teismo ar pan. Apmąstymų suteiks pokalbiai apie keliones, atostogų ar veiklos planus.

Dvyniai Stenkitės išnaudoti progas savo kvalifikacijai kelti bei autoritetui stiprinti, raskite savyje jėgų atlikti ir užbaigti būtinus darbus. Jeigu rimtai ieškosite protingos išeities iš kai kurių savo problemų, sprendimą tikrai rasite.

Vėžys Galite gauti neblogą žinią ar pasiūlymą, sudaryti sutartį, aptarti planuojamą kontraktą, projektą, įsigyti ilgalaikio naudojimo prekę. Tikėtini susitikimai su senais draugais, bendraminčiais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandien būsite lengvai suklaidinami, pasiduodantys svetimai įtakai. Domins įvairios paslaptys, menas, dvasinės praktikos. Iš kolegos, kaimyno galite išgirsti intriguojamų gandų. Tai, kas atrodė neįtikėtina, gali pasitvirtinti.

Mergelė Stengsitės paįvairinti savo gyvenimą naujais atspalviais. Tačiau skubėti nepatartina. Pažeista sutarties sąlyga ar techninė instrukcija gali sukelti nemalonias pasekmes. Pasidomėkite, kaip sekasi tėvams, seneliams.

Svarstyklės Tai gali būti gera diena. Turėtų pajudėti pirmyn reikalai, kurie buvo kiek įstrigę. Gali būti pripažinti, įvertinti jūsų ar artimų žmonių kūrybiniai projektai bei darbai.

Skorpionas Norėsis megzti pažintis, bendrauti, įdomiai leisti laiką, keliauti. Darbai ir kiti reikalai seksis gana sklandžiai, jeigu patys sau netrukdysite, blaškydamiesi nuo vieno užsiėmimo prie kito, nuo vienų pašnekovų prie kitų.

Šaulys Galite kažkam neįtikti. Gal dėl to, kad stengsitės pasirodyti kūrybingi. Tuo tarpu iš jūsų tikimasi solidumo, racionalumo. Dėl staiga atsiradusių asmeninių reikalų galite apleisti darbo reikalus ir taip pat sulaukti priekaištų iš dalykinių partnerių.

Ožiaragis Jums seksis bendrauti su įvairaus amžiaus bei padėties žmonėmis. Galite gauti informacijos, susijusios su pajamų šaltiniu, investicijomis, kūrybinių projektų eiga ir perspektyvomis. Jūsų apsisprendimas turės įtakos materialinei sėkmei.

Vandenis Nuotaikos keisis staigiai, bet vis tiek aplinkiniams atrodysite veiklūs, žavūs, paslaptingi. Galima komandiruotė, svarbus renginys. Gali būti, kad dalykiniu klausimu teks bendrauti su patyrusiu specialistu.

Žuvys Prieštaringa diena. Galbūt jums pritrūks protingų argumentų bendraujant su kitaip galvojančiais asmenimis, verslo ar gyvenimo partneriais. Neverta ginčytis. Panašu, kad viską išspręs trečias faktorius.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų