REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Mama ir vaikas (blogspot.com) (nuotr. Balsas.lt)

 Kiekvienas vaikus auginantis tėvas ar motina atžalas auklėja skirtingai. Astrologų manymu, tam įtaką gali daryti ir Zodiako ženklas. Metas, kuomet gimė jų tėtis ar mama, gali paveikti tai, kokiu žmogumi taps pats vaikas.

12

 Kiekvienas vaikus auginantis tėvas ar motina atžalas auklėja skirtingai. Astrologų manymu, tam įtaką gali daryti ir Zodiako ženklas. Metas, kuomet gimė jų tėtis ar mama, gali paveikti tai, kokiu žmogumi taps pats vaikas.

REKLAMA

Pasak astrologų, Zodiako ženklas atskleidžia, kaip auginate vaikus, kokios jūsų mažųjų auklėjimo stiprybės ir kas jums kelia daugiausia iššūkių.

Jei norite sužinoti, ką darote gerai, o kam reikėtų skirti papildomą dėmesį, skaitykite toliau.

Avinas

Avinai džiaugiasi tokiu gyvenimu, kokį susikūrė, tačiau taip pat mėgsta matytis su draugais. Mama, kurios astrologinis ženklas Avinas, yra gan konkurencinga ir tokią savybę perimti skatina savo vaikus. Jos nemėgsta pralaimėti ir kai kas nors įvyksta ne taip, kaip planuota, jų nuotaika gali labai greitai pasikeisti.

Jautis

Šioms motinoms patinka jų pačių nusistatyta rutina, jos puikiai žino, kas jos šeimos nariams tinka ir patinka. Savo vaikus ji užaugins gerais žmonėmis, turinčiais tinkamas vertybes, bei paklos tvirtą pagrindą jiems po kojomis, be to, joms patinka prabanga.

REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai

Dvynės motinos nuo savo vaikų neatsilieka nei per žingsnį. Jos domisi naujausiomis technologijomis, tuo metu populiariais filmais, madomis, o jų atžalos už tai jas būtent ir myli. Tačiau per kraštus besiverčiantis energijos kiekis gali sugriauti namuose įsivyravusį stabilumą.

REKLAMA

Vėžys

Šios motinos yra be galo motiniškos. Dar prieš gimdymą jos susipažino su jų laukiančiais pokyčiais ir puikiai tam pasiruošė. Vėžiai – begalinę meilę skleidžiančios ir jautrios motinos, dažnai keičiančios savo nuotaiką ir kartai perdėtai saugančios savo vaikus.

Liūtas

Šios motinos išsiskiria savo energingumu, linksma nuotaika, dėl to jas itin myli jų pačių ir kiti vaikai. Liūtės sugeba sužadinti mažųjų vaizduotę, o prireikus sudrausminti, pasitiki savo jėgomis ir tvirtai žino, ką daro. Tačiau jos kartais į viską kreguoja per daug dramatiškai ir net mažiausią bėdą paverčia didele problema.

Mergelė

Organizuotos, išmintingos ir praktiškos – tokios tos Mergelės, be to, šio Zodiako ženklo įpročiai yra bene sveikiausi.

Jų pačių vaikams Mergelės motinos, dėl begalinių taisyklių kiekio, gali pasirodyti šiek tiek per griežtos ir dėl to jos, net ir pačios to nenorėdamos, savo auklėjimo stiliumi gali įžeisti kitus tėvus.

Svarstyklės

Jei jūs esate būtent šio Zodiako ženklo atstovė, su vaikais elgiatės kantriai ir leidžiate jiems klysti bei mokytis iš savo klaidų. Savo atžaloms Svarstyklės nori įskiepyti tinkamas vertybes ir pamilti juos supančią kultūrą, tačiau retkarčiais elgiasi snobiškai ir prieštarauja savo pačios auklėjimui.

Skorpionas

Skorpionai viską daro savaip ir jiems nerūpi, ką apie jų auklėjimo stilių mano kiti tėvai. Šeimoje Skorpionės mamos yra lyderės, kartais tampančios tikromis valdingomis karalienėmis, nesusitvarkančiomis su savo emocijomis, ko jų vaikai gali nesuprasti.

Šaulys

Būdamos nuotykių ieškotojos ir nebijančios rizikuoti, šio ženklo motinos siekia iššūkių ir linksmybių. Jos – išmintingos ir savo vaikus skatina domėtis pasauliu ir ieškoti nuotykių bei išnaudoti visas duotas galimybes. Neigiamos jų savybės – nekantrumas ir per didelis susireikšminimas.

Ožiaragis

Esate šeimos uola ir, norėdami gauti įkvėpimo, vaikai kreipiasi būtent į jus, nes esate darbšti ir visuomet užbaigiate pradėtas veiklas.

Jūsų atžalos jus mato kaip pavyzdį, todėl neretai bandys kopijuoti jūsų elgesį. Tačiau kartais per daug surimtėjate ir jums praverstų atsipalaiduoti bei pasilinksminti.

Vandenis

Jūsų širdis vis dar jauna, esate be galo savarankiškos, o jūsų atžalos yra linkusios sekti jūsų pėdomis ir tapti nuo tėvų nepriklausomais asmenimis, nors kitiems jie pasirodys gan keisti.

Dažnai savo vaikams leidžiate per daug, todėl jie jus laiko draugu, o ne žmogumi, kurio reikėtų klausyti.

Žuvys

Esate mylima dėl to, jog pati beprotiškai mylite savo artimuosius, išklausote juos ir sugebate užjausti. Šeima jums yra svarbiau už viską, tačiau kai kas nors vyksta ne pagal jūsų planą, tampate pasyviai agresyvi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų