REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)

Spalio 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

18

Spalio 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiandien nevengsite romantiškų intrigų, flirtų. Turėtų sektis turizmo, šou verslo, kūrybinė veikla. Gali pavykti įgyvendinti seną svajonę, laimėti norimą kontraktą, pasižymėti scenoje, sporte ar pan.

Tauras

Jeigu būsite ištikimi savo principams, laikysitės priimtų taisyklių, diena nepateiks nemalonių staigmenų. Gali tekti daugiau padirbėti, bet dėl to tikriausiai nenusiminsite, nes užuosite papildomas pajamas.

Dvyniai

Šiandien būsite įsitikinę, kad viską darote ir mąstote teisingai. Vis dėlto aplinkiniai savo elgesiu ir reakcijomis vargu ar patvirtins tokį manymą.

Vėžys

Kažkokie netikėti įvykiai privers kitaip pažvelgti į jus supančius žmones bei situaciją. Tai gali būti susiję su bendrais ir svetimais pinigais, investicijomis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tikriausiai aplinkiniams nepavyks jūsų įkalbėti atsisakyti kažkokių anksčiau susidarytų planų, nuostatų. Norint palankia kryptimi pastūmėti aktualius reikalus, reikia pasistengti tai daryti sutartinai su partneriais, leistis į kompromisus.

REKLAMA

Mergelė

Kai kurie dalykiniai reikalai turėtų pajudėti į priekį. Tačiau gali būti ir netikėtumų, problemų. Galbūt teks spręsti kokią nors dilemą arba teks labai skubėti. Stengsitės pasinaudoti tuo, kas jums suteikiama, prie ko galite prieiti.

Svarstyklės

Šiandien daugiau pasieksite, jei veiksite drauge su kitais, o ne versitės per galvą vieni, kad viską įgyvendintumėte, suspėtumėte. Pažįstamas žmogus arba tarpininkas gali pateikti viliojamą pasiūlymą, pranešti svarbią žinią.

Skorpionas

Šiandien turėsite nedaug energijos bei optimizmo, todėl norėsis numoti į viską ranka ir pasimėgauti žemiškais malonumais, net jei jie daug kainuoja. Išlaikykite dvasios ramybę. Tai padės įveikti kylančias abejotinas pagundas.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Stiprinkite partnerystės ryšius, neatsiribokite nuo artimųjų. Galite aptarti naujus planus, o gal ir pradėti svarbius darbus. Pasitarimai, diskusijos šiandien praeis gana sklandžiai. Keliai į tikslą taps atviresni, aiškesni.

Ožiaragis

Nusimato piniginės kompensacijos, alimentai, palūkanos ar kitokios pajamos, vertingi pirkiniai. Emociškai jausitės neblogai, būsite itin viltingi. Šiandieniniai pokalbiai, pažadai glostys ausį ir širdį.

Vandenis

Pasistenkite išlikti drausmingi, santūrūs ir dalykiški tarnyboje (jei šiandien reikia dirbti), net jei kais padai ir norėsis kuo greičiau mesti visus darbus ir pasinerti į malonumus. Atsiras galimybių išspręsti kai kurias problemas. Be to, gausite reikalingos informacijos.

Žuvys

Šiandien vertėtų daugiau dėmesio skirti šeimai, namams. Didžiausio pasitenkinimo ir net naudos teiks bendravimas su artimiausiais žmonėmis. Gali kiek papilnėti piniginė arba bendrų pastangų dėka jūsų aplinkoje padaugės jaukumo.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų