REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Spalio 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Diena bus labai prieštaringa. Džiugins flirtai, nekaltos vaikų išdaigos, tačiau stresą gali įvaryti neplanuotai pakrypę aktualūs reikalai. Vakaras gali pateikti ir kitų aštrių staigmenų. Galima agresija, pavydo scena.

Tauras

Iš ryto nepraraskite kantrybės ir atsargumo, antraip galima rimtai nukentėti arba tiesiog visai dienai susigadinti nervus. Regis, nelabai pasitikite kolegomis. Nepulkite reikšti pretenzijų, teatlėgsta ambicijos.

Dvyniai

Šiandien spręsite rebusus, susijusius su asmeniniais bei dalykiniais santykiais. Atrodysite kategoriški, pikti. Jums lengva bus apkaltinti kitą žmogų, bet sunku atleisti, suprasti. Tam pritrūks ir kantrybės, ir geranoriškumo.

Vėžys

Tikriausiai būsite nusiteikę aiškintis santykius, kovoti dėl finansinių bei verslo interesų, visuomeninės ir socialinės padėties bei kitų svarbių dalykų. Gali parsiveržti nesuvaldomos aistros, pavydas. Tai pakenktų santykiams.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Svarbiausius reikalus tvarkykite iš pat ryto. Jeigu jums labai svarbus yra teisinis, studijų ar autoriteto klausimas, tai atsiras priežasčių nerimauti. Baiminsitės, kad neišaiškėtų jums garbės nedarantys dalykai.

REKLAMA

Mergelė

Nuo pat ryto mintys suksis apie nebaigtus darbus, galimus sunkumus. Rūpesčių, įtampos gali sukelti valdingi arba savo taisykles diktuojantys asmenys. Į bėdą gali patekti artimas žmogus.

Svarstyklės

Šiandien pravartu kai kuriuos darbus pavesti kitiems, kad nepatirtumėte per didelių krūvių. Venkite abejotinų sandėrių. Jeigu nuomositės, pirksite įrangą ar techniką, būkite atidūs, reikalaukite garantijos, tvarkingų dokumentų.

Skorpionas

Būsite gana nedarbingi, todėl džiaugsitės, jei kiti už jus rūpinsis praktiniais reikalais. Iš paskalų sužinosite tai, kas jums padės planuoti tolesnius savo veiksmus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Ramiai, santūriai veikdami, viską apgalvodami nuveiksite kur kas daugiau nei karščiuodamiesi ir skubėdami. Pastaruoju atveju dar galite išprovokuoti nelaimingus atsitikimus, avarines situacijas, traumas, šeimyninius skandalus.

Ožiaragis

Regis, lengvai prarasite kantrybę, savitvardą. Galite pasielgti neatsakingai ir patirti nuostolių. Diena nepalanki ne tik dalykiniams, verslo įsipareigojimams.

Vandenis

Šiandien galite sudarinėti sutartis, dėl kažko svarbaus tartis, derėtis. Aktualios turėtų būti su žiniasklaida, informacija susijusios kelionės, susitikimai. Tačiau kažkokios nenumatytos problemos gali jus išmušti iš vėžių.

Žuvys

Šiandien pakaks rūpesčių. Labiausiai jums rūpės, kas vyksta su artimais žmonėmis bei jūsų santykiais. Verčiau nusiteikite pozityviai, tramdykite nekokius impulsus, kad patys sau neapsunkintumėte šios dienos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų