Cepelinai kitaip

Cepelinai kitaip

Tinklaraščio ,,World recipes“ autoriai siūlo pagaminti cepelinus. O kodėl gi ne? Juk rudenį taip norisi šio to kaloringo ir skanaus. Jei negaminsite šiandien, šį receptą išsisaugokite ir būtinai išmėginkite radę laisvą dieną. 

Ingredientai

Minklei:

10 virtų bulvių, 10 nevirtų bulvių, 10 šaukštų krakmolo, druskos pagal skonį. 

Įdarui:

400 gramų faršo, prieskonių pagal skonį, druskos pagal skonį, 1 svogūno. 

Recepto instrukcijos

Cepelinai kitaip  

Cepelinai kitaip  

1.Pradžioje išvirtas bulves sugrūskite arba tiesiog sumalkite. Nevirtas bulves nuskuskite bei sutarkuokite stambios tarkos pagalba. Įdėkite krakmolo, druskos bei viską suminkykite.

2.Tuomet įdarui susmulkinkite svogūną bei sumaišykite su kiaulienos (arba kitu mėgiamu) faršu. Pagardinkite prieskoniais, pipirais bei druska.

3.Tada iš minklės darykite paplotėlius, dėkite į vidų faršo įdarą bei formuokite nedidelius cepelinus. Turėtų gautis apie 20 cepelinų.

4.Po to užvirinkite vandenį bei įdėkite vieną šaukštą krakmolo. Pagamintus cepelinus dėkite į verdantį vandenį bei virkite maždaug 20 minučių. Skanaukite su grietine arba kitu mėgiamu padažu!

Irena
2017-10-25 13:52:42
Seniai taip gaminu ,greit paruosiami ir skanus
Atsakyti
Gairės:  maistas, cepelinai, pietūs
[email protected]

Naujienų portalo tv3.lt informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB All Media Lithuania sutikimo draudžiama.

GAUK NEMOKAMĄ tv3.lt NAUJIENLAIŠKĮ Į SAVO PAŠTO DĖŽUTĘ:
UŽSISAKYTI
REKLAMA
SIGITA 2017-11-20 09:11:39
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
nuomonė -čia labai daug cepelinų/Man atrodo ,kad išeiga didesnė pagal šį recepta negu
tarkuoti bulves tarkavimo mašina.Išbandžiau-visai patiko!!!    ATSAKYTI
Toma 2017-11-08 01:06:31
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
As darau tokius santykiu viena virta bulve ir trys zalios nusunkiu tarkius nusistovi krakmolas sudedu ji i tarkius ir jokio papildomo krakmolo nededu tik i verdanty vandeny idedu sauksta krakmolo niekada niekas neistezta gaunasi minkstuciai tirpsta burnoje   ATSAKYTI
Vidas 2017-10-31 19:13:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
labai gardu,tik recepta anksciau zinojau   ATSAKYTI
Zita 2017-10-31 10:49:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Kame tas "kitaip?"   ATSAKYTI
dzūkė 2017-10-30 18:52:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Skaniausi dzūkiški cepelinai.   ATSAKYTI
Birutė. 2017-10-29 16:02:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Žinote, kad čia visai ne cepelinai, o kažkokie kleckai, irdar iš raudonųjų bulvių, todėlir spalva baisi,kas valgo šitą maistą, manau, kad nėra ragavę tikrų žemaitiškų cepelinų.   ATSAKYTI
All 2017-10-30 10:05:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Butu miela, jei Birute pasidalintu savo receptu...  
Toma 2017-11-08 00:57:58
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Sie cipelinai net neskaniai atrodo  
Haris 2017-10-29 15:32:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
10 šaukštų KRAKMOLO????????? :o   ATSAKYTI
Donatas 2017-10-29 13:44:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Ląukiau šio recepio   ATSAKYTI
Algis 2017-10-29 12:05:23
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Senu seniausei zinau to ki gaminima senai darau nieko naujo pasene jusu zinios visiskai   ATSAKYTI
Angelas 2017-10-30 14:02:43
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Man irgi keista,kas cia nezino sito recepto. Tik va as nededu i vandeni virimui jrakmolo,kam jis nesuprantu.  
Viktoras 2017-10-28 17:04:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Farsley reckon apkeproducts



Farsa reik apkept ir GeraI nuspaust.tarkius.p
Alaukt kol nudistoves ir take krakmola.su details. I tarkius   ATSAKYTI
tikri 2017-10-28 12:08:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
nesityciokite is tikru cepelinu,matomai nesate nei mate nei valge   ATSAKYTI
genovaite 2017-10-30 21:23:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
jau 4 metai tokius verdu ir niekas net nesupranta kad jie pagaminti kitaip,,,tik as ir zalias bulves ir virtas tarkuoju per smulkesne burokine tarka  
Pamaiva 2017-10-28 11:26:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Mano mama jau seniai taip verda   ATSAKYTI
Dampis 2017-10-28 11:00:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Skaniausi cepelinai, kuriuos kada esu valgęs, yra kavinėje "7 kiometras" prie Telšių, kairėje važiuojant keliu Šiauliai-Palanga. Visi kiti, kur viduje faršas sukibęs į vieną gumulą, nėra tokie skanūs kaip ten.   ATSAKYTI
Algminas 2017-10-31 11:39:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Taip ten skanu,bet Šiauliuose yra Sodžius prie autobusų stoties,ten nerealus cepelinai dideli su mėsa su plauciukais su varške ir mėsa nesulipusi y viena gabalą ir parašas pasakiskas.
  
Jolita 2017-10-28 08:28:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Sunkti nieko nereikia. Tarkuojama tai stambiai. Neblogi ir greiti!

   ATSAKYTI
Virginija 2017-10-27 19:10:43
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Kuo tai ipatinga kitokio recepto as ir nežinojau per visa gyvenima :)   ATSAKYTI
Raudona 2017-10-26 13:15:36
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Aciu uz patarimus !   ATSAKYTI
Raudona 2017-10-25 20:29:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Dariau tokius,tarkuotos bulves vis buvo zalios,ilgiau pavirus eme tizti. Tai isgriebiau,sudejau i skarda,gavos neiprastas kugelis:) Gaspadines,ka ne taip padariau?   ATSAKYTI
Cepelinas 2017-10-25 21:46:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
Gal per mazai krakmolo? As visuomet taip darau, ir nebuvo isteze. Svarbiausia nepagailet krakmolo.   
Daiva 2017-10-26 11:18:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
Straipsnyje nerasoma, kad reikia nusunkti tarkius. Manau jus to ir nepadaret. Reikia tarkius visad nusunkti, kad nebutu skysta. Sekmes bandant dar karteli.   
Cepa 2017-10-28 14:20:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
Senas receptas, jokios cia naujovės  
Irena 2017-10-25 13:52:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Seniai taip gaminu ,greit paruosiami ir skanus    ATSAKYTI
Brigita 2017-10-25 17:19:34
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
O krakmolo reikia butinai deti ?  
valencija 2017-10-31 07:59:22
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Gal nereikia bulviu vien tik krakmolo koki kg.Neisirtu tikrai. Diabetine bomba  
Vytinta lietuviška dešra (nuotr. Organizatorių)
 Sunku būtų pervertinti prieskonių reikšmę ne tik įvairių šalių virtuvėms, bet ir viso pasaulio istorijai – dėl jų kildavo karai, atsirado žemynus jungiantys prekybos ...
Pikantiški kamuoliukai (nuotr. asm. archyvo)
Jeigu jau gyvenate švenčių laukimu ir pakilia nuotaika, pats metas pagalvoti, kuo artimuosius nudžiuginsite per šventes. Pasiruošimo šventėms laikotarpis - puiki proga ...
Kūčios (nuotr. Sekunde.lt)
Daugeliui lietuvių džiaugsmą teikia ne tik pačios metų pabaigos šventės, bet ir pasiruošimas joms. Tai matyti ir iš prekybos tinklo IKI užsakymu atliktos visuomenės nuomonės ...
Kaimiškas troškinys
tv3.lt skaitytojus gardžių patiekalų receptais lepinanti tinklaraštininkė Ingrida, tinklaraščio „Ingridux virtuvėlė“ autorė siūlo sotų kaimišką troškinį su vištiena ir ...
Kalakutas (nuotr. 123rf.com)
 Kalėdinis kalakutas – didžiausias ir svarbiausias valgis ant kone  kiekvienos šeimos Kalėdų stalo. Skaniai iškepti šį paukštį yra didžiul  atsakomybė prieš visą ...
REKLAMA

Top Video

Naktį laukiama rimtos audros: artimiausią parą – dideli nemalonumai
DABAR RODOMA
Naktį laukiama rimtos audros: artimiausią parą – dideli nemalonumai
DABAR RODOMA
Naujienos Lietuvos vairuotojams: neišsisuks net greitį viršiję minimaliai
DABAR RODOMA
Žiaurus paauglio nužudymas: gimnazijos direktorė pasakė, kas šokiruoja labiausiai
DABAR RODOMA
Mažesnes nei vairuotojų algas gaunantiems dėstytojams trūko kantrybė
DABAR RODOMA
E. Dragūnui gražiausios moterys – lenkės: „ Sako, kad jos sekso metu keikiasi lovoje“
DABAR RODOMA
Egidijus Dragūnas pasakė, ką mano apie PVM ir pasijuokė iš Monikos Šalčiūtės
DABAR RODOMA
Šarūnas Jasikevičius atliko perdavimą, kokio Eurolyga nematė jau seniai
DABAR RODOMA
Dėl gražiausios eglės titulo rungiasi Baltijos šalių eglės: kuri verčiausia laimėti?
DABAR RODOMA
Tragiškai žuvusios manekenės bute – gedinčios motinos ašaros
DABAR RODOMA
Norvegijoje dingusi lietuvė grįžo namo – moterį išgelbėjo vietos lietuviai

Televizija

Į viršų