REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 25 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Spalio 25 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Neskubėkite apsispręsti: po kurio laiko keisis aplinkybės, be to, ir jūs tapsite geriau informuoti. Priešai ar konkurentai gali jus suklaidinti. Nesivelkite į ginčus, nerizikuokite. Pasisaugokite sukčių - stebėkite akivaizdžius ženklus.

Tauras

Vyrams diena smagesnė, tačiau moterims ne viskas klostysis taip, kaip norėsis, jūsų iniciatyva bus vienaip ar kitaip apribota. Verta užsiimti labiau namais, šeima. Būkite atidesni sveikatai, maisto kokybei. Nepersidirbkite.

Dvyniai

Jums daug kas simpatizuoja, nepraleiskite progos įgyti gerų sąjungininkų ir kitiems padedant išspręsti asmenines problemas. Galite sulaukti ugningų meilės prisipažinimų bei kitokių rimtų ateities pasiūlymų. Su savimi nepatartina imti didelės pinigų sumos, nebent pirksite seniai suplanuotą daiktą.

Vėžys

Klaidų metas. Tiesa, tai suprasite vėliau. Būkite atidūs skaičiuodami, rašydami, vairuodami automobilį. Būkite dėkingi kolegoms už pastabas: tai padės išvengti nuostolių ir net papildomai užsidirbti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Daug kas priklausys partnerių, santykių su jais. Šiandien reikia remtis sąjungininkais, o jų atsiras ir tarp kolegų, ir tarp draugų, ir tarp artimųjų, jų padedami galite spręsti ir finansines problemas.

REKLAMA

Mergelė

Geras draugas visada supras, padės, pasidalykite su juo savo nuojautomis, nerimu. Tai nėra palanki diena, reikėtų visur būti atsargesniems.

Svarstyklės

Pasikliaukite savo praktika ir nuojauta, prisiminkite praeities pamokas ir aptiksite visai neblogą išeitį. Tiktų tvarkyti reikalus, susijusius su dideliu turtu, stambiais pinigais. Palanku ieškoti pinigų tolimai kelionei, sveikatai stiprinti. Būkite tolerantiškesni visuomeninei nuomonei.

Skorpionas

Galima tvarkyti svarbius dalykinius reikalus: jus parems kolektyvas. Tik nesiimkite spręsti šeiminių problemų, dar labiau apsunkinsite situaciją. Reikiamo supratimo nederėtų tikėtis iš artimųjų.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Bendravimui, kelionėms neblogas laikas, ypač jei esate saikingas, ramus asmuo, kurio nestebina jokie netikėtumai, pasaulio keistenybės. Priešingu atveju venkite jums nemalonių asmenų ir nevažinėkite techniškai nesutvarkytais automobiliais.

Ožiaragis

Geriausia laikinai atsiriboti nuo pasaulio, jei tik tai įmanoma, ir ramiai ilsėtis. Nereaguokite į provokacijas namuose: kas nors iš artimųjų gali jus kiek pašiepti, paerzinti, kad sužinotų tikrąją jūsų nuomonę, kokią nors paslaptį.

Vandenis

Nepraleiskite progos sutvarkyti jums svarbų reikalą. Šiuo metu bus svarbu apie save suburti daugiau jums gera linkinčių asmenų: partneriška parama jums dabar labai svarbi.

Žuvys

Išdegs tik gerai apskaičiuota finansinė avantiūra. Jei nuojauta draudžia veltis į kokį reikalą, geriau to nedaryti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų