REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)

Spalio 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

18

Spalio 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jus džiugins susitikimai su širdžiai artimais žmonėmis, kurie toleruoja, priima jūsų keistenybes, pomėgius. Vieni kitus kažkuo praturtinsite. Galimi sportiniai, kūrybiniai laimėjimai.

Tauras

Planuokite tik tai, ką šiandien galite atlikti, tuomet viskas pavyks kuo puikiausiai ir suteiks pasitenkinimo. Neviršykite išlaidoms skirtos sumos. Geriausią atgaivą, atsipalaidavimą teiks gamta ir savi namai.

Dvyniai

Palankus metas tolimesnių perspektyvų planavimui, intelektualiniams apmąstymams, kelionei. Nusimato sėkmė pasirodymuose, sporte. Jeigu esate kelionėje, užmegsite puikių pažinčių. Džiugins ir kolektyvinės pramogos.

Vėžys

Šiandien galėsite nuveikti tai, ką suplanavote ir netgi daugiau. Gali kilti ūpas eksperimentuoti su dietomis, ragauti neįprastus patiekalus bei gėrimus, keisti įvaizdį, šukuoseną. Regis, bus įdomu ir rezultatas nenuvils.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nemanykite, kad artimiausi žmonės jus supranta blogiau už mažai pažįstamus. Stenkitės būti tolerantiški, supratingi. Tai padės kurti darną asmeniniuose santykiuose ir puikiai praleisti laiką.

REKLAMA

Mergelė

Jums rūpės reikalai, kurie prideda arba atima nemažai pinigų.Regis, atsiras neblogų galimybių pasipelnyti arba sutaupyti. Tačiau kažką imdami galite taip įsipareigoti, kad vėliau tapsite labai priklausomi nuo kitų žmonių.

Svarstyklės

Šiandien dairysitės ko nors nekasdieniško, bėgsite nuo rutinos. Galima kelionė į pramoginį renginį, varžybas, pobūvį. O galbūt jus sudomins kultūrinė veikla, sugalvosite atnaujinti seną pomėgį, toliau plėsti akiratį.

Skorpionas

Diena palanki įvairiems darbams, pasitarimams, tačiau rezultatą stipriai lems autoritetai. Teisingai įvertinkite savo galimybes ir nusivilti tikrai neteks. Galite gauti gerą pasiūlymą arba priimti svarbų sprendimą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Galite tikėtis šaunių pažinčių, susitikimų, svečių. Galbūt vyksite į viešą renginį arba patys kažką organizuosite. Kad ir kokioje draugijoje atsidursite, būsite dėmesio centre.

Ožiaragis

Šiandien galite ramiai medituoti, skirti laiko svajonėms ir muzikai, menui, nes konkretiems praktiniams darbams ne pats tinkamiausias metas.

Vandenis

Diena pažers šūsnį emocijų, daugiausia malonių. Jums turėtų sektis beveik visose srityse, ypač kur reikalingas kūrybiškas požiūris, atjauta, iškalba, gebėjimas išklausyti ir išgirsti.

Žuvys

Gana palanku imtis veiksmų, jeigu norite gauti kreditą namo statybai, verslo plėtimui ar kitiems reikalams. Galite vykti apsipirkti arba ieškosite būdų, kaip pelningiau ką nors parduoti, išnuomoti ir pan.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų