REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Ioana Chira (nuotr. Instagram)

Kūno formas patobulinti panorusi londonietė nusivylė – po intensyvių dietų ir sporto liko nepatenkinta savo kūno formomis.

43

Kūno formas patobulinti panorusi londonietė nusivylė – po intensyvių dietų ir sporto liko nepatenkinta savo kūno formomis.

REKLAMA

22 dydžio drabužius nešiojusi Ioana Chira (26) anksčiau kasdien su pasimėgavimu kirsdavo greitai pagaminamą maistą taip kasdien suvartodama po mažiausiai 4000 kalorijų. Kol pasiekusi 115 kilogramų užsimanė pokyčių ir ėmėsi ekstremalios dietos.

Tačiau atsikračiusi įspūdingų 32 kilogramų moteris suprato, kad liesumas – ne jai. Moteris tvirtina, kad liekname kūne nesijautė laiminga. Taigi, grįžusi prie sotesnio maisto susigražino trečdalį svorio. Šiandien Ioana parduotuvėse matuojasi tik 14 dydžio drabužius ir vėl džiaugiasi atradusi laimę.

Moters kūno formos keistis ėmė sulaukus aštuoniolikos, kuomet neįstojo į savo išsvajotą policijos akademiją. Teisėsaugos pareigūne troškusi tapti Ioana neteko pasitikėjimo savimi, o liūdesį ėmė malšinti valgydama.

REKLAMA
REKLAMA

Iš Rumunijos kilusi, tačiau Anglijoje šiuo metu gyvenanti Ioana priaugo tiek svorio, kad ėmė gėdytis savo pačios atvaizdo veidrodyje.

„Labiausiai savo išvaizdos gėdydavausi lankydamasi drabužių parduotuvėse. Rumunijoje dauguma parduotuvių parduoda apdarus, į kuriuos neįtilpdavau. Mano kojos visuomet buvo didesnės nei vidutinio sudėjimo žmogaus. Todėl labai nekenčiau šios kūno dalies. Nė vienos kelnės man netikdavo. Anksčiau dėvėdavau tik juodas. Jų rasdavau tik parduotuvėse, skirtose senyvo amžiaus žmonėms“, – su liūdesiu prisimena Ioana.

Nors po sunkaus darbo sporto salėje ir dietų tapo lieknesnė, Ioana vis tiek nesijautė laiminga. „Visuomet maniau, kad liesumas suteiktų man laimės, tačiau anaiptol, sulieknėjusi jaučiausi prastai, tarsi kitas žmogus. Iš tiesų, viskas, ko man reikėjo – sveikatos ir energijos. Taigi, tik radusi balansą ir pamilusi savo kūno formas pagaliau galiu jaustis laiminga. Pasaulyje yra milijonai merginų, kurias vargina tas pats „stambios ir bjaurios“ statusas. Tarsi tai su mumis būtų kažkas negerai. Būtų džiugu, jei „Plius dydžio“ modeliai reklamuotųsi dažniau, o žurnalai nekoreguotų moteriškų formų, paliktų natūralią išvaizdą“, – siūlo moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų