REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 23 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Spalio 23 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiandien palanku tvarkyti dokumentus ir reikalus, susijusius su darbu ar įsidarbinimu, verslu, komandiruote, nekilnojamuoju turtu, įvaizdžio koregavimu. Beveik visur jums seksis ir darysite gerą įspūdį, žadinsite simpatijos jausmus.

Tauras

Diena bus įdomi, sėkminga, jei užsiimate žiniasklaida, tarpininkavimu, reklama, komercija. Jus gali pakviesti į įdomų renginį, pobūvį ar pasimatymą. Jei vakare jums labiau norėsis likti namuose, neverskite savęs kur nors eiti.

Dvyniai

Padaugės sentimentų šeimai, tėvams, praeičiai, gamtai. Geriausiai jausitės namuose arba tokioje vietoje, kur nėra triukšmo, šurmulio, svetimų žmonių. Mielai tvarkysite savo buitį, aplinką. Vakaras žada pramogų, romantikos.

Vėžys

Šiandien palanku skirti pasimatymus, susitikti su bičiuliais, gerbėjais, reikštis scenoje, projektinėje veikloje ir pan. Tiesa, vienas nutikimas ar sutiktas žmogus gali visam laikui pakeisti jūsų gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Gana palankiai turėtų spręstis klausimas, susijęs su įsidarbinimu, studijomis arba sveikatos atstatymu. Regis, daug dėmesio skirsite išvaizdai, stiliaus formavimui. Šiandien jums turėtų pavykti žaviai atsinaujinti.

REKLAMA

Mergelė

Šiandieną jums gali pavykti atgauti skolą arba kažką pasiskolinti, pasirūpinti kreditu, nuoma, verslu. Su partneriu kartu tarkitės dėl svarbių sprendimų. Regis, jūsų naudai gali pasitarnauti ne tik partneriai, bet ir konkurentai.

Svarstyklės

Šiandien tiktų pasirašyti sutartis, prisiimti finansinius įsipareigojimus, derėtis. Gana neblogai seksis meilės ir pinigų reikaluose bei kūrybos, meno, medicinos srityse.

Skorpionas

Šiandien jus labiausiai domins veikla, susijusi su politika, mokslu, kelionėmis ar žmonėmis iš toli. Gerai atliktas darbas, pademonstruota kompetencija neliks nepastebėti. Galite tikėtis moralinio ir finansinio įvertinimo, pastiprinimo.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Galite atsidurti viešo dėmesio centre arba tiesiog nepavyks likti šešėlyje ir patinginiauti. Jums gali pavykti pelnyti svarbaus ar įtakingo asmens palankumą, simpatiją. Regis, gausite honorarą, dovanų, o galbūt laimėsite kokį prizą.

Ožiaragis

Šiandien sulauksite dėmesio iš draugų, kolegų. Galite gauti kvietimą į bendraminčių ar draugo organizuojamą renginį. Kažkodėl tai kels ne vien džiugesį, bet ir susirūpinimą.

Vandenis

Tai turėtų būti rami ir harmoninga diena, arba jums to labai reikės. Gal jausitės kiek vieniši, gailėsite savęs ir likimo nuskriaustų žmonių, ilgėsitės mylimo žmogaus, šeiminės laimės. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

Žuvys

Jūsų mintys suksis apie pelną, uždarbį, dovanas, meilės malonumus, pasilinksminimus, vaikus, kūno bei sielos komfortą. Džiugins flirtai, komplimentai. Tikriausiai gausite kažkiek pinigų, bet tuoj pat suskubsite juos išleisti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų