REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Horoskopai (nuotr. Fotolia.com)

 Avinas Neblogas metas kelionėms. Vakare stenkitės anksčiau gultis ilsėtis.

12

 Avinas Neblogas metas kelionėms. Vakare stenkitės anksčiau gultis ilsėtis.

REKLAMA

Tauras Puikus laikas, tad mažiau kalbų, daugiau darbų. Palanku tartis jums lemtingais klausimais, tik įsipareigoti neskubėkite.

Dvyniai Ši diena ne itin maloni, tačiau sėkminga. Aplinkiniai jaus teisę nurodinėti ir reikalauti, kištis į jūsų asmeninius (dažnai slepiamus) reikalus, bet tai tik į nauda.

Vėžys Sėkmės metas, svarbius reikalus suskubkite sutvarkyti šiandien. Tinkama proga pareikalauti, kad žmogus, kurį mylite, atsakytų už savo veiksmus, tegu ištesi duotą pažadą.

Liūtas Labiau seksis, jeigu elgsitės kukliau, sugebėsite išklausyti kritiką ir į ją atsižvelgti. Neskubėkite, labiau pasigilinkite į detales: taip geriau suvoksite reikalo esmę ir padarysite mažiau klaidų.

Mergelė Tinka aiškintis teisybę. Galite ieškoti sąjungininkų. Vakare labai tiktų įteikti dovaną sutuoktiniui, ji paliudytų tarp jūsų esantį tvirtą ryšį.

Svarstyklės Būsite pernelyg įsitempę, vis dėlto mažiau jaudinkitės, ypač dėl kitų. Palanku spręsti problemas, kurios susijusios su skolų grąžinimu.

Skorpionas Geras metas, palanku ir spręsti asmenines problemas, tvarkyti svarbius reikalus, ypač jei jie susiję su užsieniečiais, kelionėmis ar veiklos plėtojimu.

Šaulys Tvarkykite įsisenėjusius reikalus. Prisiminkite senus planus, darbe ir namie duotus įsipareigojimus. Tinka pagaliau pakovoti už savo interesus.

Ožiaragis Puikus metas: rizikingų dalykų neatidėkite rytdienai. Tiesa, jūsų avantiūra turi būti pamatuota, nes ištikus nesėkmei nuo atsakomybės neišsisuksite. Svarbų klausimą aptarkite su bičiuliais, kvieskitės juos į pagalbą.

Vandenis Savaime viskas puikiai išsispręs: neliūdėkite, ypač dėl savo vaikų ar mylimo žmogaus. Stenkitės sulaukti palankios akimirkos (ji greitai ateis), nesikarščiuokite ir nesinervinkite be reikalo, ypač dirbdami ar vairuodami automobilį.

Žuvys Tik nepalikite neišspręstų problemų: pasistenkite kuo daugiau nuveikti, susitikti su reikalingais žmonėmis, pasikalbėti svarbiais klausimais, ypač susijusiais su bendradarbiavimu.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų