REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Stilinga moteris (nuotr. Fotolia.com)

Avinas Palankus metas viskam, kam tereikia iniciatyvos ir darbštumo. Dėl susiklosčiusių aplinkybių galite atsidurti dėmesio centre. Galbūt sulauksite pažadų, susijusių su karjera, meile.

12

Avinas Palankus metas viskam, kam tereikia iniciatyvos ir darbštumo. Dėl susiklosčiusių aplinkybių galite atsidurti dėmesio centre. Galbūt sulauksite pažadų, susijusių su karjera, meile.

REKLAMA

Tauras Diena bus gana rami, harmoninga. Galite imtis naujos veiklos. Turbūt pavyks pagerinti išorinį savo įvaizdį ir laimėti aplinkinių simpatijas. Tikriausiai tam tikra prasme pasijusite praturtėję.

Dvyniai Galite vykti į netolimą kelionę, reklamuotis. Bet kuriuo atveju nusimato renginių, susitikimų. Nepraleiskite pro ausis vertingos informacijos. Vakarą skirkite šeimai.

Vėžys Galite pajusti didelį kai kurių asmenų nepasitikėjimą arba patys įtariai žvelgsite į tuos, kurie gina kitokią poziciją. Vikriai suksitės darbe, kad turėtumėte daugiau laiko sau ir šeimai.

Liūtas Diena žada romantišką polėkį, išaugusį kūrybingumą. Sunku bus atsiginti nuo koketiškų priešingos lyties atakų. Atrodo, kad sugebėsite suderinti intensyvią darbinę veiklą bei stiprius jausmus, kurie neliks be atsako.

Mergelė Gali išsispręsti aktualus klausimas, susijęs su nuosavybe. Tarpininkavimas turbūt pasirodys naudingi ir suteiks jums naujų galimybių. Drąsiai galite derėtis dėl finansinių dalykų.

Svarstyklės Aplinkybės turėtų būti jums palankios, jeigu mėginsite įrodyti savo teisybę, atsikovoti prarastas pozicijas. Seksis rasti naujų partnerių, padėjėjų. Svarbu nepasirodyti neapsisprendusiems.

Skorpionas Iš pažįstamo žmogaus gauta informacija gali padėti pagerinti turtinius, piniginius reikalus. Ne pro šalį būtų išsiaiškinti su partneriais ar draugais finansines problemas, aptarti skolinimosi, kreditavimo, paramos galimybes.

Šaulys Naudinga gali pasirodyti kelionė arba bendras projektas su užsieniečiais, įtakingais partneriais. Panašu, kad jums pavyks sustiprinti savo autoritetą. Galimos meilės romano užuomazgos. Įmanomas kūrybinis ar kitoks laimėjimas.

Ožiaragis Šiandien nebus kada ilsėtis. Jei žiopsosite ir delsite, gali nukentėti kai kurie jūsų interesai arba teks keisti numatytus planus. Tačiau svarbu ne tik platūs užmojai, bet ir pozicijos aiškumas, veiksmų nuoseklumas.

Vandenis Nusimato naudinga išvyka, svarbus pokalbis, susitarimas, pasiūlymas. Būsite gana išradingi bei energingi ir darysite didelę įtaką kitiems. Galimos neblogos permainos darbe (jei šiandien reikia dirbti) ar kitur.

Žuvys Slapta veikla gali duoti apčiuopiamą rezultatą. Tačiau nederėtų apgaudinėti, sukčiauti, tai pakenktų ne tik jūsų įvaizdžiui. Savo veiksmus turėtumėte labiau derinti su kitų, antraip gali atsirasti nenumatytų kliūčių, uždelsimo.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų