REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prokuroras penktadienį sakė, jog „visiškai įmanoma“, kad be žinios dingusio vilniečio Aivaro Kilkaus byloje suimtas įtariamasis galėjo turėti bendrininkų.

Prokuroras penktadienį sakė, jog „visiškai įmanoma“, kad be žinios dingusio vilniečio Aivaro Kilkaus byloje suimtas įtariamasis galėjo turėti bendrininkų.

REKLAMA

Tai per spaudos konferenciją penktadienį sakė bylos tyrimą kontroliuojantis Vilniaus apygardos prokuratūros prokuroras Ramūnas Šileika.Jis sakė, kad nekomentuos įtariamojo parodymų.

Tuo tarpu žmonės atsargiai kelia šio kriminalo versijas.

Vakar Trakų rajone tęsėsi vyro paieškos.

„Nė karto nemačiau jo pakėlus balso. Kino aikštelėje stresas, o jis vienas smagiausių, kokius pažįstu“, - kalbėjo Aivaro draugas.

„Sieja klubo ryšiai, jis artimas žmogus per visus metus kiek bendraujam“, - kalbėjo baikeris.

Kaimynė: man jis tik bloga padarė

Į dingusio baikerio paiešką susirinkę kiti baikeriai ir pažįstami apie suimtąjį Lauryną Baltrūną kalbėjo atsargiai. Tačiau kai kurie pripažįsta, kad konfliktų pasitaiko.

REKLAMA
REKLAMA

„Kiek žinau, žmogus kaip žmogus. Kas atsitiko sužinosim. Tai yra vidiniai konfliktai, nieko daugiau nežinau“, - kalbėjo baikeriai.

REKLAMA

O štai šalia Lauryno Baltrūno sodybos gyvenanti kaimynė Kazimiera kaimynu nesidžiaugia. Jai labai įtartinas atrodo kaimyno elgesys, kai šis nieko nepranešęs neseniai ėmėsi globoti insulto ištiktą šalia gyvenančią šios moters seserį.

Nors šią savaitę nieko įtartina negirdėjo ir nematė, moteris nesistebi, kad šiuose miškuose galimai įvyko nelaimė.

„Man jis tik bloga padarė ir kiek nervų sugadino su seserimi, iki šiandien pikta ant jo. Jis kėsinosi į jos sodybą, mano tėviškės, kėsinosi. Čia įtartinai kiekvieną kartą važinėja, tik reikia pastebėt, kas ir kokiais reikalais važiuoja“, - sakė kaimynė.

REKLAMA
REKLAMA

 

 

 

Leido suimti

Vilniaus miesto apylinkės teismas patenkino prokuratūros prašymą ir dviem mėnesiams leido suimti Lauryną Baltrūną, įtariamąjį A. Kilkaus dingimo byloje.

Vilniaus apskrities policijos vadovas Saulius Gagas dėkojo pilietiškai visuomenei už teikiamą informaciją ir pagalbą.

„Policija vertina visą pateiktą bendruomenės, visuomenės informaciją. Intensyvūs veiksmai bus atliekami ir savaitgalį, – per spaudos konferenciją sakė S. Gagas. – Iki to momento, kol nerasime ieškomo asmens, mes tikime, kad jis yra gyvas.“

Paieškoje dalyvauja Viešojo saugumo tarnyba, gyventojai.

Abu vyrai – baikeriai, L. Baltrūnas yra klubo „MC vorai“ prezidentas, dingusysis taip pat anksčiau priklausė šiam klubui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

A. Kilkus spalio 15 dieną, apie 17 val., motociklu išvyko iš namų Vilniuje ir negrįžo, jo buvimo vieta nėra žinoma.

Teisėsaugos duomenimis, spalio 15-osios popietę vyras galėjo būti pastebėtas Trakuose, Trakų rajone ar Senojoje Varėnoje.

Varėnos rajone rastas A. Kilkaus motociklas. Socialiniuose tinkluose raginama rinktis ir eiti ieškoti dingusio dviejų vaikų tėvo.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų