REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Gražiausių plaukų savininkė Lietuvoje: augina vaiką, programuoja ir daro makiažus  (nuotr. asm. archyvo)

Rudenį vykusių „Mis Palette 2017” rinkimų metu pagrindinį prizą ir gražiausių plaukų Lietuvoje savininkės titulą pelnė vilnietė Roberta Gailiūtė. Po pergalės gražuolė negalėjo patikėti savo sėkme, tačiau už pasiekimą dėkojo savo mylimai vyrui ir mažamečiui sūnui, be kurių palaikymo nebūtų taip toli nuėjusi.

28

Rudenį vykusių „Mis Palette 2017” rinkimų metu pagrindinį prizą ir gražiausių plaukų Lietuvoje savininkės titulą pelnė vilnietė Roberta Gailiūtė. Po pergalės gražuolė negalėjo patikėti savo sėkme, tačiau už pasiekimą dėkojo savo mylimai vyrui ir mažamečiui sūnui, be kurių palaikymo nebūtų taip toli nuėjusi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visgi žavi ne tik moters elegancija, nepriekaištinga išvaizda, bet ir puikūs asmeniniai pasiekimai. Ją būtų galima drąsiai vadinti šių laikų Barbe devyndarbe, mat ji spėja ne tik pasirūpinti savo grožiu, bet ir auginti sūnų, kurti įspūdingus makiažus ir studijuoti programavimą.

REKLAMA

Laimėjote gražiausios plaukų savininkės titulą. Ar tai Jums buvo netikėta?

Tikrai taip, kadangi konkurso metu nebuvau patenkinta man padarytomis garbanomis, teko susirišti plaukus į uodegą. O dalyvauti plaukų konkurse surištais plaukais, kaip aš juokauju, buvo tolygu dalyvauti ralyje su dviračiu.

Jūsų plaukai – tikrai nepriekaištingi. Papasakokite, kaip jais rūpinatės? Ar tai natūrali jūsų plaukų spalva?

REKLAMA
REKLAMA

Natūrali mano plaukų spalva – lietuviška pilkšvai ruda, tad nuo paauglystės pradėjau juos šviesinti sruogelėmis, o dabar jau kokius penkerius metus dažau plaukus šviesiai.

Lepinu plaukus įvairiomis kaukėmis bei aliejais, kiekvieną mėnesį lankausi grožio salone, kur savo darbą išmananti meistrė parenka man tinkamą plaukų spalvos toną, atlieka drėkinamąsias procedūras. Kirpimui kažkokio grafiko neturiu, kerpuosi tada, kada liepia nuotaika. Stengiuosi nepiktnaudžiauti įvairiais tiesintuvais bei kitais karštais prietaisais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kokias pagrindines grožio taisykles moterys turėtų žinoti?

1. Mažiau yra daugiau! Kad ir kaip šiuo metu „Instagramo“ platybėse dominuoja ryškūs makiažai, stiklo lygumo oda, griežtai nupiešti antakiai ir neapsakomo putlumo lūpos, reikėtų nepamiršti, jog tikroji makiažo paskirtis yra išryškinti gražiausius, natūralius moters bruožus. Atraskite savyje gražiausią savo bruožą, jį paryškinkite, o tą nelemtą spuogelį paslėpkite!

2. Apsauga – svarbiausia priemonė. Vis dažniau akcentuojama saulės žala odai neturėtų likti neišgirsta, SPF veido priežiūroje yra būtinas tiek žiemą, tiek vasarą. Nors pati mėgstu lepintis saulės voniomis, veidą visuomet stengiuosi apsaugoti, uždengti, o „priderinti“ veido spalvą prie kūno padeda itin plati savaiminio įdegio kremų pasiūla. Mes juk nenorime susiraukšlėti anksčiau laiko, tiesa?

REKLAMA

3. Šypsena yra pats gražiausias aksesuaras!

Laimėjusi prizą tapote reklaminiu veidu. O kaip pačiai maloniau – stovėti prieš objektyvą, ar ruošti kitas moteris fotosesijoms.

Sunkus klausimas! (šypsosi). Malonumą teikia abu dalykai – puikiai jaučiuosi ir pati stovėdama prieš objektyvą, ir matydama laimingas bei savimi pasitikinčias moteris, pasipuošusias mano kurtu makiažu.

Konkurso metu taip pat atkreiptas dėmesys, kad esate labai jauna mama. Ar dažnai žmonės nusistebi, kad jau auginate vaiką?

Kone visuomet (juokiasi). Dažnai nepažįstami žmonės mane palaiko jaunesne, nei esu iš tikrųjų, todėl sužinoję, jog turiu šeimą, tikrai nustemba. Bet aš mėgstu stebinti, todėl lygiai taip pat visi aikčioja sužinoję mano profesiją…

REKLAMA

Kaip pavyksta suderinti daugybę darbų ir motinystę?

Didžiausias pagalbininkas motinystėje yra mano vyras – dalinamės ne tik vaiko priežiūra, bet ir namų ruoša, kartu ruošiame valgį. Sūnus puikiai sutaria su tėčiu, o vyras nepriekaištingai tvarkosi su tėvo pareigomis, todėl galiu be rūpesčių vakarais vykti į studijas ar susitikti su drauge.

Visus darbus, kuriems užtenka kompiuterio, stengiuosi atlikti naktimis, kuomet mažylis jau miega, o savaitgaliais puošti damų džentelmenai mane išleidžia be jokių dramų!

Dėl Jūsų darbo – jūsų studijų specialybės kardinaliai skiriasi nuo vizažistės darbo. Tai kaip Jūsų gyvenime atsirado noras daryti makiažą?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip, programavimas ir vizažas tikrai neturi nieko bendro (juokiasi). Kad ir koks „tiksliukas“ buvau mokykloje, ilgą laiką domėjausi makiažu bei grožio industrijos naujovėmis, todėl dažnai draugės klausdavo manęs patarimų, prašydavo padėti išsirinkti kosmetikos ar odos priežiūros priemones, tad dar 2014 metais nusprendžiau savo atradimais dalintis ne tik artimųjų rate. Sukūriau „YouTube“ kanalą ir pradėjau filmuoti makiažo pamokėles anglų kalba. Mane pastebėjo kelios kompanijos, pradėjome bendradarbiauti.

Besilaukdama sūnaus jaučiausi didelė, stora, negraži ir visai netinkama „YouTube: platybėms (juokiasi). Sukūrusi vos kelis filmukus, nusprendžiau padaryti pertrauką, pasimėgauti nėštumo „malonumais“. Dominykui šiek tiek ūgtelėjus, manyje vis dar knibždėjo noras kurti grožį, domėtis bei eksperimentuoti, dalintis atradimais, tačiau filmuoti video įrašų nebeturėjau galimybės – namuose nuolat buvo triukšminga, o kai mažasis miegojo, vis tiek visi sėdėjome kaip pelės po šluota, tad apie kokį „YouTube“ aš galėjau tik pasvajoti…

REKLAMA

Vedama nenumaldomo noro reikštis, nusprendžiau, jog miegant sūnui aš juk galiu rašyti! Todėl dabar sėkmingai rašau naktimis ir gražinu moteris savaitgaliais.

Ar vizažistės darbas yra tai, kas jums teikia daugiausia laimės. O gal ateityje turite kokių planų?

Grožio sritis visuomet buvo mano hobis bei būdas atsipalaiduoti, o kasdienybėje mėgstu duoti darbo smegenims, tad neabejotinai sieju savo gyvenimą ir su technologijomis bei kompiuteriais, kad ir kaip tai būtų nemoteriška. Kai tik sugalvosiu, kaip susieti šias dvi sritis, tai bus viena laimingiausių dienų mano gyvenime!

REKLAMA

Esate labai graži mergina – ar socialiniuose tinkluose sulaukiate daug komentarų/komplimentų?

Ačiū! Taip, susilaukiu daug dėmesio bei komentarų, todėl labai džiaugiuosi, jog mane aplenkia tie piktieji, gyvenimu nusivylę komentatoriai! Mielai bendrauju su savo skaitytojomis, atsakau į jų žinutes, kuomet prireikia patarimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų