REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Kam reikalingas raudonas siūlas? (Scanpix it Fotolia nuotr.) (nuotr. Fotolia.com)

Net neabejojame, kad esate matę žmogų, ant kairės rankos riešo užsirišusį raudoną siūlą. Kas tai - mada ar tam tikras amuletas? 

15

Net neabejojame, kad esate matę žmogų, ant kairės rankos riešo užsirišusį raudoną siūlą. Kas tai - mada ar tam tikras amuletas? 

REKLAMA

Jei vadinsime tai mada, tuomet madingais galėtume laikyti tūkstančius žmonių visame pasaulyje - raudonus siūlus ant riešų turi net garsiausios asmenybės, pradedant Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu ir baigiant skandalingąja Britney Spears. 

Ko jie trokšta ir ko saugosi, ryšėdami raudoną siūlą ir kur slypi paslaptis?

Raudona spalva nuo senų laikų laikoma viena tokių, kuri nuo aplinkinių apsaugo stipriausiai. Ne veltui rekomenduojama moterims kasdien dėvėti raudonos spalvos apatinį trikotažą, kuris, sakoma, gali apsaugoti net nuo pačių rimčiausių ligų. 

Štai lietuvių pamėgta būrėja Vaiva Budraitytė įsitikinusi, kad raudonu siūlu rekomenduojama ne tik apjuosti riešą, bet ir visą pilvą. Būtent raudonas siūlas, pasak jos, apsaugo žmogų nuo galimo neigiamo poveikio, nemalonių žmonių. 

REKLAMA
REKLAMA

Ji tv3.lt žurnalistams yra sakiusi, kad raudonas siūlas apsaugo geriausia. ,,Visada patariu išpūsti pilvą ir tris kartus apvynioti siūlą aplink liemenį po drabužiais. O vakare, grįžus namo, jį perkirpti ir sudeginti visą blogį.

REKLAMA

Raudona spalva yra apsauginė ir simbolizuoja ugnį. Galite apsirengti raudonai, pasirinkti kokį nors šios spalvos akcentą“, – apsisaugojimo priemones vardija astrologė.

Koks turi būti siūlas?

Jei nusprendėte ryšėti siūlą ant riešo, nepamirškite, kad tai negali būti paprastas sintetinis siūlas. Jis turi būti iš natūralaus pluošto. Šiuo atveju tinka vilna. 

Jei norite ryšėti siūlą, jį turėtų jums ant riešo užrišti žmogus, su kuriuo jus sieja ypatingas ryšys - mama, tėvas, antroji pusė. Tik tada siūlas veiks taip, kaip jūs norite. Rišdamas jūsų artimas žmogus turi dalintis teigiamomis emocijos, linkėti ko nors gražaus. 

REKLAMA
REKLAMA

Jei siūlas atvežtas iš Izraelio arba Jeruzalės, greičiausiai, jį jau sudaro du mazgeliai. Jeigu jų nėra, tuomet siūlą reikia užrišti keliais mazgeliais. Svarbiausia, kad mazgelių skaičius būtų lyginis. Gali būti du, keturi arba šeši. 

Kam jo reikia? 

Ar kada pastebėjote, kad daug geriau jaučiatės, kai turite bent vieną raudonos spalvos detalę? Tai gali būti šalikas, raudoni auskarai.

Būtent taip veikia ir raudonas siūlas - jis, visų pirma, suteikia pasitikėjimo savimi. Juk logiška, kad tikėdami, jog turime tam tikrą apsaugą, jaučiamės saugesni, tiesa? 

Raudonas siūlas anksčiau buvo rišamas net patiems mažiausiems vaikams, kūdikiams. Tai lyg žiogelis, įsegtas į drabužėlį ir apsaugantis nuo, kaip senoliai sakydavo, blogos akies. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jei paklausite savo prosenelių, jie jums pasakys, kad anksčiau raudoną siūlą rišdavo net ant raguotų gyvūlių - karvių, ožkų. 

Kabalos sekėjai įsitikinę, kad raudonas siūlas padeda pasiekti sėkmę, neleidžia blogai elgtis su žmogumi, ryšinčiu tokį siūlą. 

Kairįjį riešą reikia rinktis todėl, kad, sakoma, per kairę kūno pusę neigiama energija gali prasiskverbti į žmogų, o raudonas siūlas būtent nuo to ir apsaugo. 

Niekada nepamirškite, kad jūsų laimė ir sėkmė priklauso tik nuo jūsų pačių! 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų