REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)
45

Spalio 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Nesistenkite šiandien kuo daugiau nuveikti: tai problemiška diena. Visas neišspręstas problemas atidėkite, kol aplinkybės pasikeis jums naudingai. Venkite ginčų su savo pora.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Blogas metas svarbiems finansiniams susitarimams, sandoriams tvirtinti. Šios dienos pokalbiai ir pažadai neperspektyvūs. Pasistenkite malonia dovana nudžiuginti sutuoktinį.

REKLAMA

Dvyniai

Neblogas laikas, tinkamas įvairiems susitikimams, reikalams tvarkyti. Jeigu įtarsite, kad niekuo negalite žmogui padėti, tuščiai nesuteikite vilties. Neskubėkite įsipareigoti (geriau to visai nedaryti), ypač tvarkydami piniginius reikalus.

Vėžys

Iki vakaro nepalankus metas, tad stenkitės elgtis kukliau, neprovokuokite viršesnių ar vyresnių asmenų, atvirkščiai, stenkitės įgyti jų pasitikėjimą ir paramą, o tai, beje, nebus sunku padaryti. Vakaras bus džiugesnis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jeigu norėsis priversti už netinkamus veiksmus atsakyti asmenį, kurį mylite, verčiau susivaldykite – bus dar blogiau. Netinkamas metas tvarkyti turto dokumentus, tačiau palanku užbaigti pradėtus darbus, įvykdyti pažadus artimiesiems.

Mergelė

Gilinkitės į detales, taip geriau suvoksite reikalo esmę, neskubėkite daryti išvadų. Nebloga proga tvarkyti reiklus, susijusius su remontais namie.

Svarstyklės

Ne pats geriausias laikas bendrauti su jums svarbiais žmonėmis, ieškoti partnerių, tartis, derėtis, tvirtinti reikšmingus dokumentus. Netinkamas laikas finansiniams įsipareigojimams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Būkite atidesni darbų kokybei bei sveikatai. Laukia smagus vakaras, tad dar kartą įsitikinsite, kad nėra to blogo, kuris neišeitų į gera.

Šaulys

Neblogas metas ir asmeninėms problemoms spręsti, ir atidėtiems dalykiniams reikalams tvarkyti, ypač jei jie susiję su užsieniečiais, kelionėmis ar veiklos plėtimu. Būkite pagarbesni tėvų nuomonei, reikalavimams.

Ožiaragis

Nepatartina tvarkyti svarbių dalykinių reikalų, kaip ir su vadovu ar partneriais aptarinėti veiklos perspektyvų: viskas gali išeiti atvirkščiai. Vakaras geras susitikti su senais draugais.

REKLAMA

Vandenis

Esamus rūpesčius aptarkite su draugais, kvieskitės juos į pagalbą. Jei draugas jau seniai netesi jums duoto žodžio, mėginkite taktiškai priminti. Vakaras nepalankus kelionėms, viešnagėms.

Žuvys

Tai ramybės, paslapties metas: stenkitės sulaukti sau palankios akimirkos, nesikarščiuokite ir nesinervinkite be reikalo. Tyla dabar bus pats veiksmingiausias argumentas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų