REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naglio Šulijos savaitės horoskopas

Avinas. Dalykinė veikla dabar vargu ar bus svarbi, nebent ieškote papildomų išteklių naujai veiklai pradėti arba ketinate plėsti senus darbus. Jų rasti nebus labai sunku. Iš tiesų dabar bus svarbu palaikyti, puoselėti ryšius su artimu žmogum, taip pat dalykiniais partneriais. Tai teiks daug džiaugsmo.

Jautis. Kasdienių darbų tikrai nestigs ir teks smarkiai nemurmant imtis jų visų iš eilės. Kadangi jėgų tikrai nestigs, nuveikti pavyks išties nemažai. Taip pat dabar – puikus metas rūpintis savo sveikata. Asmeninių santykių srityje ir reikės, ir bus patogiau daugiau klausyti ir dažniau pritariamai linksėti galva.

Dvyniai. Atrodo, darbų ir pramogų bus daugmaž po lygiai. Kasdieniai darbai kol kas bus nedideli, greitai sutvarkomi, tačiau savaitės vidurys – palankus metas imtis ko išties svarbaus. Kadangi būsite labai kūrybiški, linksmybių tikrai nestigs. Pripažinimo – taip pat.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Tikrai svarbūs bus namai, šeimos reikalai – palanku čia ir daryti ką svarbaus, sunkaus, ir kartu gražaus, mielo – kad namiškiai jaustųsi jaukiau, smagiau. Be to, įsibėgėja rudeninių pramogų metas – būsite labai kūrybiški, tad sulaukti pripažinimo ir daugelio žmonių dėmesio bus išties lengva.

Liūtas. Vis svarbesni bus namų, šeimos reikalai, galimybė čia nuveikti, padaryti ką svarbaus, svaraus, naudingo. Atrodo, ir seksis tai daryti. Tačiau ir galimybių smagiai pabendrauti, išvysti ką įdomaus, kur nors neilgam nuvykti tikrai nestigs, o tas atvirumas bus tikrai naudingas ir malonus.

Mergelė. Būsite atviri, daug, smagiai, ir svarbiausia – įdomiai bei naudingai bendrausite su svarbiais jums žmonėmis. Palankus metas ko nors mokytis ar mokyti kitus, daug judėti, plėsti akiratį. Taip pat labai sėkmingai klostysis piniginiai reikalai – pastangos šioje srityje atneš nemažai naudos.

Svarstyklės. Galima sakyti, tuo pat metu būsite žavūs, mieli, kai kada jausmingi bei kūrybiški ir veiklūs, drąsūs, į tikslą linkę žengti daug nesidairydami. Žinoma, dėl tokio savybių derinio geriausiai seksis tie darbai ir veikla, kuriuos prižiūrėsite asmeniškai. Ir piniginiai reikalai taip pat.

Skorpionas. Būsite ne tik energingi ir iškalbingi, bet ir linkę greitai bei efektyviai tvarkyti dalykinius reikalus, o jų šiuo metu gali būti nemažai. Atrodo, netolimoje ateityje bent dalis jų atneš nemažai naudos. O savaitės vidurys – labai palankus imtis išties rimtų dalykų.

Šaulys. Kol kas dienos bėgs ramiai, nebent svarbios, įdomios veiklos prasimanys ir pasiūlys artimi draugai. Beliks smulkmenos: kibti į asmeniškai jums svarbesnius darbus savaitės pradžioje, jos viduryje imtis piniginių reikalų, paieškoti naudos ir smagiai pabendrauti savaitės pabaigoje.

Ožiaragis. Darbe nestigs nei darbų, nei noro bei pastangų būti geriausiems, dėl to sėkmė šioje srityje labiau nei tikėtina. Be to, veiklą čia lydės ir kažkokios smagios, malonios aplinkybės. Taip pat dabar bus svarbi artimų draugų nuomonė – kartu bus lengva imtis visiems įdomios veiklos.

Vandenis. Daugės veiklos darbe, tačiau kol kas vyraus nedideli darbai ir greitai sutvarkomi reikalai. Palankus metas tvarkyti popierius, rašyti raštus ir pan. Išties svarbus gali būti savaitės vidurys, kai bus labai palankus metas svarbiems sprendimams.Kam darbas nerūpi, galės pasinaudoti proga ir išlėkti į smagią kelionę.

Žuvys. Darbe darbo ne per daugiausia, namie – viskas kaip ir aišku. Atrodytų, dienos slinks ramiai ir be svarbių įvykių, tačiau iš tiesų dabar labai palankus metas vykti į kelionę – ir pailsėti, ir pramogų bei nuotykių pasiieškoti. Ieškantys papildomų išteklių savo veiklai plėsti nesunkiai jų suras.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų